hits

livingdoll

Spar enorme summer med dette trikset!

 • DATO: 02.03.2018 | KLOKKEN: 19:26 |
 • KATEGORI: Diverse |
 • KOMMENTARER: 9
 • ________________________________________________________________


    NORSK.   Det er litt flaut å innrømme, men på grunn av utallige reklamer for universalspray på TV i løpet av oppveksten, har jeg alltid trodd at man trenger universalspray for å få blanke speil og vinduer. Forrige uke hadde jeg ikke universalspray i hus, og bestemte meg for å mikse billig oppvaskmiddel (europris sin versjon av zalo, koster vel 9kr, om jeg ikke blander med xtra sin, kanskje?) og varmt vann i en tom sprayflaske - og vet dere? Det funker faktisk! Jeg har ved en tidligere anledning vasket toalettet med zalo også (haha), og vet at den fungerer der. Så fra nå av skal jeg slutte å kjøpe skurekrem til toalettet, universalspray for blanke overflater til speilet, rengjøringsspray for ovn og grill til komfyren - og heller bare bruke zalo / billig oppvaskmiddel og vann på alt sammen. Helt seriøst, det sparer man en god sum penger på pr år.

  ---

    ENGLISH.   It's a bit embarrassing to admit, but because of commercials on TV, I've always believed that you need a glass cleaner to clean your mirrors and windows. Last week, when I ran out of glass cleaner spray, I decided to mix warm water and some cheap dish soap in an empty spray bottle - and guess what? It works! I once cleaned my toilet with dish soap as well (lol) so I know it does the job in the shitter, too. From now on I'll never buy another bottle of glass cleaner, cream for toilets, or kitchen cleaner ever again - I'll just use dish soap and water on everything. Seriously, it'll save me so much money!

 • DATO: 02.03.2018,KLOKKEN: 19:26
 • KATEGORI: Diverse
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Hanna

  03.03.2018 kl.07:53

  Hei Jessica!

  Jeg så kommentaren din på bloggen til Isabel, om hvordan ikke alle kan drive med deres største lidenskap. Jeg leser ikke bloggen din fast, men har vært innom noen få ganger fordi du har overtatt adressen til Elise, og jeg var nysgjerrig på hvem den nye livingdoll var. Da jeg så kommentaren din ble jeg litt lei meg, for jeg tror virkelig at det er plass til alle i bloggverden! Jeg ser ingen grunn til at ikke din blogg kan bli stor, og tenkte å fortelle deg hvorfor jeg per dags dato ikke leser bloggen din fast. Dette er skrevet i aller beste mening, og jeg håper ikke den blir tatt for hate. Det er hvertfall bare kjærlighet herfra<3 Dette er ting som hadde gjort at jeg kunne begynt å lese bloggen din:

  1. Bildekvalitet. Jeg synes ikke gule, uskarpe bilder tatt på et rotete bad eller kjøkken er særlig inspirerende. Jeg er heller ingen fan av bilder tatt i speilet, eller selfiestang. Det første jeg ser på når jeg klikker meg inn på en blogg er bildene, og jeg foretrekker at de er lyse, skarpe, med en ryddig bakgrunn og relevante for innlegget. En selfie bare for å ha et bilde å slenge med foretrekker jeg at hører til skjeldenhetene. Lyse, skarpe, ryddige bilder er det viktigste.

  2. Bloggdesign. Blogg er en skriftlig/visuell plattform, og sånn som bloggen ser ut nå føler jeg at ordene dine forsvinner litt i rosa og løkkeskrift. Et renere design med overskrifter i en svart font som er enklere å lese hadde gjort mye for et ryddigere inntrykk.

  3. Du! Du er en nydelig jente, med masse personlighet og en interessant historie. Men jeg synes du kan bli mye, mye flinkere til å fremstille deg selv som spennende. Igjen, så er bilder med dårlig lys og selfiesticks ikke så heldig for noen. Du har et helt unikt utseende, og det hadde vært utrolig gøy å se deg på bilder med mykt lys, der håret faller fint og bare du, og din unikhet er i fokus. Kanskje kunne du delt noe om hvordan en som ikke går for full dukkelook kunne fått en smakebit av det i hverdagen. Et innlegg om hvordan få porselenshuden, kanskje ett om hvordan man sminker dukkemunn, og ett om hva du gjør med øynene dine. Det hadde med en gang blitt mer relevant for leserene dine! Og igjen, b.i.l.d.e.k.v.a.l.i.t.e.t er alfa og omega<3

  4. Positivitet og kjærlighet. Jeg blir sliten av å klikke meg inn på en blogg som hovedsakelig består av klickbaits, billige tips, (jeg er også klar over at man kan spare penger på en universalspray, men please.. enorme summer? Det blir så dumt), negativitet og skremsel. Istedenfor å utelukkende fokusere på hvordan andunger lider pga dyretesting av kosmetikk, kunne du kanskje i samme slengen tipset oss om din favorittsminke som ikke testes på dyr, og oppmuntret med at det finnes kjempegode produkter som ikke dyr trenger å lide for? Så klikker man seg ut av bloggen din litt klokere, og motivert til å gjøre et bedre valg neste gang. Vi har nok av kanalaer som bombarderer oss med krig, kriser og negativitet, ikke vær enda en i strømmen!

  5. Kvalitet på innleggene. Tenk på ting som: Hva gjør deg relevant? Hvorfor er tingene du gjør spennende for oss som leser bloggen? Hva har hjulpet deg gjennom en tøff periode som flere kan kjenne seg igjen i? Når du er irriter og frustrert over ting mange irriterer og frustrerer seg over, hvordan kan du presentere det på en humoristisk måte som gjør at vi kjenner oss igjen i det, isteden for å tenke "åneii, ikke enda mere negativitet"? Generelt sett er skjønnhet, mote og livsstil ting som inspirerer. Vegansk skinnjakke er f.eks et supergodt tips, men jeg ville så gjerne sett den på deg og ikke bare på hengeren!

  6. Og så er det nesten helt umulig å kommentere på denne bloggen, for hver gang jeg trykker på et nytt felt (navn, email, kommentar) så popper jeg inn på en ebayside for sminkekoster. Da koster det så mye å legge igjen en kommentar, og det blir lettere å la være.

  Bloggere jeg synes gjør noen av disse tingene bra (ikke nødvendigvis alle), og som jeg leser fast er: Ida Wulff. Hun er morsom, åpen, ærlig og relaterbar, og kan være frustrert og sint uten at det blir slitsomt å lese om. Heller morsomt, fordi man kjenner seg igjen i det og skjønner hvor heldige vi er som faktisk kan irritere oss over ting som skatt og vinterkulde. Hun har ikke de fineste bildene bestandig, men de er rene, lyse og ryddige. Eirin Kristiansen: Her har du en som er supergod med foto! Bloggen hennes er alt for lite personlig for min del, men hun har nydelige, inspirerende bilder, og alltid noe positivt på hjertet. Nettenestea: Nå har jo bloggen hennes forandret seg litt de siste årene, men jeg synes hun er flink til å ta antrekks- og sminkebilder. Hun lar sitt skjønne vesen skinne gjennom, og man blir litt glad i henne, om du skjønner?

  Nå ble dette tidenes lengste kommentar, men jeg håper den faller i god jord hos deg. Jeg ønsker deg så mye lykke til videre med bloggingen, og har kjempestor tro på at du kommer til å få til dette! Ha en nydelig lørdag, vakre du.

  Varme klemmer fra Hanna

  livingdoll

  03.03.2018 kl.10:15

  Hei Hanna! :)
  takk for kommentar! Angående bildene så er jeg igrunn klar over dette selv, men i og med at jeg ikke har noen som kan ta bilder av meg (nærmeste familie bor en kjøretur på 7 timer unna, jeg har ingen venner, og er igrunn ikke særlig komfortabel med at andre tar bilder av meg, heller. Klarer heller ikke finne roen med stativ), blir det veldig vanskelig. Har du noe forslag til hva jeg kan gjøre her, så skrik ut! :)

  Ellers; takk for mange gode tips! Skal forsøke å ha dem litt i bakhodet :)

  03.03.2018 kl.13:59

  enig med hanna! :)

  evt lag et lite ''studio'' hjemme? kamera+stativ :-)

  livingdoll

  03.03.2018 kl.14:10

  Hmm det må i så fall bli utendørs er jeg redd. Bor på 40kvadrat, og har knapt mulighet til å snu meg rundt her inne xD

  Janne

  03.03.2018 kl.14:25

  Veldig enig med Hanna! En veldig god kommentar

  Tonje

  03.03.2018 kl.22:24

  Er leiligheten så liten? Jeg trodde du hadde stor leilighet :o

  livingdoll

  03.03.2018 kl.22:26

  Tonje: Bodde i hus før jeg flyttet inn i denne leiligheten, så er kanskje det du tenker på? :) Denne er liiiiten i alle fall :p

  Tonje

  04.03.2018 kl.05:52

  Jeg og samboeren bor på 45 kvm, og jeg synes det er lite

  livingdoll

  04.03.2018 kl.11:53

  Jeg og. Vil helst ha noe megasvært:p

  Skriv en ny kommentar