hits

livingdoll

Ja, jeg er ei h*re. Get over it.

 • DATO: 21.02.2018 | KLOKKEN: 19:54 |
 • KATEGORI: Tanker & meninger |
 • KOMMENTARER: 8
 • ________________________________________________________________
    NORSK.   Jeg trodde jeg skulle slippe unna vinteren med helsen i god behold, men nå kan det se ut som mr. immunforsvar har bestemt seg for at feber + påske = sant. Herlig, eller hva? Uansett, vi må snakke om dette med clickbait. Av en eller annen grunn har det gått sport i å skrive "clickbait" til oss bloggere, og helt ærlig kjenner jeg at jeg er nysgjerrig på hvorfor. Jeg mener, takk for at du forteller meg at jeg benytter meg av clickbait-overskrifter, men det vet jeg faktisk selv. Om du vil kalle meg ei klikkhore av den grunn - ja, da spenner jeg på meg mine sko, tar på meg fuskepelsen, og bærer horetittelen som krone. No shame. Om folk kunne brukt like mye agressivitet i saker som omhandler mobbing, dyremishandling og fattigdom som de bruker på å kjefte ut oss 'klikkhorer', ville verden endret seg over natten. Verd å tenke på.

  ---

    ENGLISH.   I thought I'd survive this winter without catching anything, but it looks like mr. immune system has other plans for me. Looks like I'll be catching a cold instead of an egg (or two) this easter. Lovely, isn't it? Anyhow, we need to talk about clickbait. For some reason people really seem to enjoy calling bloggers out for using clickbait headlines. Honestly, I'm just wondering why. I mean, thank you for letting me know that I'm using clickbait, but, I kinda already knew it before you told me. If that, in your book, makes me a 'clickbaitwhore' - then I'll tie my shoes, put on my faux fur jacket and wear my whore title as a crown. No shame. If people were as agressive towards bullying, animal torture and poverty as they are towards 'clickbaitwhores', the world would change overnight. Think about that next time.

 • DATO: 21.02.2018,KLOKKEN: 19:54
 • KATEGORI: Tanker & meninger
 • 8 kommentarer
 • 8 kommentarer

  Alexandra

  21.02.2018 kl.19:57

  Jessica, you made my day you crazy hoe 🤣🤣🤣

  livingdoll

  21.02.2018 kl.20:03

  Alexandra: Haha! :D

  Kristine Larsen

  21.02.2018 kl.20:47

  Be yourself <3

  livingdoll

  22.02.2018 kl.11:27

  Kristine Larsen: <3

  Vibeke Anny

  21.02.2018 kl.21:02

  Jeg gjentar det Alexandra sier: You made my day you crazy hoe! xD

  livingdoll

  22.02.2018 kl.11:27

  Vibeke Anny: haha :D

  begone, thot

  28.02.2018 kl.09:05

  Så la meg skjønne det rett:

  Du innrømmer å hore etter klikk ved å skrive provokative overskrifter som "ja jeg er en hore" (ain't seen that before!), for å så være stolt over dette mens du anklager andre for å være aggressive, for å så igjen blande fattigdom og dyremishandling inn i det hele. Og alt dette mens andre kvinner kjemper for sin sak med tanke på nettopp dette - å bli satt i samme bås som deg og bli kalt en "hore", belyse seksuelt motiverte krenkelser osv, noe de sier skyldes ikke kvinnelig oppførsel men gjerne disse "sinte mannfolkene" som ikke tenker med "rett hode". Cui bono? Beklager avsporingen.

  La meg forsøke å sette ting litt i perspektiv her:

  det finnes mange "horer" som i noe varierende grad er det av grunner som fattigdom og ellers behov for penger til livets opphold siden realiteten de er omringet med dikterer et slikt uheldig valg.

  Det finnes kvinner som jobber i Røde Kors og andre organisasjoner som hjelper de som er i sult og nød, ofte gratis og på egen bekostning (liv og helse).

  Det finnes også kvinner som er enten har vært utsatt for seksuelle krenkelser og vold av den groveste typen, og sliter med følgene av å bli behandlet som... erm... "hore".

  Det finnes også kvinner innen dyrevelferd som har det enten som jobb eller som bidrar til at dette hører opp, men da er det heller snakk om å redde dyr i nøden og ikke kose seg hjemme med 3 katter.

  Selvfølgelig finnes det også kvinner som bidrar med annet, bla.a. gjennom samfunnsnyttige ting som kan være så lite som sakelig debatt og annet av nytte. Så da har vi kanskje klart å etablere at du =/= Marie Curie.

  Så i det jeg leser ditt "slagord" for bloggen der du selv av din egen stor oppblåst ego kaller deg selv som uerstattelig og forskjellig (ville til og med antatt ordet "unik"), så klarer jeg bare ikke lime dette sammen med søppelet du skriver i søppelbloggen du driver, der ditt bidrag i sin helhet er lik null og der ordet "uerstattelig" kan neppe i noe som helst seriøs sammenheng forbindes med deg. Men for all del ikke ta deg nær, dette er ikke ment som noe personangrep, jeg kommer til å forklare det ytterligere:

  Jeg tror du selv kan godt skjønne at i ordet "uerstattelig" så er det i alle fall delvis innbakt en viss betydning og affeksjon, noe jeg neppe tror er tilfellet siden du må faktisk ty til å hore etter oppmerksomhet siden å se en botoxtryne med en rosablogg er knapt noe som man hadde kalt hverken "different" eller "irreplaceable" i dagens samfunn, like mye som man hadde rett å kalle to silikonpupper og høye stiletthæler på Copa Cabana etter kl 22 for "unikt" eller "uerstattelig". Beklager. Man skulle da kanskje antatt at det siste lille håpet som finnes er at du i det aller minste kan leve opp til navnet ditt (ie: "living doll"), altså noen som er utenom det vanlige av den grunnen... for noe må det finnes, ikke sånt? Men fjern de 10 lagene med sparkel og maskara du har på ansiktet, og botoxen for den saks skyld samt filtrene du bruker på bildene, og du vil neppe kvalifisere som noe særlig fin engang. Er ikke det litt synd da? Jeg hadde kanskje vært tydelig sarkastisk nå om jeg sa jeg hadde synd for deg, men egentlig ikke. Fordi egentlig så gir jeg totalt f, og det gjør nok de aller fleste ellers.

  Så ha en fortsatt strålende dag, håper all den reklamen du har på bloggen og den horrible 90-talls "mousejackingen" som får meg til å se en eBay-auksjon hver gang jeg klikker hvor som helst i det alle minste betaler for seg... skulle bare mangle at du ikke fikk reklameinntektene, for det absolutt siste noen her i verden vil er at i tillegg til alle dine kvaliteter at du skulle NAVe og leve av andres skattepenger, og ikke rosabloggen din. Så med en sånn cringy smil synes jeg dette er egentlig ikke så halvgale opplegg, sånn egentlig.

  livingdoll

  28.02.2018 kl.11:26

  Ikke skjønner jeg hvorfor du ble så hoppende, rasende forbannet, men du må virkelig lære deg å ikke ta alt i verste mening. Antar du er et kvinnfolk, i og med at kommentaren din lyser feminazi. At du sammenligner mitt lille "vil du kalle meg ei hore, vær så god, jeg bryr meg ikke"-innlegg med seksuell trakassering, røde kors og ditten og datten, er jo helt ut på viddene.

  At du etter denne lange talen så velger å avslutte boken din med opptil flere avsnitt der du gjør narr av utseendet mitt, sier vel helt tydelig litt om hva slags menneske du er. Jeg kan berolige deg med at jeg aldri har brukt verken Botox eller fillers, så da slipper DET å gnage deg, i alle fall.

  At du mener jeg har stort ego fordi jeg mener jeg er uerstattelig, sier vel litt om ditt mentale nivå. Alle mennesker er uerstattelige. Unike, om du vil.

  Reklamen på denne bloggen er det faktisk blogg.no som tjener penger på, Ikke jeg.

  Jo, jeg er "different", eller i alle fall annerledes enn deg, noe som jeg helt ærlig opplever positivt. Den dagen jeg mister all evne til humor og begynner å angripe fremmede mennesker anonymt over nett, tror jeg nok jeg finner tauet ganske raskt. Jeg vil heller være død enn å være et menneske som bedriver / oppfordrer til mobbing. Så der er i alle fall èn ting som gjør meg annerledes enn deg.

  Angående NAV er det jo tydelig at du ikke har peiling på hva du snakker om der, heller. Navere skatter de også. Det er ingen som "stjeler" andres skattepenger.

  Jeg tar gjerne en diskusjon. Kom tilbake når du klarer å fremme saken din under fullt navn og uten å ty til krenkelse/ sjikane.

  Skriv en ny kommentar