hitsKONTAKT:

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SEARCH

WHO'S READING?

SYMBOLS

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Psst..Vil du ha syke rabatter uten rabattkode?


Category: Klær og tilbehør // 20.02.2018 at.22:00 o' clock // 2 comments


Det er tirsdag kveld, dagen har vært passelig bedriten, og derfor tenkte jeg lette den tunge stemningen litt med et billig vs dyrt-innlegg. Rett og slett fordi alle elsker et godt kjøp, og ingen vil betale mer enn de må. Nok en gang vender jeg meg til bloggernes favorittbutikk, Nelly, for å finne ut hva som er hot akkurat nå - og hvor du kan få tilsvarende plagg hakket billigere.

Bikerjakke i falskt lær. Fra nelly til 579 ,- eller her, til kun 323,- . Liten i størrelsen, gå to størrelser opp. Finnes også i flere farger.
Rosa bomberjakke. Fra Nelly, kr 1.499 ,-, eller her til under hundrelappen. Finnes i flere farger. Ta din vanlige størrelse.


Sort bikerjakke i falskt skinn. 2.299,- på Nelly, eller her til 297 (frakt på ca 150kr kommer i tillegg). Gå opp to størrelser.

//affiliate


2 commentsDette har jeg ventet i fire år på!


Category: Klær og tilbehør // 18.02.2018 at.09:04 o' clock // 6 comments

Etter fire års leting(!) fant jeg endelig et vegansk alternativ til Boda Skins lyseblå skinnjakke som jeg så på Kissies blogg i 2014. Haha. Som dere forstår er jeg ikke den som gir opp så lett når jeg finner et plagg jeg virkelig liker, og selv om det kan virke helsprøtt for mer - hm.. Oppegående - mennesker å lete så lenge etter et plagg, gir det meg en veldig fin følelse av seier når jeg først finner det jeg leter etter.

Helt lik originalen er den imidlertid ikke, men det gjør ikke noe. Helt ærlig synes jeg faktisk min er hakket finere. I tillegg er jo følelsen av å kunne bruke den uten dårlig samvittighet helt fantastisk.

Jakken er dessverre utsolgt der jeg kjøpte den fra, men du finner en identisk versjon her (som dessuten har en mye hyggeligere pris,da min kostet tre ganger så mye, og ser helt lik ut. Grrr....  Husk å kjøpe 2 strl større enn du normalt bruker, for disse er SMÅ i størrelsen.

//affiliate


6 commentsDette fikk mannen til valentines


Category: Klær og tilbehør // 15.02.2018 at.15:14 o' clock // 12 comments
Espen er ikke en dilldall-fyr, men valentinsgave synes jeg han måtte få likevel. Derfor tok jeg en 'safe' en, og ga ham favorittvinen. Litt dilldall måtte det selvfølgelig bli likevel, men det er i alle fall brukbart dilldall (du finner lignende her). Til middag klinte han til med hjemmelaget spaghetti og levende lys, og etterpå ble det sjokoladekake.


Hva ga dere kjæresten til valentines?

//affiliatelenke


12 commentsHer finner du BH'er i stor størrelse!


Category: Klær og tilbehør // 03.02.2018 at.13:01 o' clock // 4 comments


Etter innlegget mitt om å leve med pupper som veier to kilo, fikk jeg spørsmål om jeg hadde noen gode tips til hvor man får tak i BH'er fra F-cup og oppover. Å finne BH i store størrelser er i seg selv ikke særlig utfordrende - å finne fine bh'er, derimot, som ikke ser ut som ammebh'er, og som heller ikke koster flere hundre kroner, kan være litt av et prosjekt. Derfor starter jeg lørdagen med å tipse om nettopp det; fine, billige BH'er i F-cup. Senere kommer et eget innlegg for deg med G-cup og oppover, uten at jeg vil love noe om når det blir.

 Bh med spiler


| BH NUMMER 1 HER 2 HER |

Jo større bryster du har, jo tyngre er de, og jo mer hold trenger du i BH'en. Du trenger en BH med faste cuper som hindrer brystene i å 'flyte utover', og metall nederst som hindrer dem i å synke nedover. Disse koster gjerne litt, men her er noen rimeligere alternativ som attpåtil er pene å se på.

 Bikinitopper


| BIKINI NUMMER 1 HER 2 HER |

Å finne bikinitopper kan være spesielt utfordrende. De aller fleste bikiniprodusenter synes å ta for gitt at dersom du har store pupper, har du også stor mage, og vil aller helst gå i en heldekkende badedrakt. Her har jeg likevel lyktes i å finne noen. Klikk på lenkene så får du flere fargevalg. Om underdelen blir litt stor, er det ingenting i veien for å kjøpe en annen, mer passende, underdel til.

 

 

 Til å sove / trene i


| BH NUMMER 1 HER |  2 HER |

Har du silikonpupper anbefaler faktisk kirurgen at du bruker BH så ofte som mulig for å bevare brystets form og hindre heng. Har du ikke silikonpupper, kan det likevel være lurt å sove med BH. Selv sover jeg med treningsbh. Noen av disse kommer med padding, men den er bare å røske ut. Man kan også bruke treningsbh til å trene i, selvfølgelig, men da anbefaler jeg faktisk å ha en vanlig spilebh under. Ingen treningsbh i verden kan hindre store pupper i å sprette litt.


 

 Les også:

- Å leve med 2kg pupper
-
BH for deg med små pupper
- Jeg tester: treningsBH til 33kr!

 

//affiliatelenker


4 commentsDette kommer du ikke til å angre på


Category: Klær og tilbehør // 01.02.2018 at.17:28 o' clock // 4 comments


Helt siden jeg gikk på ungdomsskolen har den soleklare klesfavoritten min vært de tynne, ensfargede genserne fra cubus til 99kr pr stk. De er virkelig noe av det mest komfortable man kan finne. Den eneste ulempen er at de er i ekstremt dårlig kvalitet, og har en tendens til å få hull i seg bare man stirrer litt strengt på dem. Det har, med andre ord, gått en god del penger opp igjennom til å erstatte hullete gensere med nye.

Nå er det heldigvis slutt på det. Jeg har nemlig oppdaget disse genserne isteden, som ser helt like ut som favorittene fra Cubus, er like bahagelige på, har like mye stretch, men som er laget av et stoff med bedre kvalitet, som gjør at de ikke får hull så fort. I tillegg kommer de i alle tenkelige farger!

Jeg kjøpte to selv bare for å teste, og ble veldig positivt overrasket. Planen nå er å bytte ut alle cubus-genserne. Liker du cubus-genserne like mye som jeg gjør, kan jeg love deg at dette er et kjøp du ikke kommer til å angre på!

//affiliate


4 commentsHer finner dere jakken min


Category: Klær og tilbehør // 30.01.2018 at.18:27 o' clock // No comments
Jeg forelsket meg i den så fort jeg så den; den rosa-metalliske skinnjakken. Som alltid i slike situasjoner, måtte jeg sjekke om den faktisk var innafor. Om den var laget av kunstig skinn. Dèt er viktig, for jeg kunne aldri tillatt meg å gå med ekte vare. Å kle seg i dyrs lidelse er noe jeg mener man aldri kan rettferdiggjøre, og som jeg tar sterk avstand fra. Jeg pleier å tenke at om noen må dø for at du skal føle deg fin, kan du aldri bli vakker uansett hvor flotte klær du har på deg.

Jeg har sett mange rosa-metalliske skinnjakker før. Det som har stoppet meg fra å kjøpe dem, er materialet de er laget av. Det hjelper ikke med dem som sier at "det skinnet jakken er laget av er skinn som er til overs fra kjøttproduksjon", for det er ikke akkurat sånn at jeg hopper og danser av glede over den industrien, heller.

Det som skiller denne jakken fra andre jakker jeg har sett på, er at denne oppfyller kravet. Dette er ikke et dødt dyr, men kunstig fremstilt lær. Falskt skinn, som det kalles.

Jakken er god og behagelig på, ser fin ut, og fargen stemmer overrens med bildet. Det falske skinnet virker å være i god kvalitet, og er en veldig naturtro etterligning av skinn. Det anbefales å ta to størrelser større enn du normalt bruker - den er nemlig ganske liten i størrelsen. Selv bruker jeg normalt størrelse medium, og bestilte denne i extra large, og jeg kunne virkelig ikke hatt den mindre, eller større.

Det eneste negative jeg har å si om en ellers helt fantastisk flott jakke, er at glidelåsen suger. Glidelåsen i lommene er i god kvalitet, men selve glidelåsen som åpner og lukker jakken, er helt elendig. Den dingsen man drar opp og ned datt faktisk av så fort jeg tok jakken ut av pakningen.. Men, en glidelås koster ikke allverdens, og er ganske enkel å bytte ut. Dessuten er det godt mulig jeg har vært uheldig, ettersom ingen andre nevner elendige glidelåser i feedbacken sin.

Jakken finner dere her.

//affiliate


0 commentsNår postkassen er full av Balmain


Category: Klær og tilbehør // 22.11.2017 at.10:50 o' clock // 2 comments


Kan dere gjette hva som lå i postkassen min i dag morges?

... Dette skjørtet, fra Balmains samarbeid med H&M i 2015. Ubrukt, og med lappene fremdels på!

Her i Gol har vi jo faktisk ikke H&M, så jeg hadde ikke mulighet til å kjøpe det da det ble lansert. Derfor er jeg evig takknemlig for at jeg klarte å finne det på nett i ettertid. Har siklet på det så lenge! ♥

Motepolitiet vil sikkert mene jeg er Norges teisteste menneske som kjøper ting som var på moten for to år siden, men det får være deres sak. Jeg er ikke så interessert i å på død og liv følge moten - jeg er mer interessert i å kjøpe det jeg selv synes er fint, uansett om det gikk av moten i 2015 eller 1814. Det spiller ingen rolle for meg.

Har du lyst på et eksemplar av skjørtet selv, så finner du det her (affiliatelenke).


2 commentsTil deg som leter etter juleantrekket


Category: Klær og tilbehør // 19.11.2017 at.20:56 o' clock // One comment


♪♫ Hei, hå, nå er det jul igjen! Vi lager julegøy ♪♫... Og får angst igjen. Beslutsangst, altså. For hva vi skal ha på oss. Samme gamle styret år etter år, og enn så fullt klesskapet er, har vi aldri noe å ha på oss.

Derfor har jeg gått ♪♫ meg over sjø og land ♪♫ ...Eller internett, som det heter i disse dager, og funnet noen snasne antrekk. Sjekke disse godbitene!| KJOLE 1 HER | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER |


| KJOLE 1 HER  | KJOLE 2 HER | KJOLE 3 HER  |

 

TIPS: Hvis du er usikker på størrelsene (dette er IKKE eu-størrelser så her lønner det seg å gå opp 1 eller 2 størrelser!) eller bare vil lese andres erfaringer med produktet, scroller du videre ned på siden til du kommer til feedback. Klikk der, huk eventuelt av for 'photos' hvis du vil se kjøpernes egne bilder, og les hva andre synes. Jeg linker alltid kun til produkter med gode omtaler.

//affiliate


1 commentDet er gøy å shoppe når det er så billig!


Category: Klær og tilbehør // 28.10.2017 at.14:28 o' clock // 2 comments


Det er kanskje rart, men jeg har fullstendig sluttet å handle på norske nettsider. For all del, er det virkelig krise og jeg trenger et plagg innen 3-5 dager, er Nelly den første nettsiden jeg besøker, men stort sett handler jeg klærne mine andre steder. Jeg har nemlig funnet ut at dersom man er villig til å vente 2-4 uker på et plagg, er det faktisk mulig å få plagg til under /rundt hundrelappen, ofte nesten helt identiske til de som går for 4-700 kroner på Nelly, H&M og Gina Tricot. Sjekk for eksempel ut disse godbitene:

 

 FUSKEPELS 


NR 1 (flere farger) HER
| NR 1 I LANG VERSJON HER | NR 2 HER | NR 3 HER |

 

 SPORTS LEGGINGS 

1 & 2 HER | 3 HER | ALLE HAR FORSKJELLIGE FARGER / MØNSTRE Å VELGE I!

 

 GENSERE 

1 HER | 2 HER | 3 HER | ALLE HAR FORSKJELLIGE FARGER Å VELGE I!

 

obs: noen av plaggene er nok litt små i størrelsen, så sjekk størrelsestabellen!

//affiliate


2 commentsSlik får du nelly-klær til under halv pris


Category: Klær og tilbehør // 17.10.2017 at.21:21 o' clock // One comment


I forbindelse med gårsdagens halloweeninnlegg oppdaget jeg at nelly.com har en 80's queen-kampanje proppfull av varer inspirert av det glade 80-tall. Vi snakker metallic, velour, sort lakk og lær.. Kort sagt; vi snakker ting denne frøkna digger. Forutenom prisene, da. Jeg liker ikke betale mer enn jeg må, så da jeg så at et par fancy sølvsko kostet 995 kroner, tenkte jeg: "dette kan jeg finne billigere et annet sted!". Dèt gjorde jeg også, og som god blogger, er det vel bare å forvente at jeg deler det med dere? ;)

 

Lårhøye metallic boots

VENSTRE: kr 995 ,- herHØYRE: kr 419 ,- her |

 


CATSUIT I FLØYEL

VENSTRE: kr 499 ,-
herHØYRE: kr 99 ,- her |
LEGGINGS I IMITERT SKINN


VENSTRE: KR 399 ,- her
  |  HØYRE: kr 37 ,- her |
BLÅ FLØYELSKJOLE


VENSTRE: kr 399 ,- her
HØYRE kr 85 ,- her |

//affiliate


1 commentEn livredder


Category: Klær og tilbehør // 11.10.2017 at.12:59 o' clock // No comments


♪♫ Når nettene blir lange, og kulda setter inn ♪♫...

Da priser jeg meg lykkelig over å ha fått varme klær av mamma til bursdagen min i september. Buksen ovenfor er så utrolig god å gå i at jeg mer eller mindre har flyttet inn i den. Jeg driter helt seriøst i at det er en pysjbukse - jeg henter posten i den. No shame!

Du finner den  her. Dette er vel den første lenken jeg legger ut på evigheter som faktisk ikke er en affiliatelenke. Jeg tjener med andre ord ikke ei krone på dette - jeg mener bare at alle burde skaffe seg denne buksen. Og sokkene også, men de aner jeg ikke hvor er fra.


0 commentsGet the look: Buffy


Category: Klær og tilbehør // 01.10.2017 at.00:14 o' clock // One comment


Jeg er, som mange vet, en stor fan av Buffy-serien. Derfor kommer det nok heller ikke som noen overraskelse at jeg er medlem av diverse Buffy-grupper på facebook. I anledning halloween har stadig flere medlemmer begynt å spørre hvordan de kan få Buffy-looken, og derfor tenkte jeg det kunne være gøy med et 'get the look'-innlegg. Kanskje har jeg noen Buffy-fans blant leserne mine også?

 


| 1 her |  2 her |  3 her |  4 her |

 

 

| 1 her  |  2 her |

 

//affiliate


1 comment12 ting du kan kjøpe til den som har alt


Category: Klær og tilbehør // 21.09.2017 at.11:20 o' clock // No comments


For fire dager siden skrev jeg et innlegg med forslag til hva du kunne kjøpe i gave til mennesker som har alt, ikke ønsker seg noe spesifikt, og heller ikke trenger noe. Innlegget finner dere her. Ettersom jeg fikk såpass god respons på innlegget, hovedsakelig via snapchat (add meg: jessicaBaliciel) tenkte jeg å følge opp innlegget med et til. Dersom du ikke fant noe i forrige innlegg, finner du kanskje noe denne gangen?


01 Personlig pute med valgfritt trykk. Kjøp her.

02 Candy cane-formet dildo. Kanskje ikke det man gir til mamma eller søster, men en fin gave til en kvinnelig kjæreste eller god venninne - eller hvorfor ikke deg selv? Det er ingen skam å kjøpe gaver til seg selv til jul, heller. Du finner den her

03 The vampire diaries, hele bokserien, på engelsk. Du finner den her.

04 En artig liten leselampe som festes direkte til boken, slik at du kan lese hvor og når du vil. Kjøp den her.

05 Sokker får man aldri nok av. 10 par til en grei pris, med valgfri farge, finner du her.

06 myke vanter formet som kattepoter. Flere farger. Her.

 

 07 God, gammeldags vekkerklokke for den som mener alt var bedre før. Finnes i flere farger. Kjøp her

08 Armbånd med valgfri gravering. Kjøp her.

09 Fôrede vintersko. Du finner dem her.

10 personlig infinity-armbånd med opptil fire navn. Kjøp her

11 Ring med opptil 3 valgfri navn og flere fargevalg på stenene. Hver sten symboliserer fødselsmåneden til personen. Oversikt over hvilken farge din fødselsmåned har finner du på ved å scrolle ned på siden. Det er også mulig å få gravert en personlig tekst inni ringen. Kjøp her.

12 Smykkeskrin. Finnes i flere forskjellige farger. Kjøp her.
(OBS: dette tilbudet varer kun ut dagen!).

 

//affiliate

 


0 commentsTil den som har alt


Category: Klær og tilbehør // 17.09.2017 at.15:12 o' clock // No comments


Vi kjenner alle minst èn person som har absolutt alt fra før av, ikke ønsker seg noe spesifikt, og ikke trenger noe. Slike mennesker er det vanskelig å finne gaver til. Derfor har jeg tatt på meg jobben. 


01 Personlig navnesmykke. Kjøpes her.

02 Rettetang og hårbørst i ett. Retter håret mens du børste det. Kjøpes her.

03 Hårvoks med farge. Organisk, plantebasert, vaskes ut igjen etter 1 vask. Perfekt for halloweenkostymer, karneval, eller bare teste en ny hårfarge. Finnes i flere farger. Kjøpes her

04 Hodeskalleformet dekanter. Kjøpes her.

05 Joggedress. Finnes i flere farger. Kjøpes her.
06 Hjerteformet smykke med gravert navn. Kjøpes her.

07 Vinflaskeglass med morsom tekst. Kjøpes her.

08 Selfiestick, finnes i flere farger. Kjøpes her.

09 Tøfler med enhjørning. Kjøpes her.

 

//affiliate


0 commentsLillegutts første jul


Category: Klær og tilbehør // 15.09.2017 at.21:29 o' clock // 4 comments


Hvert eneste år er det på med jakke og sko, klar med albuer og knær, og ut i folkemylderet lille julaften for å få de aller siste, gode tilbudene før det blir tomt. I år blir det annerledes. Denne gangen starter jeg julegavehandelen allerede i september, og tar så mye jeg kan over nett. Desember skal for en gangs skyld bli en koselig, stressfri måned.

-  BODY & BUKSE HER  -
(OBS: kun 2 stk igjen i strl 12-18 mnd!)

 

I slutten av januar fikk jeg gleden av å bli tante igjen for andre gang. Storebror og hans fru ble førstegangsforeldre til en liten gutt som fikk navnet Nikolai. Fra før av er jeg jo tante til lille Emilie Marie, min storesøsters datter, som nå nærmer seg fire år allerede.

Ettersom Nikolai er født i januar har han enda ikke fått oppleve sin første jul, så da antrekket ovenfor dukket opp mens jeg lette etter en julekjole til meg selv, måtte jeg smile litt; for selvfølgelig skulle jeg vel kjøpe det til lillegutt?

 

HAR DERE BEGYNT PÅ JULEGAVEHANDELEN ENNÅ?

//AFFILIATE


4 commentsZuhair Murad spring 2017, personal favorites


Category: Klær og tilbehør // 26.08.2017 at.10:17 o' clock // 2 comments


Check out Zuhair Murad spring 2017 ready to wear collection!

See the full collection here, if you haven't seen it already.

 

I feel like the first four dresses (in this blog post) have a hint of a
futuristic ice queen vibe
to them, that I just love
!

The last four are just so elegant and classy!

Tell me your favorites in the comment section ^^


2 comments


WHY ENGLISH?


Through social media I've come to know a lot of people from all over the world. Most of them don't speak Norwegian. Some of them read my blog regardless. So I wanted to make a blog in a language they could actually understand.

Translate

AFFILIATE


DESIGN BY