hitsKONTAKT:

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SEARCH

WHO'S READING?

SYMBOLS

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jessica svarer: for eller imot!


Category: FunFacts // 02.11.2017 at.14:03 o' clock // 5 comments


 

 FOR ELLER IMOT... DØDSSTRAFF? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... ABORT? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... GRATIS BIND/TAMPONGER? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT..JURIDISK ABORT? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... GRATIS P-PILLER? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... FRI UNDER MENSEN? 
- For.


1 stk menskopp kr 14 her 25 stk graviditetstest ca kr 27 her o.b. tamponger ca kr 48 her |


 FOR ELLER IMOT... STEMMERETT VED 16ÅRSALDER? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... BILFRITT OSLO? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... HØYERE PRIS PÅ ALKOHOL / TOBAKK? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... PELS / SKINN? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... OBLIGATORISK SKOLEGUDSTJENESTE? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... UTENLANDSK FLAGG PÅ 17.MAI? 
- Imot.

 FOR ELLER IMOT... FALSKT SKINN / PELS? 
- For.


Leggings i imitert skinn herjakke med fuskepels på hetten her | fuskepels i flere farger her |


 FOR ELLER IMOT... BURKINI? 
- For, så lenge det er frivillig.

 FOR ELLER IMOT... NAV? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... KJØTTERSTATNINGER? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... HIJAB? 
- For, så lenge det er frivillig.

 FOR ELLER IMOT... HJEMMEUNDERVISNING? 
- For.

 FOR ELLER IMOT... SPESIALSKOLE FOR UTVIKLINGSHEMMEDE? 
- Imot.


NOE VI ER (U)ENIGE OM?
(OBS: klærne er små i strl. Gå opp 2 størrelser!)


5 commentsHer finner du gratis ting


Category: FunFacts // 26.10.2017 at.16:04 o' clock // No comments


♪♫ Jeg har no' som ikke du har♪♫.. Jeg har nemlig en satans vond rygg! Derfor er heller ikke humøret på topp og jeg burde absolutt ikke blogge, men jeg velger å gjøre det likevel fordi disse "fun fact"-innleggene om meg selv faktisk er favorittinnleggene mine.

Nåvel, før jeg begynner å ramse opp ukens desidert mest narsissistiske innlegg, må jeg si et par ord: jeg er utrolig skuffet over responsen - eller mangelen på sådan - på forrige blogginnlegg. Her prøver man å være hyggelig og gjøre noe fint for leserne sine, og så blir man totalt ignorert. Det er slike ting som gjør at jeg mister lysten til å være grei ved senere anledning. Men for all del: vil dere ikke ha noe gratis, skal ikke jeg prakke det på dere.  

Sånn. Da er vi klare for å snakke om.. Vel, akkurat det samme, egentlig: meg, meg, meg og mine følelser.

 

01 Jeg har hår på storetåa. Barberer det bort når jeg gidder, noe som slettes ikke er hver dag.

02 Neglene på tærne mine vokser utrolig sakte, typ 1 cm i halvåret. Neglene på fingrene mine, derimot, vokser mye kjappere. Jeg får lange negler i løpet av to uker, dersom jeg klarer la være å bite dem.

03 Når jeg er skikkelig nedbrutt googler jeg "how to kill yourself quickly" og leser meg opp på selvmordsmetoder. Ikke for å ta livet av meg selv, men for å minne meg selv på at det å leve er et valg man tar. Det hjelper å vite at man alltid har et valg. Litt slik som når tannlegen sier "klyp meg i armen så skal jeg stoppe". Det føles tryggere om man blir minnet på at man har kontroll og kan stoppe når det gjør for vondt.

04 Øynene mine blir smaragdgrønne når jeg gråter.

05 Jeg kjenner meg aldri igjen i slike "ti ting alle jenter gjør"-lister.

06
Jeg takler virkelig ikke å få kjeft av voksne mennesker. Har du kjeftet på meg èn gang, unngår jeg deg som pesten for resten av livet.

07 Jeg bryr meg mer om dyr enn folk. Nå snakker jeg selvfølgelig på generell basis. Jeg bryr meg mer om kjæresten, svigermor m.m. enn et hvilket som helst dyr, men for å si det slik: jeg synes det er jævligere med pelsfarmer enn underbetalte arbeidere i u-land. Det betyr IKKE at jeg ikke bryr meg om underbetalte arbeidere, det betyr bare at må jeg prioritere det ene over det andre, prioriterer jeg pelsdyrene.

08 Jeg er en helt annen person som singel enn jeg er når jeg er i forhold.

09 Jeg har vært inne på tanken om å fjerne ribbein for å få smalere midje.

10 Jeg har også vært inne på tanken om å forlenge bena. Å være lav er noe dritt, og lange ben er jo SÅ fint!

11 90% av gangene jeg slår av en spøk, forstår ikke folk at det er en spøk. Resultat: jeg blir oppgitt.

12 Da kirurgen min spurte meg hvilken størrelse jeg kunne tenke meg på brystene, sa jeg: "så store som mulig". Det ble en strl 75C. Senere har de vokst og må nå presses ned i en strl 75E. Det er en kamp å finne bh'er som passer, men jeg angrer ikke et sekund. Big titty life <3

13 Jeg kommer aldri helt over hvor rart ordet cocktail er. Cock.. Tail..o.O

14 Jeg liker ikke honning.

15 Jeg har aldri vært på spa

16 Jeg fikk min første massasje som 26åring.

17 Jeg takler ikke å spise avokado lenger, etter at jeg spiste 2 stk på èn dag og ble så kvalm at jeg trodde jeg skulle dø.

18 Jeg synes Sogn og Fjordane er den vakreste plassen i Norge, og kunne faktisk tenkt meg å flytte dit, bare for naturens del.

19 Jeg var livredd for julenissen da jeg var liten.

20 Jeg synes fremdeles at julenissen er en småcreepy type.

21
Jeg har på et tidspunkt vurdert å sette inn implantater i tennene for å få vampyrtenner. Rett og slett fordi jeg synes det er sexy.

22 Da jeg gikk på videregående hadde jeg ei venninne som jevnlig fucket opp vennskapet, blant annet ved å ligge med gutten jeg var interessert i mens jeg befant meg i samme rom, og så videre. Så kunne hun komme etterpå og forsøke å kjøpe meg tilbake med parfymeflasker og sminkeprodukter. Sannheten var selvsagt at jeg hadde planer om å tilgi henne uansett, men det fortalte jeg henne selvsagt ikke, og lot henne tro at jeg var ei slags cheap hoe som lot meg overtale av visakortet. Dette pågikk i evigheter, og hver gang hun dreit seg ut, ja, da fikk jeg velge meg noe nytt på hennes regning. Det skal imidlertid nevnes at det kom en dag der hun tråkket så alvorlig i salaten at jeg satte foten ned for alvor og ba henne pelle seg til helvete ut av livet mitt. Så sto hun der og lovet meg allverdens dyre produkter, uten at det hjalp en dritt.

23 Mens vi snakker om videregående: jo mer jeg tenker tilbake på hvordan enkelte ansatte ved den skolen behandlet meg, jo mer tenker jeg at de burde vært anmeldt. Vaktmesteren, for eksempel, kontaktet meg gjentatte ganger over MSN og sa ting som at "i morgen etter skolen" skulle det stå folk utenfor og vente på meg for å gi meg et blått øye, og så videre. Grunnen til at han var så voldsomt pissed på meg i utgangspunktet var at jeg ikke ville ligge med ham.

24 Jeg tror på aliens.

25 Jeg har bodd på en hybel hvor det var mye åndelig aktivitet.

26 Jeg har aldri vært 'obsessed' over en kjendis. Derimot HAR jeg vært den creepy jævelen som sto i vinduet og ventet på at drømmetypen skulle passere, så jeg kunne komme gående ut akkurat da og vi på en måte 'ble tvunget' til å ta følge til skolen.


0 commentsJeg har noe å fortelle dere..


Category: FunFacts // 19.10.2017 at.13:43 o' clock // 8 comments


I dag blir jeg virkelig ikke våken, uansett hva jeg gjør. På nattbordet står en redbull, men selv ikke den kan dra hodet mitt ut av komatilstand i dag. Jeg får vel bare ta tiden til hjelp og se om jeg våkner ordentlig utover dagen. I mellomtiden skal jeg tyne de små grå og gi dere tjueseks nye faktaopplysninger om meg selv.

01 Jeg bruker samme skostørrelse som buksestørrelse, dvs strl 38.

02 Jeg vurderer å farge håret permanent rosa. Altså ikke slik farge som vaskes ut etter 10-20 vask som jeg tidligere har vært så glad i.

03 De første gangene jeg lekte med meg rosa og blått hår farget jeg hele håret med kritt fra ebay, bare for å se hvordan fargen ville passe til meg. Det er ikke å anbefale, for håret blir tørt som halm og brekker bare du ser skeptisk på det.

04 Jeg elsker falske negler, men måtte dessverre kutte dem ut da jeg begynte med linser. Vurderer å finne en teknikk på dette.

05 Jeg tok solarium for aller første gang i september, og fikk faktisk skille på ryggen. Jeg har imidlertid ikke noe ønske om å bli brun, så det er ikke noe jeg kommer til å fortsette med.


06 Jeg har en fæl tendens til å pirke på mine egne øyenbryn når jeg kjeder meg.

07 Jeg begynte å bite negler som fjortenåring, bare fordi jeg ville ha NOE til felles med moren min.

08 Jeg er voldsomt misunnelig på alle som kan synge.

09 Jeg glemmer aldri et menneske, og selv den dag i dag søker jeg opp mennesker på facebook som jeg hadde på MSN som 10-åring, bare for å se om de fremdeles er i live og har det bra. Jeg kontakter dem aldri, jeg bare kikker litt rundt.

10 Det å kommunisere verbalt føles rart og unaturlig for meg.

11 Jeg har en tendes til å zone ut og forsvinne i min egen verden når jeg sitter i bil.

12 Jeg elsker å skremme meg selv. For eksempel om jeg sitter på fly, kan jeg fort zone ut og dagdrømme meg inn i et skrekkscenario der flyet styrter, bare for å gjøre den kjedelige flyturen litt mer interessant. Bonuspoeng til meg selv dersom jeg klarer å overbevise meg selv om at det faktisk kommer til å skje på ordentlig. Blir så lettet og glad når flyet lander og jeg fremdeles er i live, vettu ;) 

13 Jeg har ikke et gram av OCD i kroppen. Jeg bryr meg ikke det spor om noe står / ligger 'feil vei'.

14 Jeg har null problem med å drikke varmt vann. Mange synes det er ekkelt.

15 Jeg blir midlertidig døv når jeg gjesper. Helt seriøst. Hadde ikke hørt en atombombe engang. 

16 Stoltheten min er sterkere enn frykten. Med andre ord: jeg kan være så redd at jeg nesten pisser i buksa, men jeg vil aldri vise det minste tegn på frykt foran en folkemengde. Tvert imot blir jeg da en slags fryktløs leder som skal oppsøke det farlige og vise at det ikke er noe å være redd for.

17 Da jeg var yngre kunne jeg gå rett ut i vannet, legge meg på rygg og bare flyte avgårde.

18 Jeg synes det er langt mer smertefullt enn digg å sole seg, noe som muligens er en årsak til at jeg ikke gjør det. Jeg blir ikke solbrent. Derimot kan det fort føles som at jeg brenner opp innvendig. Lite digg.

19 Jeg har ikke vært på kino siden jeg bodde i Lillestrøm (2012-ish). 

20 Jeg kan løpe i høye hæler.

21 Jeg klarer ikke gå i åpne sko. Flip flops er et sant helvete. Åpne sko med hæl? Hah, jeg brekker bena! Men ballerinasko går av en eller annen grunn greit.

22 Mens vi snakker om dette med å brekke bena: jeg har aldri brukket en eneste kroppsdel, enda så mye jeg har hoppet og sprettet rundt i oppveksten.

23 Hadde jeg hatt en god sum penger på konto skulle jeg kjøpt opp en gammel skole eller nedlagt hotell og gjort det om til midlertidige boliger til de hjemløse, så de hadde tak over hodet og senger å sove i mens de forsøkte å stable seg på bena. ANER DERE hvor mange hjemløse som fryser ihjel om vinteren i dette landet? Eller hvor mange ungjenter som blir værende i voldelige forhold fordi de ikke har noe sted å dra? Nei? Nei, vær glad for det.

24 Før gråt jeg aldri av tv. Nå kan jeg sitte og sippe som en unge til Vampire Diaries.

25 Jeg digger ordspill - eller 'puns', som det heter på engelsk.

26 Hver gang jeg logger inn på bloggen tenker jeg: "må få gjort no' med den headeren ass", men det er vanskelig å ta awesome bilder av seg selv når man er sin egen fotograf...


8 commentsNår sant skal sies...


Category: FunFacts // 12.10.2017 at.22:17 o' clock // 5 comments


Det er torsdag, og noen av dere har kanskje lagt merke til at torsdager er min faste 'bli bedre kjent med meg'-dag her på bloggen. Så her klinker jeg til med 26 nye faktaopplysninger om meg selv! Egentlig burde jeg vel omgjøre tallet til 27 nå, i og med at jeg tross alt har rukket å fylle 27 år siden forrige gang, men når sant skal sies føler jeg at tjueseks er akkurat passe mengde opplysninger. Kanskje til og med litt i overkant. Skal jeg fortsette å adde ett nytt tall for hver gang jeg fyller år, blir jo disse innleggene et rent mareritt å lese den dagen jeg bikker 80..

01 Jeg bruker ringstørrelse 56,5.

02 Jeg får helt fnatt når mennesker bruker ordet 'hvem' istedenfor 'hvilken'. NORSK, motherfucker, do you speak it?

03 Jeg klarer ikke legge neglelakk på meg selv. Derfor bruker jeg det ytterst sjeldent.

04 Jeg klarer heller ikke legge løsvipper på meg selv uten å se ut som jeg har lazy eye (sånn som Paris Hilton har), så derfor bruker jeg ikke dèt heller.

05 Jeg begynte å se dårlig allerede som syttenåring, men fordi jeg led av ekstrem perfeksjonisme og ikke klarte å akseptere noe form for ikke-perfektheter ved meg selv, gikk jeg ikke til optiker før jeg var 21.


06 Jeg har emaljeskader på fortennene fordi jeg bleket dem da jeg gikk i tredjeklasse. Har aldri bleket dem etter det.

07 Favorittgodiset mitt er iskrem og sjokolade.

08 Jeg er ikke kristen, men kan gjerne sitte og diskutere bibelske figurer med glødende interesse i evigheter.

09 Jeg kaller alle starbucks' drikker for caffelatte. Cappuccino, machiato.. Alt er caffelatte for meg. 

10 Hvert eneste år spår en eller annen nissetufs verdens undergang enten dagen før, eller på, selve bursdagen min. Hvert. Eneste. År.

11 Jeg har en tendens til å knipse med fingrene når jeg vil at noe skal skje. Vet ikke hvorfor.

12 Jeg har trukket totalt fire tenner. Dette var da visdomstennene..TRODDE JEG! Nei, da. Da jeg var hos tannlegen forrige måned viste det seg jammen at jeg har hull i den ene visdomstannen. Så da kan vi jammen lure på hva jeg trakk den gangen...

13 Jeg har vært klinisk død - i den forstand at pulsen forsvant og jeg måtte gjennopplives.

14 Jeg har lyst til å flytte til utlandet. Kanskje ikke sånn på sekundet her og nå, men en gang.

15 Jeg har over gjennomsnittet vanskelig med å stole på mennesker.

16 Jeg takler ikke feminister. Helt seriøst. Jeg takler dem rett og slett ikke.

17 Jeg har aldri sendt et naken / undertøysbilde i helfigur til noen før.

18 Jeg har en veldig makaber sans for humor.

19 Jeg kan plutselig begynne å le av ting som skjedde for leeeenge siden. 

20 Jeg har alltid vært veldig flink økonomisk sett - helt til jeg ble sammen med Espen. Aner ikke hva som plutselig skjedde med den økonomiske delen av hjerrnen min da.

21 I mitt forrige forhold, som varte i seks år, gikk jeg aldri på do mens han var hjemme. Jeg mener helt seriøst ALDRI. I seks år gikk jeg altså kun på do mens typen var på jobb.

22 Da jeg var 18 var jeg så livredd for tallet på vekten at jeg kunne stå og gråte i evigheter før jeg i det hele tatt gikk på vekten. Den dag i dag hopper jeg på vekten, ser tallet, og tenker...


23 Når jeg er på fylla, opplever jeg ofte at fremmede folk kommer bort og spør om bilde. Selvsagt stiller jeg opp! .. Og selvsagt blir jeg gående i ukesvis etterpå og være redd for å finne stygge bilder av meg selv på sosiale medier.

24 Mens vi snakker om fylla: sist gang jeg rørte alkohol var på nyttårsaften i fjor. Rart hvordan man faktisk IKKE savner fest og fyll i det hele tatt.

25 Jeg har en veldig oversensitiv nese. Det betyr at jeg ikke kan klemme hudormer på den, ta nesespray etc, fordi det fysisk svir som satan i flere timer etterpå.

26 Jeg har et saltforbruk som ville tatt livet av folk flest.


5 commentsDet er tid for...


Category: FunFacts // 27.09.2017 at.14:02 o' clock // 11 comments


...Fredagskos! Ingen kims, ingen kos! ♪♫♬ Neida. Det er tid for funfacts igjen.

01 Espen er den første kjæresten jeg har sagt "jeg elsker deg" til.

02 Når folk på sosiale medier spør meg hva jeg jobber med, svarer jeg som regel "seriemorder" bare fordi jeg er så drittlei spørsmålet.

03 Jeg får mark av folk som skriver på dialekt. Jeg kan fint overleve et par stave - og orddelingsfeil, men jeg gidder ikke sitte i evigheter og forsøke å omgjøre din skrevne indre totendialekt til forståelig norsk. Da driter jeg heller i å lese det du skriver. Sorry.


04 90% av alle blogginnleggene mine blir aldri publisert.

05 Jeg har blitt mer 'normal' med årene (redd for å støte noen, si noe feil, virke rar etc) og jeg hater det. Jeg kjemper en daglig kamp med meg selv om å holde på litt av den "jeg gjør min egen greie og bryr meg ikke hva du synes"-attituden jeg hadde for noen år tilbake.


06 Jeg har blitt mye mer motivert til å blogge etter at jeg begynte å tjene noen kroner på det. Ikke så mye fordi "hey, penger!", men fordi jeg føler at jeg får noe igjen for tiden som går med til å drive bloggen. Det er fint.

07 Jeg er en av veldig få 90's kids som vokste opp uten nintendo, playstation etc hjemme, og er fryktelig glad for det. De fleste andre jeg kjente hadde det, og kunne sitte timevis foran 'the sims', som i mine øyne er det dølleste spillet som noen gang er laget. Jeg forstår VIRKELIG IKKE hypen.

08 Den aller første filmen jeg så på kino var Pocahontas, med mamma.

09 Favorittfilmene mine i barndommen var Ulvehunden Balto, Den utrolige reisen, og Hunden Charlie (som har den betydelig mer fantasifulle tittelen all dogs go to heaven på engelsk). Om noen vet hvor man finner disse på DVD / blu-ray så skrik for all del ut. Må være med norsk tale, hvis ikke forsvinner nostalgi-magien litt.

10 Jeg tok hull i ørene da jeg var 19.

11 Jeg har ikke førerkort.

12 Jeg fikk ikke lov å eie legitimasjon før jeg var 18. Kan tro det var artig.

13 Jeg ble tvunget til å gi bort Clarissa (moren til Minsten) i 2012, og sliter fremdeles med anger, skyldsfølelse og generell bekymring for hennes ve og vel. Det er ingen god følelse.

14 Jeg savner den tiden der man gikk rundt uten bukse. Vurderer å innføre det igjen. 

15 Jeg har en utstillingsdukke stående i stuen.

16 Jeg er fra sørlandet, men særlig glad i sjømat er jeg ikke. Verken reker, krabber, blåskjell eller tilsvarende går ned i dette gapet. Jeg er imidlertid veldig glad i laks, og det gjør meg litt vondt å måtte gi det opp nå som jeg planlegger å bli veggis igjen. Meen, det er for en god sak.

17 Jeg klarer ikke å se normal ut på bilder.

18 Jeg er 100% positiv til sjeldne og unormale navn, men blir flau av mye av det dagens unge mødre kaller barna sine. Jax-Theo, Chanel-Molly, Jack-Emil, Manny-Denise, Mitz-Malcolm-Anders, Mohini-Liv.. Stakkars unger, tenker jeg bare. Det samme gjelder disse voldsomt kreative stavemåtene. La nå stakkars Louise få stave det som Louise istedenfor Lewiize. Værsåsnill.

19 Jeg er ikke lettskremt, men disse 'killer clowns' som dukker opp i media med jevne mellomrom gjør meg litt utrygg.

20 Da jeg var yngre hadde jeg komplekser for øynene mine. Syntes de var for store. Ting har endret seg.

21 Jeg misliker sterkt at de har sluttet å selge "I love.."-serien med dusjsåpe og body butter her i Gol.

22 Jeg kan ikke gå en dag uten energidrikk eller brus.

23 Jeg sitter når jeg barberer leggene.

24 Jeg har hatt opptil flere stalkers på sosiale medier. Da mener jeg ikke folk som bare legger igjen en bloggkommentar i ny og ne, eller trykker "like" på bildene mine på facebook, men folk som sender meg sinte e-poster når jeg blokkerer dem på facebook, oppretter nye profiler gang på gang på gang, sender meg tekstmeldinger, ringer, sparer på gamle bilder av meg fra flere år tilbake i tid som de har funnet på nett, osv. Dette er hovedsakelig menn 40+ med kone og barn, eller jenter på min egen alder. Jeg har heldigvis ikke vært noe særlig plaget med dette det siste året, og det er jeg glad for. Kanskje de omsider har gitt seg?

25 En gang da jeg var sytten og småbrisen, gikk jeg bort til en politimann og flørtet med ham, bare for å bevise for vennene mine at "det var ikke noe å være redd for".

26 Jeg irriterer meg grønn over folk som snapper meg hvert sekund av dagen.


11 comments


WHY ENGLISH?


Through social media I've come to know a lot of people from all over the world. Most of them don't speak Norwegian. Some of them read my blog regardless. So I wanted to make a blog in a language they could actually understand.

Translate

AFFILIATE


DESIGN BY