hitsKONTAKT:

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SEARCH

WHO'S READING?

SYMBOLS

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Stakkars barn som får se kropp!


Category: Jul // 21.11.2017 at.20:03 o' clock // No comments


JULAFTEN, 2016.

Jeg tar på meg skoene. De høyhælte med speileffekt, som jeg har pakket med meg for anledningen. Håret er krøllet, sminken lagt, kjolen tatt på og nå er det på tide å dra. Jeg sjekker en ekstra gang at jeg har både mobil og kamera i vesken. Så går jeg opp trappen.

Det er nitten trappetrinn fra første til andre etasje. Det vet jeg, fordi jeg en gang talte dem. På toppen møter jeg pappa. Han sier ingenting. Mamma kommer ut fra kjøkkenet. Jeg kan se det i blikket hennes umiddelbart: hun er ikke fornøyd. Hun ser strengt på meg. Rynker brynene. Så sier hun, i det tonefallet som bare en mamma har; "nei, vet du hva!".

Hun liker ikke antrekket mitt. Det antrekket som jeg og kjæresten min valgte ut sammen. Det er for mye bryst, for mye legger. Hun haler og drar i den himmelblå kjolen. Røsker med makt, åpenbart i håp om at jomfruelighetens gode fe eller noe slikt skal poppe opp fra ingensteds, svinge tryllestaven og gjøre kjolen større og mer tildekket. Det virker ikke, og jeg kan høre hun er irritert når hun mumler: "det er barn tilstede!", som om det skal forklare alt sammen. 

Jeg forstår hva hun mener - på en måte. Samtidig er jeg forvirret.

Fordi..


Daglig leser vi i media hvor viktig det er at barn får et naturlig forhold til kropp. Hvor viktig det er at de lærer at kropp er naturlig, og ikke noe man skal føle skam over. At det finnes store kropper og små kropper og mellomstore kropper og kjempestore kropper og at alt er like normalt, fint og flott. Vi leser hvor viktig det er at barna dusjer nakne sammen med mamma og pappa, og at kropp ikke blir fy-fy eller tabu.

Likevel er det altså slik at man, som barnets tante, ikke kan komme på besøk ikledd en kjole med kløft. Da er det plutselig uanstendig, og noe som burde vært dekket til, av hensyn til barnet. Kall meg gjerne litt rar, men jeg er brennsikker på at det ikke er ungen på tre år som sitter der og seksualiserer folk basert på klærne deres - det er jo faktisk deg, det voksne mennesket. Ungen gir vel beng i at tante har kløft. Ungen har tross alt sett mammas bryster flagre i fri vind siden den ble født. Fått dem stappet opp i ansiktet for å drikke av dem ved utallige anledninger.

Likevel er det altså slik det er i vårt samfunn. Vi prater om å lære barn at kropp er naturlig, men samtidig skal vi sitte der på våre egne høye hester og lage ramaskrik så fort vi ser antydning til kropp hos andre mennesker. Et lår - ånei! Litt kløft - ånei! Huff av meg, så kjempefælt og grusomt! 
# TraumatisertForLivet

Det er ikke hos meg problemet ligger. For jeg kan vel gladelig ta på meg burka om det er det om å gjøre. Det er ikke engang det faktum at jeg er barnets tante som er problemet. Det tør jeg å påstå, fordi jeg har vært på internett lenge nok til å se utallige mødre få kjeft for å være 'uanstendig kledd' i nærheten av egne barn. Altså - hva i all verden? Barn dusjer nakne sammen med sin egen mor, men at den samme moren følger barnet på skolen ikledd et lårkort skjørt eller en topp med utrigning, dèt er galt? Kan noen forklare meg logikken?


Uansett; i år feirer jeg jul hjemme hos meg selv. Antagelig fryktelig uanstendig kledd.


0 commentsJulegaver til din pelskledde venn


Category: Jul // 21.11.2017 at.13:26 o' clock // No comments


Nå nærmer det seg jul, og du har vel ikke glemt dine pelskledde venner? Her kommer åtte ting du kan kjøpe til hunden din, katten din, eller - om du er av den litt småsære typen - deg selv.


| Elektrisk barbermaskin for pels her Hårbørste for pels her |
 

♥ ELEKTRISK BARBERMASKIN FOR PELS
Det er bilde av en hund på maskinen, men beskrivelsen påstår den er til katt. Jeg har en sterk mistanke om at den kan brukes av både hunder og katter - ja, til og med av mennesker. Dette må nok være den eneste gangen jeg nesten skulle ønske jeg var mann, så jeg kunne kjøpe den til å stusse hodet. Haha. Den er jo så stilig! 

♥ HÅRBØRSTE FOR PELS
Denne minner litt om den klassiske 'furminator'-en som selges på dyrebutikken, men på denne kan du bytte selve .. Bladet, heter det det? Den metalldelen du bruker til å børste med, i alle fall. Den kan tas av og byttes ved behov.

| Rosa grooming maskin herStor fiskeleke her |

 

♥ ROSA GROOMING MASKIN
Er du en sånn fancypancy som tar med deg hunden eller katten til hunde / kattefrisøren for å få stelt pelsen? Ikke nå lenger. Kjøp din egen grooming maskin og spar voldsomme summer i det lange løp. I rosa, selvsagt.

♥ GIGANTISK FISK TIL PUS
Alle katter drømmer om å sette tenne i en stor, saftig fisk. Med dette artige leketøyet kan pus få halvparten av drømmen oppfylt: han får sette tennene i en stor fisk, men jeg tror neppe den er særlig saftig. Uansett er det et hysterisk morsomt leketøy.


| Elektrisk neglfil for hund / katt her  |  solbriller til pus her |

 

♥ ELEKTRISK NEGLFIL FOR HUND / KATT
Det eneste vi ikke liker med våre pelskledde venner er at neglene deres har en tendens til å vokse seg lange og fæle. Denne elektriske neglfilen tar seg av saken. Ingen flere turer til veterinæren og ut med 150kr per neglklipp med denne saken i hus, nei!

♥ SOLBRILLER TIL PUS (OG SMÅ HUNDER?)
Du vet verden er på en gigantisk snurr når det 1) finnes egne solbriller for katter, og 2) folk faktisk kjøper det. Men hey, hvorfor skal vi mennesker være de eneste som går med UV-beskyttelse på øynene, hæ?

 

 

| LEDhalsbånd til hund / katt herCatnip-pinner til pus her |
 

♥ LEDHALSBÅND FOR HUND / KATT
Det er ikke bare Rudolf som lyser denne julen, si! ;) Men et LEDhalsbånd er kjekt det, altså. Så blir ikke pus påkjørt når h*n krysser veien i vintermørket.

♥ CATNIP - PINNER
Du har alkohol. Du har weed. Du har litt av hvert å ruse deg på, skulle lysten være der. Men hva har pus? Pus har catnip. Nå også i pinneform, så det fungerer som den gode gamle dentastix'en til hund.

 

//affiliate


0 commentsHelt sinnsykt lave priser!


Category: Jul // 10.11.2017 at.22:24 o' clock // No comments


♪♫ All the single ladies, all the single ladies, all the single ladies ♪♫

Nei, da. Espen og jeg har ikke slått opp, men som dere kanskje vet feirer kineserne 'singles day' i morgen, lørdag 11.november. Singles day er dagen som slår både black friday og cybermonday ned i støvlene, med mengder av produkter til vanvittig reduserte priser.  Har du ikke begynt på julegavene ennå, er altså dette det perfekte tidspunktet å gå amok på. Nedenfor har jeg derfor samlet en god del produkter til kjempelave priser - både julegaver og ting som rett og slett kan være kjekt å ha. PERSONLIGE SMYKKER navnesmykke her | Din tekst /skrift som smykke her navnesmykke her |

 |
smykke med navn / dato her smykke med tekst & dyr her | smykke med bilde + tekst bak her |

Flere av smykkene er tilgjengelige både med norske og arabiske bokstaver.
Smykket med dyr har flere forskjellige dyr å velge mellom - både hunder, høner, hester, ender m.fl.

 

 PALJETTKJOLER |
alle kjolene ovenfor herfra | //ta to strl større enn normalt!| sort & gull her | blå her | havfrue her | //Ta to strl større enn normalt
 

 

 SKINNJAKKER 
* I falskt skinn, for dyremishandling er vi motstandere av! ;)


| alle ovenfor herfra | //Ta to størrelser større enn normalt!
 

 HELLO KITTY | mobildeksel 1 her | mobildeksel 2 her | kjole (for barn) her |

 

Jeg vet ikke med dere, men jeg skal i alle fall lufte visakortet i morgen. Det er plutselig så mye jeg trenger... :)

//affiliate


0 commentsMitt beste kjøp fra eBay


Category: Jul // 08.11.2017 at.12:36 o' clock // 4 comments


Beep beep. Det vibrerer i telefonen. "Sikkert bare reklame", tenker jeg der jeg tar den opp for å se hvilken butikk som skal overøse meg med medlemstilbud i dag. De alle fleste bruker jo facebook eller snapchat nå for tiden, så de gangene det tikker inn en tekstmelding er det som regel fra Nelly, BliVakker, Nille eller Kremmartunet det kommer fra. Denne gangen viser det seg å være fra storesøster.

"Hva slags gavebudsjett tenkte du til jul?", spør hun. Jeg hever et øyenbryn skeptisk. Gavebudsjett? Hva i alle..? Vi har da aldri hatt budsjett og slikt tull tidligere. Ikke har jeg planer om å ha det i år heller. "Har ikke tenkt noe", tekster jeg tilbake. Jeg gidder ikke forplikte meg til å bruke så-så mye eller så-så lite penger på noen. Ikke gidder jeg gi dem noen idè om hvor mye gaven deres kostet, heller. Spiller det noen rolle om gaven koster tretti, tre hundre eller tre tusen kroner? Er det prislappen som skal avgjøre hvorvidt man er takknemlig for en gave? Æsj, nei, sånt dritt blir man gal av å tenke på, så det gidder jeg ikke. 

"Blir det ikke jul i år?", tekster hun tilbake. Jeg svarer ikke. Legger bare fra meg telefonen og blir sittende og tenke. Budsjett, hva faen? Vurderer et kort øyeblikk å skrive "budsjett på tredve kroner", bare på pur faen. Jeg bryr meg ikke om jeg får noe til tretti eller tre tusen kroner, hvorfor skal da hun? Men, jeg lar være. Tekster ikke tilbake. Jo lengre tid som går, jo mer drittsekk føler jeg meg, men slik får det bli. Jeg gidder ikke forplikte meg til å bruke en viss sum på noen.

I dag kom forresten den nye iphoneladeren min i posten. Det er jo en kjent sak for alle som har iphone at laderne både er korte og knekker nærmest så fort man snur ryggen til dem, så etter å ha ødelagt lader nummer tre, fikk jeg rett og slett nok og bestilte meg en tre meter lang, rosa (ok, nettsiden sier purple, men den er rosa) lader fra eBay.

- IPHONE LADER HERFRA -

Vet dere hva den kostet meg? 17 kroner. Skulle jeg kjøpt den her i Norge ville den nok kostet over hundrelappen, men på eBay får man den altså til 17 kroner. Lang nok til at man kan lade telefonen fra sengen, og solid nok til at den ikke knekker før du kapper den i to med øks - akkurat slik det bør være!

//affiliate


4 commentsBlogginnlegget storesøster ikke får lese


Category: Jul // 23.10.2017 at.12:01 o' clock // No comments


Det er riktignok bare oktober, men jeg er neppe den eneste som har begynt å tenke på julegaver allerede. Av erfaring har jeg lært at det lønner seg å være tidlig ute med slikt, spesielt om man bestiller på nett. Derfor begynte jeg allerede forrige måned.
 

- PERSONLIG NAVNESMYKKE MED  3 NAVN HER  -
| MED 2 NAVN HER |  | MED 1 NAVN HER | |  MED 4 NAVN HER |

Julegaven til storesøster, et smykke i sølv med hennes, hennes samboer og deres datters navn på, kom med posten i dag. Hva synes dere? Selv er jeg veldig fornøyd med det, og det håper jeg hun også blir!

 

Hva gir dere søsteren deres i julegave i år?

//affiliate


0 comments


WHY ENGLISH?


Through social media I've come to know a lot of people from all over the world. Most of them don't speak Norwegian. Some of them read my blog regardless. So I wanted to make a blog in a language they could actually understand.

Translate

AFFILIATE


DESIGN BY