hits

livingdoll

Dere kommer til å elske meg for dette tipset

 • DATO: 23.02.2018 | KLOKKEN: 20:28 |
 • KATEGORI: Skjønnhet |
 • KOMMENTARER: 14
 • ________________________________________________________________

    NORSK.   Husker dere at jeg fortalte dere om de fantastiske hårproduktene fra Aussie for en stund tilbake? Jeg var såå fornøyd da de kom på tilbud til 10kr flasken i forbindelse med Black Friday, men har ikke sett dem i butikkhyllene etter det.  Her om dagen fikk jeg rett og slett nok av å lete, og bestemte meg heller for å bestille dem på nett, via VITA.no. Pakken kom lynraskt (tre dager), og inneholdt dessuten også to gratisprøver på ansiktspeeling og nattkrem. Blir man medlem av VITA kan man dessuten tjene seg opp poeng som man etterhvert kan bytte i produkter. Me likey! ;)

  ----

    ENGLISH.   Remember when I introduced you to Aussie a while back? I was sooo happy when they were $1.28 per bottle on Black Friday, but I haven't seen them on the shelves since then. A few days ago I had finally had enough and decided to order them online, on VITA.no instead. The shipping was super fast (3 days) and even came with some free samples. If you become a VITA member you can also earn points that you can trade in for products later. Me likey! ;)
   

 • DATO: 23.02.2018,KLOKKEN: 20:28
 • KATEGORI: Skjønnhet
 • 14 kommentarer
 • 14 kommentarer

  Alexandra

  23.02.2018 kl.20:34

  Elsker Vita ! Er selvfølgelig medlem 🤗

  livingdoll

  23.02.2018 kl.20:49

  Alexandra: :D <3

  Line

  24.02.2018 kl.07:58

  Liker bloggen din :) du tar avstand fra dyreutnytting, så regner med at du ikke vet om at aussie tester på dyr. elsker produktene deres selv,men sluttet å kjøpe de når jeg fant det ut. synd :(

  livingdoll

  24.02.2018 kl.13:48

  Line: Ingen produkter som selges i Norge eller Europa er testet på dyr. Gå til www.livingdoll.blogg.no (via pc), klikk "info", deretter "dyretesting".

  24.02.2018 kl.18:19

  Jeg tror du må sjekke opp i den lovgivningen om dyretesting fra 2013. For det er en grunn til at grønn/rød listene fremdeles eksisterer. Det er fremdeles testing utenfor EU dersom produktet selges der. Da kan feks de som produserer aussi fremdeles teste produkt på dyr utenfor - og selge her. Så da kjøper man produkter som kommer fra produsenter som tester. Et kjipt smutthull i lovverket.

  livingdoll

  24.02.2018 kl.19:24

  lovverket fra 2013 forbyr all salg og markedsføring av produkter hvor enten ingredienser eller ferdig produkt har blitt testet på dyr. Dette gjelder uansett hvor i verden testingen er utført. så nei, dyretestet kosmetikk selges ikke på det norske markedet:)

  derimot er det fremdeles lov for privatpersoner å kjøpe dyretestede produkter fra utlandet og bruke selv. Men de kan ikke reklamere for dem eller videreselge.

  Line

  24.02.2018 kl.19:02

  Skulle ønske det var slik at dyretesting ikke foregikk enda.. Se på dyrevern.no. Både listene over hva som er testet og ikke og også artikkelene, er en der med hvordan de lurer seg unna lovverket. Vær også obs på at dersom merket selger i Kina så tester kinesiske myndigheter merket på dyr før det får lov til å selges. Så alle merker som velger å selge der går med på å testes på dyr. Veldig synd... Dette gjelder ogå merker som ikke testes i europa og ellers har en dyrevennlig profil. Korres skal vistnok begynne å selges der nå. De er jo veganske i tillegg, så dumt at de tenker penger i et stort marked som kina istedenfor integriteten sin.

  livingdoll

  24.02.2018 kl.19:32

  Har dere lest innlegget jeg linket til? Alt det både du og andre her skriver er feil, og er forklart i innlegget "dyretesting" som du finner ved å gå til forsiden på bloggen min, klikke info, og deretter dyretesting.

  Rød/grønn-listene gjelder ikke for Norge. De gjelder, som du sier, for merker som selger i Kina. Likevel er det ikke slik at all kosmetikk som selges i Kina er testet på dyr. Det kinesiske lovverket sier at alle produkter produsert utenfor Kina må testes på dyr før de får lov å selge i kinesiske butikker. Derimot trenger ikke produktene testes på dyr hvis de er produsert innenfor den kinesiske landegrensen.

  loreal har en fabrikk i Kina. Dermed kan de selge i kina uten å støtte dyretesting (som de sluttet med på 80-tallet).

  Jeg kjøper ofte kosmetikk fra Japan, Sør-Korea og Kina selv, men da må man søke opp merket og se om det tester på dyr. For nei, bare fordi et produkt er fra Kina/ selges i Kina, er det ikke dermed sagt at det er testet på dyr :)

  24.02.2018 kl.19:40

  Les siste avsnitt i denne: https://www.dyrevern.no/dyretesting/sporsmal_og_svar/sporsmal-om-lover-og-regler/hvilker_regler_finnes_om_dyretesting_i_kosmetikken

  Og denne: https://www.dyrevern.no/dyretesting/nyheter-1/kosmetikk-testes-pa-dyr-i-eu-pa-tross-av-forbud

  Skriver jo ikke dette for å være kjip, men for at du kan gjøre lesere obs! Noe det er sykt bra at du allerede gjør. Men når produsenter er sleipe er det en vanskelig sak. Bare dumt dersom man tror kampen i Norge er ferdig kjempet. Heia dyrene!

  Anna

  24.02.2018 kl.21:12

  Elsker Aussie produktene 😍😍 bor i Sarpsborg og her selges de på både meny, Rema og Coop xtra :D

  E

  02.03.2018 kl.13:07

  Jeg refererer til innlegget ditt om dyretesting, da spesielt i Kina så sier du at det er kinesiske myndigheter tester produkter som er produsert utenfor Kina selv, altså at det ikke er merket som tester. Og ja dette stemmer, men det er faktisk slik at merkene selv avgjør om de skal etablere seg på det kinesiske markedet. Dyretestet appen gjelder i Norge, og hvis du laster den ned ser du at det er skrevet på norsk. Du feilinformerer de som leser bloggen din. Du kan dessverre ikke bare stå bak det nye lovverket fra 2013, Aussie tester på dyr men du nekter for at de gjør det. Aussie er et produkt fra Procter & Gamble som i dyretestet appen og på Peta`s nettside er et rødt merke, altså testet på dyr. Björn Axén gjør ikke det(et merke som selges på Vita så du får fortsatt poengene dine), men du velger fortsatt å reklamere for Aussie?

  Du skriver på Isabell Sraad`s blogg at du har jobbet så innmari hardt for å bli noen, men jeg personlig kunne aldri fulgt en blogg som sprer feilinformasjon om dyretesting. Isabell bruker produkter testet på dyr, men hun sprer i det minste ikke feilinformasjon om at de ikke gjør det. Og det at en må ha et godt utseende har ingen stor betydning, sjekk topplista på blogg.no så ser du eksempler på dette (selv om dette ikke er politisk korrekt å si). Du må ha noe som interesserer leserne dine, det har Isabell. Isabell har skapt sin egen arbeidsplass fordi hun er interessant, og hun kan skrive innlegg av god kvalitet. Innleggene dine er korte og nokså uinteressante, og du sprer feilinformasjon i tilligg. Og hvis du heller ikke har fått med deg at rosa bloggere ikke er særlig spennende lenger.

  livingdoll

  02.03.2018 kl.14:36

  Vet du? Nå synes jeg du skal ta deg kraftig sammen og slutte å komme med beskyldninger. Det står i Norges lover at det er forbudt å markedsføre og selge dyretestede produkter i Norge og EU. Dette gjelder uansett hvor i verden dyretestingen er blitt utført. Dette kan du søke opp selv - noe du også bør gjøre før du kommer til folk og beskylder dem for å bevisst feilinformere leserne sine.

  Ja, jeg skrev på Isabels blogg at jeg jobbet hardt med bloggen, men at jeg de siste årene har gitt en god faen. Rart hvordan du liksom bare "glemte" akkurat det siste der. På samme måte som du helt sikkert har "oversett" innlegget mitt der jeg sier jeg skal boikotte alle produktene jeg bruker fordi de inneholder spor av dyr. Et innlegg som forøvrig ble skrevet ETTER dette.

  Rart at jeg ligger rett under TCMN på topplisten igrunn, siden jeg er så kjedelig og uinteressant. Isabel er interessant ja, men ta bort alle operasjonene, alle turene, alle de dyre veskene og all pengebruken - hvem er hun da? akkurat som meg, skulle man anta.

  Isabel er forøvrig rosablogger så det holder, så der skyter du deg litt i foten.

  E

  07.03.2018 kl.17:04

  "Forsøksdyr utsettes for mange forskjellige dyreforsøk i kosmetikkindustrien. Selv om kosmetikkprodukter ikke dyretestes i Norge, dyretester mange merker i andre land. Noen av disse merkene selger også produkter i Norge. Her er eksempler på unødvendige og smertefulle dyreforsøk i kosmetikkindustrien."

  https://www.dyrevern.no/dyretesting/fakta-om-dyretesting/tester

  Du sprer feilinformasjon, dyretesting kan kjøpes i flaske på Vita. Jeg skulle ønske at all kosmetikk i Norge ikke var dyretestet, men slik er det dessverre ikke. Du sier jeg skal søke det opp, noe jeg gjorde lenge før jeg var innom din blogg. Hvis ikke burde du sjekke linken jeg har lagt til ovenfor. Og at du boikotter all ikke vegansk sminke synes jeg er utrolig bra! Men hva er vitsen hvis sminken eller ingrediensene er testet på dyr? Du skriver også at du la til en link i innlegget om døde andunger i sminken, det er ingen link der...

  Isabell gir nå ikke faen, hun jobber ræva av seg, noe du kanskje gjorde en gang i tiden.

  Men å si at Isabell er uinteressant uten operasjoner og materialistiske gjenstander er lavmål fra en som visstnok vet hvor mye det krever å vedlikeholde en blogg. Hvis du ikke liker å lese om operasjoner, reiser og en veske i ny å ne så skjønner ikke jeg hvorfor du er på Isabell sin blogg. For å sitere det DU selv skrev, så liker du henne... Men nå fremstår det som hun ikke er noe ifølge din mening.

  Siden jeg ble nysgjerrig på TCMN er så sjekket jeg etter henne på topplisten, og fant henne på 39 plass. Men livingdoll var ikke å se.

  Og for å lage kommentaren enda lenger, synes jeg det er rart at du liksom bare "glemte" det første jeg skrev, om den norske dyretestet appen. Og at du forøvrig har oversett informasjonen om dyretestet kosmetikk i Norge på dyrevernsalliansen sin nettside.

  Du synes jeg skal ta meg sammen noe jeg godt kunne gjort, men ikke når du mener jeg kommer med beskyldninger du mener er løgn når jeg kan bevise at du feilinformerer.

  Linker også til en fin definisjon på ordet rosablogger, for Isabell er faktisk mye mer enn bare sminke og klær.

  https://ndla.no/nb/node/85597?fag=52222

  livingdoll

  07.03.2018 kl.19:14

  lovverket sier jo at dyretestede produkter er forbudt uavhengig av hvor i verden testingen er utført, men nå har jeg jo sagt jeg skal kutte ut alle ikke-veganske produkter, så jeg forstår liksom ikke helt hvorfor du fortsetter å krangle.

  Angående Isabel så jo, jeg liker å lese om operasjoner, sydenturer, klær og dilldall. Derfor leser jeg Isabels blogg. Helt ærlig ville jeg neppe lest den om hun ikke så bra ut, for i mine øyne har hun ikke noe annet ved seg som er interessant å lese om annet enn utseendet sitt og luksusliv. Hun har sikkert mange interessante meninger osv, men hun deler dem jo aldri. innleggene hennes går for det meste i "se hvor mye penger jeg brukte på den nye vesken min! se så fin jeg er i de 450 nye plaggene jeg nettopp klikket hjem fra Nelly, se nå skal jeg til Dubai igjen og kle meg på en måte som ikke faller i god jord der!". skjønner du hva jeg mener? Isabel er interessant pga pengene og utseendet sitt.

  Skriv en ny kommentar