hitsKONTAKT:

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SEARCH

WHO'S READING?

SYMBOLS

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


jeg tester treningsbh til 33 kr


Category: Skjønnhet // 13.12.2017 at.12:56 o' clock // 4 comments- KJØP DEN HER -

I dag gjør jeg noe jeg veldig sjelden gjør på bloggen, nemlig å poste et bilde av meg selv i (sports)bh. Forrige gang jeg gjorde dette ble det et ramaskrik uten like på hurpeforum, der jeg fikk refs fordi jeg - tross alt - hadde kjæreste. Dette er nå flere år siden, og vedkommende jeg da var sammen med, har i dag den noe usjarmerende tittelen "ex". Men, så har jeg jo gått ut og fått meg ny mann siden den gang, så det moralske spørsmålet ligger vel der og ruger fremdeles. Selv tenker jeg litt slik at dersom du reagerer på ei jente i sportsbh, bør du jammen være av den typen som går ikledd heldekkende burka på stranden. Kom ikke her med den bittelille bikinien din og kjeft ut meg for at jeg står i bukse, jakke og sportsbh.

Så er det denne sportsbh'en da. Den har jeg egentlig bare positive ting å si om. Den er elastisk, myk og utrolig behagelig på. Fargen er like fin som på bildene på nettsiden, og den får generelt en stor tommel opp. Det eneste stedet hvor jeg føler at den skuffer litt, er med hold in-effekten. Dette er ikke en slik bh man kan hoppe og sprette rundt i, nei. Ergo kan man faktisk ikke trene i treningsbh'en, ironisk nok. Men det bør man kanskje heller ikke forvente av noe til 33 kroner. Det er imidlertid akkurat nok hold in-effekt til at den gjør seg ypperlig som sovebh, og det passer seg jo ypperlig, ettersom det anbefales at kvinner med litt tyngde på frontpartiet sover med spileløs bh for å forhindre hengepupper.

Jeg kjøpte strl L og bruker til vanlig bh-størrelse 80E / 75F.

 

//affiliate


4 comments10 sminkekoster som er kulere enn Kylies!


Category: Skjønnhet // 09.12.2017 at.18:43 o' clock // 4 comments
Kylie Jenner har lansert sminkekoster. Prisen? Tre hundre og seksti amerikanske dollar - altså omtrentlig tre tusen norske kroner. Stiv pris for noe som ser helt oridnært ut, spør du meg. Her er ti sett med sminkekoster som ser betydelig kulere ut, og koster betydelig mindre! 
- KJØPES HER -

Disse havfrueinspirerte sminkekostene i gull, turkis og lilla kommer jeg faktisk til å kjøpe meg selv, rett og slett fordi de er så utrolig fine å se på!

 


- KJØPES HER -

Enda et sett havfrueinspirerte sminkekoster, denne gangen i alle himmelrikets (eller havbunnens) vakre farger! Egne maskarakoster følger også med!


- KJØPES HER -

Er ikke havfruer helt din greie? Da liker du kanskje disse gull, hvit - og rosafargede enhjørninginspirerte sminkekostene bedre.- KJØPES HER -

Det er flere fisk i havet enn bare havfruer. Her er enda noen fiskeinspirerte sminkekoster, i nydelige farger!- KJØPES HER -

Marmor har virkelig tatt verden med storm dette året, så at man også kan få sminkekoster med marmor-imitert håndtak burde egentlig ikke komme som noen overraskelse.- KJØPES HER -

Hvis du er glad i glitter, kommer du nok til å like disse. Her er nemlig håndtaket fylt med rosa glitter!

 

 

- KJØPES HER -

Her har vi enhjørningskostene igjen, men denne gangen er håndtaket gjennomsiktig, og fylt med holografisk sølvaktig glitter.
- KJØPES HER -

Er du fan av Harry Potter? Da liker du nok disse Harry Potter-inspirerte sminkekostene.- KJØPES HER -

Glad i blomster? Hvorfor ikke kjøpe et sett med sminkekoster formet som roser? Fåes i flere forskjellige fargekombinasjoner.
- KJØPES HER -

Helt til sist: mener du fremdeles at Kylies koster er noe helt unikt som du bare må ha, så finnes disse, som nesten er helt identiske.

 

//affiliate


4 commentsDette har dere gått glipp av


Category: Skjønnhet // 07.12.2017 at.22:10 o' clock // No commentsKalenderluke 5, 6 og 7 ser dere på bildene ovenfor. Det viser, fra venstre, følgende produkter:


AROMA CONFORT MOISTURISING BODY MILK

Dette er en fuktighetskrem som skal påføres huden etter dusj.


AROMESSENCE ROSE D'ORIENT SOOTHING OIL SERUM,
et ansiktsserum beregnet på alle hudtyper, deriblant sensitiv hud, og som stimulerer cellefornyelsen.


LIFE RADIANCE
er en hurtigvirkende ansiktsmaske som lover ny glød til ansiktet etter bare tre minutter.


Jeg har enda ikke fått testet disse produktene, rett og slett fordi det har vært så mye styr med alt annet. Etter innlegget om katta i går mistenkte svigermor at han kunne ha fått i seg musegift, og dermed gikk hodet mitt helt i spinn. Telefonen avgikk med døden, så ny måtte kjøpes, og ellers er det en håndfull andre ting som gjør at hud, hår og helse har blitt voldsomt nedprioritert de siste dagene - til fordel for kaos i hode og kropp. Jeg som hadde håpet på en avslappet og 'chill' jul må vel bare infinne meg med at nei da, så heldig var man ikke, gitt. Men å svare på kommentarer fra en rasende bloggleser som mener jeg er djevelen selv fordi jeg anbefaler en vegansk sjokolade - joda, det tok jeg meg altså tid til...
 


0 commentsJeg tester Decleor neroli night balm


Category: Skjønnhet // 05.12.2017 at.15:35 o' clock // No comments

Kalenderluke nummer fire kunne jeg ikke skrive om før i dag. Det er nemlig et kveldsprodukt, som skal påføres før leggetid. Dette er det første produktet i kalenderen jeg - dessverre - ikke likte. Produktet har en noe ukomfortabel lukt som minner svakt om tigerbalsam, og føles aller mest som å kline vaselin i ansiktet. Jeg leser imidlertid her at mange andre er strålende fornøyd, så kanskje er det bare slik at det ikke passer til min hudtype.

HAR DERE TESTET PRODUKTET?

 

LES OGSÅ:
Årets julekalender Kalenderluke nr 1 nummer 2 nummer 3


0 commentsJeg tester Declors hydra floral cream


Category: Skjønnhet // 03.12.2017 at.23:18 o' clock // No comments
Sjekk den spreke fargen på denne kremtuben, dere! Dette er altså produktet som skjuler seg bak luke nummer tre i julekalenderen. Denne kremen skal altså brukes etter både ansiktsrensen og serumet som kom i luke nummer 1 og 2.

Dagen har egentlig bare flydd av gårde, derfor har jeg ikke fått testet den ennå, og kommer til å oppdatere dette blogginnlegget etter å ha testet den i morgen tidlig. 


0 commentsJeg tester Decleor aroma nutrition oil


Category: Skjønnhet // 02.12.2017 at.19:48 o' clock // No commentsDa var vi kommet til andre dag i desember, og andre luke i kalenderen. Bak denne luken skjulte Decleors aroma nutrition oil seg. Dette er en såkalt 'dry oil' - altså en lett og raskt absorberende olje - som kan brukes både til kropp, ansikt og hår.

Jeg vasket ansiktet med ansiktsrensen jeg fikk i kalenderluke nr 1 (les innlegget her), og tok litt av oljen i håndflaten før jeg videreførte den til ansiktet. Det står at oljen er parfymert, noe man også merker ganske fort. Den har en tydelig og voksen duft, som en parfyme, men uten å være sterk eller tyngende.

Ansiktet blir silkemykt, uten å kjennes verken oljete eller fett. Oljen er også ganske drøy i bruk, så du trenger absolutt ikke mye produkt for å oppnå resultat. Selv fikk jeg en 5ml prøve som ikke selges i butikk, men du kan kjøpe den i full size (100ml) her.

 

HAR DERE PRØVD DEN?
HVA SYNES DERE?


0 commentsJeg tester decleor aroma cleanse 3in1


Category: Skjønnhet // 01.12.2017 at.11:25 o' clock // 2 comments

Jeg rakk ikke å rense ansiktet mitt før jeg dro avgårde i møte i dag, og fint er det - for i første luke av kalenderen, som jeg åpnet da jeg kom hjem, lå denne. En ansiktsrens, helt uten parabener! Jeg måtte selvsagt prøve den før jeg blogget den, og jeg ble veldig positivt overrasket.

Tykk, hvit konsistens og ingen lukt gjør at den ved første øyenkast fort kan forveksles med en fuktighetskrem, men det er det altså ikke. Bland den i håndflaten med litt vann, så blir den til skum du kan vaske ansiktet med. Den er veldig skånsom mot huden, og etterlater den ren og myk, i motsetning til andre ansiktsrenser som har en tendens til å gjøre huden stram / rød.

Du trenger heller ikke mye produkt i håndflaten. Trykk ut produkt tilsvarende størrelsen på en ert, så har du til hele ansiktet. 50ml kommer altså til å holde en god stund. Produktet kan kjøpes her, om du ikke har adventskalenderen.

 

HAR DERE PRØVD DEN?
HVA SYNES DERE?


2 commentsIkke kjøp dette vippeserumet!


Category: Skjønnhet // 25.11.2017 at.11:01 o' clock // 2 comments
Drømmer du om lange, fyldige dådyrvipper? Antagelig. Men dersom du også drømmer om å stifte familie, bør du ligge langt unna vippeserumene fra iGlow og Aphro Celina. Disse inneholder nemlig kloprostenol, som brukes for å fremprovosere spontanabort.

Kloprostenol gis av veterinær for å fremprovosere spontanabort hos dyr. Dosene som brukes er så små som 52,4 mikrogram til gris. Ved bruk i vippeserum snakker vi da om daglig påførsel, gjerne både morgen og kveld, noe som gjør det hele ekstra skummelt. Kloprostenol har aldri tidligere vært testet på mennesker, og er ikke godkjent verken som legemiddel eller ingrediens i kosmetikk.

Les hele saken her.

//foto: topp.no


2 commentsJeg har tenkt litt..


Category: Skjønnhet // 14.11.2017 at.15:49 o' clock // 4 comments
Folkens - jeg har tenkt litt. Motene kommer og går. Slengbukse er in, så er det ut igjen, så er det in igjen. Det samme gjelder sko med platform. Voldsomt populært på 90-tallet, helt håpløst upopulært i 2012-13-14, for så å gjøre et voldsomt comeback igjen i 2015. Bobfrisyre er in, så er det ut igjen, så er det in igjen. Man kan bli fullstendig spinnvill om man er moteslave, så jammen er jeg glad jeg er en slik håpløs person som aldri helt har forstått trendene.

Her om dagen (kvelden) hadde jeg en drøm. Jeg husker ikke detaljer, men jeg var tilbake i 2006. Dere vet, det året jeg rocket Christina Aguileras sorte fletter i blondt hår-look. Da jeg våknet, kjente jeg at jeg hadde voldsomt lyst til å.. Ja, nettopp: drite i linser og rosa hår, og gå tilbake til min kjære spraytan, lyserosalepper, hvitblonde hår og sorte fletter. De gode, gamle dager, rett og slett.

Det var da det slo meg; slengbuksene som kommer og går. Platformskoene og bobfrisyren. Holografiske jakker, og metallic leggings.. Samtlige ting fra 80-90-og tidlig på 2000-tallet som går inn og ut av motebildet nærmest fortere enn man klarer å dra rumpa si inn i butikkene og kjøpe dem.. Alt dette, men enda har ikke blondt hår og sorte fletter-looken gjort sitt comeback. Rart, igrunn, for den var jo.. Vel, ti ganger bedre enn de horrible slengbuksene, i alle fall.

Så jeg vurderer å innføre det igjen. Klinke til med sorte fletter, og hår så hvitt at selv Gandalf i Ringenes Herre ville blitt litt misunnelig.

Hva tenker vi om dèt? Yay or nay?


4 commentsHemmeligheten bak huden min


Category: Skjønnhet // 03.11.2017 at.11:58 o' clock // No comments


| deep foaming cleanser herbalancing cream hersolfaktor 50+ her | freshner her |

STEG 1
Jeg starter hudpleierutinen min med Wonder Pore's deep foaming cleanser. Her tar jeg en liten dært i hånden, tilsvarende størrelsen på en ert, tilsetter litt vann, gnir hendene sammen for å få det til å skumme, og masserer inn i ansiktet, før jeg deretter skyller av. Dette er for å fjerne smuss og dritt fra huden og gjøre porene mindre synlig. Wonder Pore-produktene er laget for å jevne ut ph-balansen i huden, og den gjør derfor ikke huden stram eller rød, slik de typisk nordiske produktene har en tendens til å gjøre.

STEG 2
Etter å ha renset huden med skum, påfører jeg freshner'en. Denne skal egentlig påføres med en bomullspad, men fordi bomullspads suger til seg fuktighet og dermed stjeler mye av produktet, velger jeg heller å dabbe det forsiktig på huden med et par rene fingre. 

STEG 3
Nå er det tid for å skru lokket av balancing cream'en. Dette er en krem som, i likhet med både skummet og toneren (freshner'en) hjelper til med å balansere hudens ph-verdier og gjøre synligheten av porene mindre, samtidig som den strammer opp huden og gir fuktighet. Denne kremen er også perfekt for mennesker med oljete / fet hud, da den trekker fort inn i huden og fukter uten å etterlate et oljete / klissent lag på huden.

STEG 4
Helt til slutt, når kremen har trukket inn i huden, er det tid for solkremen. Dette er det eneste produktet på hudpleielisten min som ikke er fra Wonder Pore-serien. Solkrem er en av våre aller viktigste produkter i kampen mot tidlig aldring, fordi hele 95% av synlige aldringstegn kommer fra solen. Det er derfor anbefalt å bruke solfaktor 50 året rundt. Forskjellen fra denne og solkremene du finner i butikken hjemme, er at denne er vannbasert og lett. Den er derfor perfekt å bruke under / sammen med sminke, fordi den ikke legger seg som et klissent eller oljete lag på huden, men føles mer som en primer. Den er dessuten vannfast.


Denne hudpleierutinen anbefales til deg som har normal, fet eller kombinert hudtype og som sliter med store porer eller mye urenheter i huden. Den passer også mennesker med sensitiv hud.

//affiliate

 


0 commentsDen beste highlighteren får du for 13 kr!


Category: Skjønnhet // 23.09.2017 at.12:32 o' clock // One comment


Dere kan tro jeg ble overrasket da jeg bestilte det jeg trodde var en highlighter fra Smashbox, og isteden fikk noe det sto 'sugar queen' på. "Billig kinadritt" tenkte jeg, men bestemte meg for at jeg like gjerne kunne prøve produktet før jeg forlangte pengene tilbake.

Det er jeg veldig glad jeg gjorde!

Sugar Queen viste seg nemlig å være den beste highlighteren jeg har prøvd. Etter å ha prøvd highlightere hit og dit i evigheter, har jeg endelig funnet et produkt som faktisk er godt pigmentert og gir en merkbar effekt uten at du må kline store mengder på. Og så koster den jo bare 13 kroner!

Du finner den her.

 

//affiliate


1 comment13 ways to use vaseline that no one told you about


Category: Skjønnhet // 09.09.2017 at.15:09 o' clock // No comments


01 Dab a little vaseline onto your cheekbones or high points for an instant highlighter. Works on every skin tone!

02 Applying vaseline to your pulse points (neck and wrists) before spraying your perfume on will make it last longer.

03 Using a cotton swab, apply some vaseline onto your fingers and the area around the nail, but not the nail itself, before painting your nails. That way, if you mess up, it's easy to remove.

04 Smear vaseline onto your forehead, ears, neck and hairline before dyeing your hair, so the color won't stain your skin.

05 Take a shower before bedtime. When you're done, moisturize your feet with vaseline and put socks on. They'll feel softer in the morning.

06 Apply to dry lips for instant smoother lips.

07 Add brown sugar to your vasline for an instant, home made body scrub!

08 Add vaseline to an old, clean mascara brush and use it to tame your eyebrows.

09 After shaving, apply vaseline to the area to avoid ingrown hair and redness.

10 Turn your favorite eyeshadow into a lipgloss by adding vaseline and apply to your lips. 

11 Add a little vaseline to your palm, rub your hands together and lightly rub your hands over your hair to tame it.

12 Using a toothbrush, rub vaseline onto your shoes to waterproof them.

13 For a day by the pool, use an old, clean mascara brush and coat your lashes with vaseline. It naturally makes them appear darker, and unlike mascara, won't dry them up.


0 commentsMy favorite beauty hack


Category: Skjønnhet // 03.09.2017 at.17:21 o' clock // No comments


So far I've told you about my favorite facewash, and where you get foundation for pale people. I've shown you my favorite sunscreen to use under makeup, and my favorite lipstick. One ting I haven't told you, is what to do when it's hot outside and your face starts looking sweaty, so that's what I'll be doing in this blog post.

Right now you are probably looking at the picture above, wondering what exactly that white powder is and how it's related to beauty. That, my dear friends, is something called cornstarch, more precisely maizena. The package looks like this:HOW TO USE IT:

01 Use a teaspoon to take a small portion out of the package.
01 Lay it flat on your table
01 Stick your brush in it
01 Apply on your face like you would with any other makeup powder.

It works just the same. The only difference is that it's cheaper than your typical powder, it's vegan and without fragrance / other chemicals. It also looks more natural on your face and doesn't give you the typical "cakey face" look that wearing too much makeup usually does.


0 commentsFinally a foundation for super pale people


Category: Skjønnhet // 11.08.2017 at.15:20 o' clock // 3 comments


If you're white - literally white - finding a foundation that matches your skin tone can be difficult. In my case, I'm not really white, but I'm pale enough that even the lightest shades of most foundations are still a little bit darker than my skin. I've been searching for a lighter foundation for decades, but all I could find were vampire cosplay makeup, that aren't meant to be worn on a daily basis or for long periods of time.Eventually I found the foundation pictured above. A color correction foundation by chinese brand Laikou. A color correction foundation aren't meant to be worn like a normal foundation, but mixed with your favorite foundation to lighten it. Putting the Laikou color correction foundation directly on your skin without mixing it up first will still give you a nice, natural, pale look, but it doesn't really have much coverage, and it will start fading in just a few hours. It's not as creamy on the skin as it appears when you pump it out of the bottle, either. If you want a nice coverage that will last on your skin, mix it up with your normal foundation.

What I really like about this color correction foundation is that shade 01 is white. It's literally white. Like snow or a piece of paper. It's also inexpensive, so if you want, you can buy different shades so you can mix up your foundation as seasons change.

Get it here.

Also, if you're concerned about animal testing (because it's from China, after all), read this. I would never recommend animal tested products.

 

//affiliate

 


3 commentsDyretesting i Kina


Category: Skjønnhet // 10.08.2017 at.13:42 o' clock // No comments


"Jeg mener ikke å være frekk men jeg trodde du var imot dyretesting? Så hvorfor kjøper du og reklamerer for produkter fra asia når Kinesiske lover krever at alle sminkeprodukter blir testet på dyr?"

Dette spørsmålet fikk jeg på facebook i dag morges, og jeg er ganske sikker på at hun ikke er den eneste som ønsker et svar på akkurat dèt spørsmålet. Derfor tenkte jeg det var like greit å skrive et blogginnlegg om det.Først og fremst vil jeg starte med å si at de aller fleste av mine asiatiske skjønnhetsprodukter kommer fra steder som Japan og Sør-Korea, hvor de ikke har noen klare lover for dette med dyretesting. Loven krever ikke dyretesting, men den forbyr det heller ikke. I alle fall ikke ennå. Sør-Korea har avgitt et løfte om å stoppe all dyretesting innen 2018.

Av alle de asiatiske landene, er Kina det eneste landet hvor loven faktisk krever at alle kosmetiske produkter produsert utenfor kina testes på dyr før de selges på det kinesiske markedet. Dette inkluderer:

 • Sminke
 • Parfyme
 • Hudpleie
 • Neglelakk / neglelakkfjerner
 • Hårprodukter
 • Hårfarge
 • Deodorant
 • Solkrem
 • Hvitningsprodukter (tannbleking, hudpleking osv)
   

Den 30.Juni 2014 fjernet Kina kravet om dyretesting for alle produkter produsert innenfor landegrensen. Enkelt forklart betyr det at hvis du eier en fabrikk i Kina og lager produktene der, kan du selge dem på det kinesiske markedet uten å teste dem på dyr først. Mange av de kinesiske merkene som finnes på markedet i dag, slik som Laikou (jeg planlegger å skrive et blogginnlegg om en foundation de har senere) er såkalt 'cruelty free', altså ikke testet på dyr. Dette kravet gjelder imidlertid ikke for solkrem og hårfarge, som fremdeles må testes på dyr før de får selges på det kinesiske markedet. 

Hvis du, i likhet med meg, også er glad i L'oreals produkter, er det kanskje interessant for deg å vite at L'oreal sluttet med dyretesting i 1989, og at de også eier en fabrikk i Kina slik at de kan selge produktene sine på det kinesiske markedet uten å teste på dyr først.

 

Kilder: Her, her, her, her.


0 commentsHow to get perfect skin


Category: Skjønnhet // 02.08.2017 at.15:15 o' clock // 2 comments


I think every girl who's ever had acne, large pores or redness in her skin are guilty of the whole going to bed with makeup on so your boyfriend won't see how bad your skin really is or setting the alarm early so you can put your 'face' on before he wakes up cause you fear he might reject you or find you ugly if he sees you without makeup thing. Right? So instead of hiding your flaws under a ton of foundation and concealer, how bout we just get rid of them instead?

How do we do that? By taking care of our skin. Always remove your makeup before bedtime, use a night / day cream, never leave your house without sunscreen, and wash your face every morning and evening with a good face wash.

I'm using Etude House's wonder pore deep foaming cleanser (Get it here!) , which is a korean 10-in-1 face wash that...

01 ♥ .. tightens and minimize the appearance of pores (those 'holes' in your skin)
02 ♥ ... controls a large amount of sebum (don't know what that is? This pic explains it).  
03 ♥ ... moisturize the skin inside and outside
04 ♥ ... Contains mint beads that removes dead skin cells
05 ♥ ... Balances your skins ideal PH level.
06 ♥ ... Refine your skin tone
07 ♥ ... Keeps your skin elastic
08 ♥ ... Can be used on sensitive skin
09 ♥ ... Leaves your skin feeling smooth and silky soft
10 ♥ ... Prevents you from having breakouts

Korean people are known for their flawless skin, and while their diet and general life style helps, a lot of it also has to do with their skin care routine and the products they use. Korean beauty products are typically better than ours because they are more effective and has less damaging chemicals in them.

 

//affiliate


2 commentsGet high quality brushes for less $


Category: Skjønnhet // 22.07.2017 at.13:04 o' clock // 2 comments


Remember that time, last year I think, when I spent $21 (168 NOK ,-) on a fancy new makeup brush in pink? Well, if you want an update on that, let me tell you that those pink hairs started coming off pretty soon after I bought it. So this time, when looking for a new makeup brush, I didn't bother going down town to buy another overpriced product. This time I went online and found a really, really cheap one.  Obviously, at such a ridiculous price, I was expecting some low quality crap. I mean, even the expensive one that I bought last year turned out to be a waste of money. I thought this time, at least I wouldn't waste as much.

Imagine my surprise when it came in the mail. This was definitely not the junk I had expected. This actually seems to be of good quality. The hairs are so soft and comfortable on my skin, and they - don't! - come off! I'm so in love with this brush right now, and will definintely be buying a thousand more! Get it here!

//affiliate


2 commentsWhat's on my face?


Category: Skjønnhet // 17.07.2017 at.20:55 o' clock // No comments
EYEBROW PENCIL (get it here):
Here's a major secret: my eyebrow pencil is actually a lipliner. But it's brown, so who cares? If they came in black, I'd probably use it for my eyeliner as well. It glides on so easily, and it stays there! It's so easy to work with! I love it! Also, it's waterproof and, because it's so affordable, you can buy one in every color to see which one looks best on you. I'm wearing shade number seven (nude, although it's more like an auburn brown if you ask me).

EYELINER (get it here):
I've been using this eyeliner since I was seventeen and I'll probably keep using it until I die. It's waterproof, it stays on all day, and it's easy to apply. What more could I possibly ask for? When it comes to mascara, I don't really care. All mascara's are basically the same, it's the brush that makes them different.

CONTACTS:
Love my big, striking blue eyes? So do I. I got them from my mama here.

EYESHADOW (get it here):
After primer and foundation I apply eyeshadow. I first apply the color havannah (the darkest one) on my eyelids and smooth it out, before applying the color banana (the second light one) under my eyebrows to make the gap between the eyebrows and the eyelid appear bigger than it really is. I also use this eyeshadow palette to contour my face.

LIPLINER: (get it here):
Shade number ten. I love it!

LIPSTICK:
I wrote an entire blog post about this once. Read it here.

FOUNDATION & PRIMER:

My favorite primer that I use all the time (except for when I'm wearing sunscreen) is this one. I wrote a blog post about my favorite foundation here.

ANTI AGE SECRET? read it here.

 

//affiliate


0 commentsDIY hair extensions on a budget


Category: Skjønnhet // 14.07.2017 at.21:58 o' clock // No comments


Hair extensions are pricey. If you're low on money, chances are, you simply can't afford them. At least not without having to save up money for them first. Synthetic wigs, however, tend to be a lot cheaper. So in this blog post I'm gonna show you how to turn a cheap wig into a full head of hair extensions.


 

YOU'LL NEED:

A wig ( here )
Clips ( here )
scissors
needle
thread
 


STEP 01

Flip your wig upside down and inside out, so you can easily see where the hair strips are sewn.

STEP 02
Cut out the fabric inbetween the strips.
If done correctly, you should now have a bunch of hair strips similar to the ones pictured above. If you think they're a little too thin, you can sew one or two on top of each other to make them thicker.
 STEP 03
Sew a clip in the left corner, then another one in the right corner, as pictured above. If your strips are very long, you should also put one to two in the middle of the strip.

That's it! You should now have a handful of hair extensions, ready to be clipped into your hair! Just remember that they are syntethic, and should never be dyed, washed in hot water, brushed when wet or curled / straigtened with a curling iron.

//affiliate


0 commentsYou won't believe what she looks like now!


Category: Skjønnhet // 11.07.2017 at.02:25 o' clock // 2 comments


I'm not a big fan of gossip, but in case you missed it, mama June - known from the tv-series "here comes Honey Boo Boo" - was on a weight loss journey earlier this year. She went from a size 24 (EU size 54) and looking like this:
To a size 4 (EU size 34), and she now looks like this:


It's amazing how much healthier, happier and confident she looks. A true inspiration to big girls everywhere who feel like their weight is out of control.

If June Shannon, a 37 year old mother of four, can turn her life around and find the will to eat healthy and exercise more in order to lose weight, so can you!


2 commentsWhy looking younger is not a bad thing


Category: Skjønnhet // 10.07.2017 at.19:39 o' clock // 2 comments


It's funny how, at least in my case, when you get to a certain age, people mistaking you for being younger, kind of feels like a compliment. We spend our entire childhood and teenage years trying to appear older, wiser, more mature than we are, and then one day, when you reach a certain age, you're no longer insulted when people say you look younger. What, to you, once meant "childish, underdeveloped and immature", suddenly has a whole new meaning: beautiful.When you're seventeen you want people to think you're twenty one. But when you're twenty six, at least in my case, you don't mind people thinking you're seventeen.

I get mistaken a lot. Especially by cashiers. Whenever I'm buying alcohol or tobacco, they ask me for ID to make sure I'm at least eighteen years old. Even when I'm buying energy drinks, they sometimes ask me to show them my ID, even though you can legally buy energy drinks from the day you turn fourteen. When I willingly show them my visa, which has my date of birth printed on it, they give it back with a slightly embarrassed look on their face. As if they just realized they insulted me. "Oh.. You've been old enough for a long time", a female cashier said to me the other day. I couldn't help but smile. To me, being mistaken for being younger is not a bad thing. It just means I have no visible signs of aging on my face. Honestly, it's nice to know my weird habit of using suncreen every day and keeping out of the sun is paying off.

When I was a teenager people used to mock me for looking younger, but guess who's laughing now, bitches!

(Also, looking younger might just earn you cheaper tickets on the bus / train / zoo / anywhere, and the clothes in the childrens section are usually cheaper. So there's that.)


2 commentsI spend a ridiculous amont of money on...


Category: Skjønnhet // 07.07.2017 at.15:18 o' clock // 5 comments


Having a house full of animals means basically two things: 1) you'll never walk alone (literally. They follow you everywhere!), and 2) you'll have to wash all of your clothes far more often than normal people. You won't believe the amount of money I spend on scented fabric softener. It's insane!I have mainly two favorites. There's this one, a golden bottle from Lenor, that smells like teen spirit (orchids, honey, everything that is sweet and delicate and beautiful. It smells like optimism, sunny days, hopes and dreams), and then there's another one that I'll be telling you about tomorrow.


What's your favorite fabric softeners?


5 commentsI'm addicted to the pain


Category: Skjønnhet // 06.07.2017 at.12:02 o' clock // No comments


The alarm goes off at 07:00 AM. I turn in off and get out of bed. I walk into the bathroom. Do my daily routine, including brushing my teeth. To finish it off I rinse my mouth with Listerine. The purple one. It has a strong taste and it kinda feels like my mouth's being stabbed with tiny knives, but I kinda like it. The more painful it is, the more I get the feeling that it's doing it's job.I've tried others. Tasteless ones, and minty ones. I don't like them. I need to feel some sort of.. discomfort, while using it. Otherwise I feel like they're not as effective. Not as strong. Guess I'm just weird like that.


0 commentsThis foundation will change your life


Category: Skjønnhet // 05.07.2017 at.13:06 o' clock // No comments


Like I mentioned in this post, people have very high expectations when it comes to foundation. After all, it's supposed to cover our skin, sometimes even our entire face, so I guess it's only natural for us to expect a certain quality. Personally I like to think of my face as the canvas and my foundation as paint. You can't paint a masterpiece with poorly made paint. Well, technically you can, but don't argue with me on this..That's why I spent years trying to find the perfect foundation. I wouldn't settle for bad quality ones that made my face look oily or started wearing off two hours after I first applied it. Even today I see people walking around with their entire makeup bag wherever they go, because they have to reapply it every few hours. That, to me, is a big no no. If your makeup starts wearing off during the day, you should ditch it and find something better. High quality makeup stays the fuck on!

DERMACOL FOUNDATION...

  Waterproof
spf 30
Hypoallergenic
Comes in 14 different shades
Covers acne, scaring, vitiligo and tattoos
Lasts (nearly) forever.


Don't forget to moisturize daily to avoid dry skin. This is very important because if you have dry skin this foundation will make you look like a ninety year old corpse. I'm not kidding.


0 commentsThe one thing that can ruin your look


Category: Skjønnhet // 27.06.2017 at.16:07 o' clock // No comments


If you're into makeup, like me, you've probably noticed how people have high expectations about every foundation they buy. It has to stay flawless all day long, feel light, yet give just the right amount of coverage. It has to blend well with your skin tone, have the right shade, and shouldn't clog your pores. When it comes to lipstick, however, it seems as if people don't really care as long as they like the color. In my opinion, they should. They really should care. Because a bad lipstick can ruin your look completely. 


MY FAVORITE LIPSTICK: CANDY YUM YUM BY MAC COSMETICS!

Don't get me wrong: Color is important. After all, we all remember back in the day when teenagers used to wear dark (orange) foundation combined with a lipstick so light it looked almost white, don't we? Thank whoever's up there (or down below) we've moved on from that. 

But even more important than color, is how it feels and how well it stays on. You don't want your lipstick to be too creamy, because the cremier the lipstick the shittier it is. A creamy lipstick usually don't stay in place for long. What you do want, is a harder lipstick. But not too hard - you shouldn't have to use force to get a hint of color. It should be somewhere in between: creamy, but not too creamy, and hard, but not too hard. It should be just hard enough to actually stay in place, and just creamy enough that it feels comfortable and easy putting it on.

I've tried close to everything, and I keep going back to MAC every time. There's just something about MAC that I feel like I don't get anywhere else.


BUY MAC LIPSTICS HERE. PERSONAL FAVORITES: CANDY YUM YUM AND PINK NOVEAU


MAC COSMETICS' LIPSTICKS...


Have just the right texture (not too hard, not too creamy)
Are highly pigmented (so you get a good color, not just a hint)
Stays in place even when you're swimming 
(But WILL transfer if you're eating or drinking)
Comes in many colors and shades.

 


0 comments5 natural beauty product replacements


Category: Skjønnhet // 22.06.2017 at.13:33 o' clock // 2 comments


Like most girls I have a huge obsession with beauty products. Unlike most girls, I am also greatly concerned with the fact that I'm putting chemicals on my face. That's why, if possible, I will always choose natural, home made products over drugstore ones. Natural products are simply better. For me. For you. For the environment. 

01 MAKEUP REMOVER
The idea that people put chemicals on their face to remove other chemicals from their face always confused me. For as long as I can remember I've been using olive oil. It's natural, eco-friendly, cheap, it won't sting if you get it in your eyes, it doesn't leave your skin looking red, and it removes waterproof makeup.

02 HAIR MASK
We all want healthy, beautiful, silky soft hair. Instead of spending all your money on overly expensive hair masks, try coconut oil. Wash your hair with shampoo like you usually would, flip your head, and massage coconut oil all over it. From your roots to your ends, cover it all in coconut oil. Let sit for 30+ minutes, rinse out with water and shampoo, let your hair air dry and you'll have the softest, most beautiful looking hair you've ever seen. Best part? It doesn't even look greasy. Just shiny, soft and healthy.

03 POWDER
If you have oily skin, or if you sweat a lot, you know the struggle of your foundation becoming shiny and nasty all too well. That's why people invented powder. Powder absorbs the sweat (or oil) and gives you a matte, more natural, definitely more flattering, look. Here's a little secret most people don't know: you don't need to buy an expensive, chemical-packed powder to get that flattering matte finish. Cocoa powder (for dark skin) and cornstarch (for light skin) works just the same.

04 DRY SHAMPOO
Speaking of cornstarch: it also works as a natural dry shampoo.

05 BLEACH
Hydrogen peroxide is found in all bleaching products, from teeth whitening to hair bleach to skin whitening creams. Hydrogen peroxide is what's causing the bleaching, the other ingredients are just.. Well, who knows? You can buy hydrogen peroxide at your local drugstore for cheap. If you want to use it as a teeth / hair bleaching product, make sure you get the 3% peroxide, and mix it well with water. Any higher % will have an acid-like effect. 


2 commentsThis sunscreen will change your life


Category: Skjønnhet // 20.06.2017 at.15:26 o' clock // No comments


The secret to staying young forever? Become a vampire. Or have some mutated genes like that Brooke Greenberg kid (rest in peace). The secret to looking young even though you are getting older? Sunscreen!Did you know that more than 90% of all visible signs of aging are caused by the sun? That's why beauty gurus all over the world are obsessing over sunscreen. In fact, according to those beauty gurus, you should wear sunscreen 20+ every day, all year round, even if it's a cloudy day, to keep those damaging UVA and UVB's from penetrating your skin.

If you're a guy, this shouldn't be too hard. Just buy any sunscreen and put it on before leaving the house. If you're a girl, however, it's a little more difficult. Girls wear makeup, and because most sunscreens are oily, the two don't mix very well, and you end up looking like you're sweaty. I mean that in a "just escaped from hell"-kind of way. It's not very flattering and you will cringe every time you see a mirror. Believe me, I talk (type) from experience.

Thanks to the internet I found my life / skin saver. It's an asian (japanese) brand called Biorè, and they have the most amazing sunscreen ever! It's perfect under makeup because it's made of a water-like texture rather than the typical oily one, which basically means it won't make you look sweaty or greasy. If you can stand the smell (it smells heavily of alcohol, but don't worry, the smell will dissapear once you put it on your skin) this is definitely worth buying!

Biorè sunscreen:


contains SPF 50
Is made of a water-like texture
does not leave a whitecast
protects your skin from both UVA and UVB's
Does not clog your pores
Is waterproof

 

HAVE YOU TRIED IT - AND IF SO, DID YOU LIKE IT?
YOU CAN BUY IT HERE

 

//AFFILIATE


0 comments


WHY ENGLISH?


Through social media I've come to know a lot of people from all over the world. Most of them don't speak Norwegian. Some of them read my blog regardless. So I wanted to make a blog in a language they could actually understand.

Translate

AFFILIATE


DESIGN BY