hitsKONTAKT:

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SEARCH

WHO'S READING?

SYMBOLS

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Så enkelt blir du kvitt flass i hodebunnen


Category: Hår // 08.02.2018 at.11:08 o' clock // 2 comments


God morgen! Jeg vil starte dette blogginnlegget med å gi en liten oppmerksomhet til bloggeren Bunny Trash, som har listet meg opp som en av sine favorittblogger! Tusen takk, Roger Endrè! Du er awesome!

Ellers hopper jeg egentlig bare innom for å tipse dere om hvordan man blir kvitt flass i hodebunnen. Dette er nemlig noe mange sliter med. Deriblant meg selv, fra tid til annen.

Flass kan komme av to årsaker: enten har du en soppinfeksjon i hodebunnen, eller så har du tørr hodebunn. Har du soppinfeksjon kan flassesjampoer som Head and Shoulders hjelpe. Har du derimot tørr hodebunn, vil denne sjampoen bare gjøre vondt verre.

De aller fleste som opplever at huden i hodebunnen flasser av, har for tørr hodebunn. Dette kan komme av sjampoen du bruker, stylingprodukter, tørrsjampo, solbrenthet, for varmt dusjvann eller at du rett og slett ikke er flink nok til å vaske bort såpe etter å ha dusjet. Har du tørr hodebunn vil du også oppleve at du fort får fett hår, fordi huden forsøker å bekjempe tørrheten selv ved å overprodusere talg, som da gjør håret fett. Talg er den hvite / lett gulaktige guggen man finner i hudormer (whiteheads, ofte i kombinasjon med kviser).

Et godt tips som kanskje høres helt rart ut, men som fungerer kjempebra, er faktisk å ha litt av doktor Greves body lotion i hodebunnen. Så fort du merker at håret har blitt fett igjen, påfør noen kladder med body lotion i midtskillen. Lag et nytt skille med en kam, gre håret over, og påfør noen kladder i den nye skillen også. Fortsett slik på de områdene du flasser mest, eller hvor det klør. La kladdene med body lotion ligge i en god halvtimes tid før du masserer hodet. Da kan du også ta på litt mer lotion, ettersom håret suger til seg en del. Sov med dette over natten, og vask håret neste morgen med sjampo og kaldt vann. Avslutt gjerne med balsam så ikke hodebunnen blir like tørr igjen som den var. Balsam fukter, men det er viktig å skylle den ut, så den ikke legger seg som et slags fettlag i hodebunnen. Da kan nemlig soppinfeksjon oppstå, og da er du like langt igjen.

Dr. Greves body lotion får du kjøpt på europris og dagligvarebutikker til ca 40 kr.


2 commentsFå 6mnds forbruk av Hair Care for kun 452 ,-


Category: Hår // 19.01.2018 at.13:40 o' clock // No comments
Dere har helt sikkert hørt om Hair Care. Dette er piller som i følge en rekke bloggere (som riktignok har fått en god sum for å anbefale dem) gir deg lengre, tykkere og sunnere hår. Ofte lokker de også med prøvetilbud med 50% rabatt. Det de ofte lar være å nevne er imidlertid at Hair Care er en abonneringstjeneste hvor du må si opp avtalen innen så-så mange dager for å unngå å bli trukket 349 ,- fra konto annenhver måned.

Skulle det likevel friste å prøve, vil jeg anbefale deg å kjøpe følgende produkter isteden (klikkbare lenker): ølgjær, hirse, biotin, selen, sink og kobber. Dette er ingrediensene i Hair Care-tablettene. I det lange løp er det nemlig mye billigere å kjøpe ingrediensene hver for seg enn det er å abonnere på Hair Care.

Ved å kjøpe ingrediensene hver for seg får du et halvt års forbruk for omtrentlig 452 kroner.
Å abonnere på Hair Care i et halvt år, vil derimot koste deg 1047 koner.

Ved å kjøpe ingrediensene hver for seg er det dessuten du som har kontrollen. Dette er ingen abonneringstjeneste, altså bestemmer du selv når, og om, du ønsker å kjøpe mer. Du trenger ikke ha i bakhodet at du må si opp noen avtale innen så-så mange dager for å unngå at pengene forsvinner ut av konto.

 

//affiliate


0 commentsSlik får du pastelfarget hår hjemme!


Category: Hår // 18.12.2017 at.21:15 o' clock // 6 comments
Dere har sett meg rocke rosa hår en god stund, og innimellom dukker det opp meldinger i innboksen fra lesere som gjerne vil eksperimentere litt med sitt eget hår, men ikke har råd til dyre frisørbesøk. Her kommer derfor en how to-guide. Advarsel: det vil ta tid. Har du en krem med tålmodighet stående, anbefales det at du smører deg med den ;) 

 Steg 1: Base
Det første du må gjøre er å bleke håret. Vær obs på gultoner etter bleking, fordi de kommer til å påvirke det ferdige resultet. Har du gule toner i håret og velger en blå pastellfarge, kan du fort ende opp med grønnaktig hår isteden. Prøv derfor å få håret så hvitt og jevnt som mulig før du tilsetter pastellfarge i det. Du bør også ha i bakhodet at bleking er veldig skadelig for håret. Du skal, for eksempel, aldri bleke hår som nylig har blitt vasket. Da har håret blitt strippet for oljer, og tar ekstra skade av bleking. I verste fall kan det faktisk brekke rett av. For å gjøre minst mulig skade under bleking bør du starte med forberedelsene allerede en måneds tid i forveien. Ta tre uker hvor du ikke bruker rette/krølltang, hårføner eller hårspray i det hele tatt. Bruk mye balsam når du vasker håret, og kur det jevnlig. På den fjerde uken lar du være å vaske håret fullstendig. La det bli så fett som mulig, og tilsett gjerne litt kokosfett i håret, før du påfører blekingen. Steg 2: Farge
Nå er det på tide å finne ut hvilken farge du vil ha på håret, og hvor lenge du vil den skal sitte i. Ønsker du et resultat som vaskes gradvis ut, anbefaler jeg disse. Det er de jeg og mannen har brukt på bildet i begynnelsen av innlegget. Et billigere alternativ er disse, men de har jeg ikke testet selv og kan ikke si noe om. Om du derimot ønsker et varig resultat kan du prøve disse eller, om du er ute etter rosa hår, denne. Selv har jeg kun hatt farge som vaskes ut, og kan ikke si noe om hvordan de andre fungerer - dessverre. Du bør også være klar til å ta i fargen enten samme dag, eller dagen etter, at det er bleket. Er håret for 'friskt' vil det nemlig ikke ta til seg særlig mye farge.


 Steg 3: Få fargen til å vare
Farget hår, selv om det er farget med permanent (varig) farge, har en tendens til å få en blass farge over tid. Heldigvis er det noen ting du kan gjøre for å få fargen til å vare lenger. Gjør det til en regel å kun vaske håret når det er skittent / fett, og kun i kaldt vann. I de fleste tilfeller holder det dessuten å vaske håret kun med balsam for å få bort fett og smuss. Kur håret jevnlig, og unngå varmeprodukter (hårføner, krøll / rettetang).


 Et vanlig spørsmål
Mange har opplevd å bruke farge som lover å gå ut etter 2-5 vask, for så å oppleve at fargen blir sittende i håret helt til du fysisk må farge over / klippe den ut. Andre igjen har kanskje brukt en farge som lover å vare, for så å oppleve at den går ut etter et par turer i dusjen. Hvor lenge fargen blir værende i håret avhenger av hårkvaliteten din. Et hår som er skadet og tørt vil suge til seg farge og holde mye sterkere på den enn et hår som er sunt og friskt. Det er også verd å merke seg at blålige farger har en tendens til å klamre seg til håret i mye større grad enn det rosanyanser gjør.


6 comments


WHY ENGLISH?


Through social media I've come to know a lot of people from all over the world. Most of them don't speak Norwegian. Some of them read my blog regardless. So I wanted to make a blog in a language they could actually understand.

Translate

AFFILIATE


DESIGN BY