hits

livingdoll

Jeg vet ikke om jeg tør fortelle dere dette...

 • DATO: 10.03.2018 | KLOKKEN: 19:48 |
 • KATEGORI: Klær og tilbehør |
 • KOMMENTARER: 1
 • ________________________________________________________________


    NORSK.   Det var kjærliget ved første blikk da jeg fikk øye på skoene på bildet ovenfor. Nye joggesko er noe jeg virkelig har trengt i lang tid, men ikke giddet å bestille meg fordi jeg aldri finner noen jeg faktisk liker. Disse, derimot, falt jeg for med en gang. Etter å ha sjekket at de var laget av falskt skinn, og at min størrelse var tilgjengelig, bestilte jeg dem. De dumpet ned i postkassen, jeg tok bilder til bloggen, skrev en lang tekst om hvor fornøyd jeg var med de nye skoene mine, tok meg en tur på butikken, kom hjem, og gikk inn på nettsiden jeg bestilte fra for å legge ved en link til dere.

  Det var da jeg så det: jeg hadde lest feil. Det var ikke PU leather det sto, men Patent leather. Pulsen økte noen hakk, men jeg tenkte at det sikkert var det samme. Et kjapt googlesøk fortalte meg derimot at nei, det var det ikke. Patent leather er lær med en glossy finish. PU leather er, som vi alle vet, falskt lær.

  Så her sitter man da plutselig, med et par sko av ekte lær. Ikke kan de returneres, for de er allerede brukt utendørs, og å videreselge er heller ingen vits, for nå som de er kjøpt er det igrunn ett fett hvem som eier dem. Jeg skal ikke sitte her og lyve og si at jeg ikke liker skoene lenger, for det gjør jeg absolutt, jeg bare misliker det faktum at de er laget av døde dyr.

  Jeg visste ikke om jeg skulle tørre å skrive dette innlegget, for selv om jeg har mange flotte lesere, vet jeg godt at mange av dere ikke er nådige når man først tråkker i salaten, likevel velger jeg å skrive det for å minne dere på å se etter to ganger før dere bestiller noe. Forsikre dere om at det står PU leather, ikke patent leather, og huske på at disse to tingene ikke er det samme i det hele tatt.

  -------

    ENGLISH.   It was love at first sight when I saw these shoes. I've been needing new sneakers for a while, but never bothered buying new ones because I never found any that I liked. These, however, had me falling hard from the moment I saw them. After quickly reading the discription to make sure they were made of PU leather and had my size, I bought them. They came in the mail a few days later, I took some pics for my blog, wrote a long text about how much I loved them, went to the grocery store, came home, and went on their website to find the link and share it with you guys.

  That's when I noticed something: I had read it wrong. The shoes weren't made of PU leather, but something called patent leather. My heart started beating faster but I figured "it's probably the same thing". A quick search on google told me otherwise. Patent leather is real leather with a glossy finish. PU leather, as we all know, is faux leather.

  So here I am, with a pair of real leather shoes. They can't be returned cause I've already worn them outside, and selling them online is just a waste because after they've been bought from the website that makes them, it doesn't really matter who owns them. I'm not gonna lie and say I suddenly dislike them, because I don't, I just don't like the fact that they are made from the skin of dead animals.

  I wasn't sure if I was brave enough to post this, because even though I have some wonderful readers, I know that some of you will show me no mercy when I make a mistake like this. I decided to post it anyway, to remind you to always read the product description twice before ordering online, and make sure it says PU leather, not Patent leather, and keep in mind that these two are not the same thing at all.

 • DATO: 10.03.2018,KLOKKEN: 19:48
 • KATEGORI: Klær og tilbehør
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Cc

  10.03.2018 kl.20:40

  Er lov å bomme noen ganger, gjort er gjort 😊 Er sikker på de fleste som leser her veit hvor bevisst du er i valgene dine ellers^^ Ellers tenker jeg at du får ikke redda noen ved å la være å gå i de eller å stresse med å selge de videre, så er vel bare å bruke de.. tror ikke de fleste folk vil legge merke til om skoa dine er fake eller ikke, så ville ikke følt på at du oppmuntrer til noe heller om ikke du roper det høyt ^^ Men bra å informere om viktigheten av å faktisk dobbeltsjekke sånn, det ligger et (for) stort annsvar på forbrukeren å sjekke all info selv..

  Skriv en ny kommentar