hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Ingen så koblingen.. Før nå


Kategori: Personlig // 13.02.2018 Tid.18:45 // 9 kommentarer
Året er 2000. Ei jente på åtte og ei jente på ti blir funnet døde i Kristiansand. Saken, som fort får navnet Baneheia-saken etter stedet hvor jentene ble funnet, ryster hele landet. To menn siktes for drapene. Den ene 19, den andre 21. Den ene erkjenner at de lokket til seg jentene ved å spørre om de ville se på kattunger. Videre forteller han at de brukte kniv til å true jentene til å kle av seg, før de så voldtok og drepte dem. Det kommer frem i forklaringen at guttene lenge hadde snakket / fantasert om en slik situasjon, men at ofrene var tilfeldige. De to jentene var simpelthen på feil sted til feil tid.

Året er 2001. Jeg er elleve år gammel. Mamma har sendt meg til psyokolog. I ett år har hun måttet både kjøre meg til, og hente meg på, skolen, og nå har hun fått nok. Hun har sett seg lei ei jente som ikke klarer å være alene. Ei jente som er livredd konstant. Ei jente hun ikke engang kan etterlate i bilen for en kjapp tur innom butikken, uten at jentungen tar av seg beltet, kryper ned under hanskerommet med jakken over seg, og gråter av frykt. Barnevernet har bestemt seg for å avslutte samværsordningen min med pappa i Kristiansand. Den originale samværsordningen sier at jeg skal være hos pappa annenhver helg, men nå går det ikke lenger. Det er ikke "til mitt beste" å være såpass langt hjemmefra når jeg føler meg såpass redd og utrygg hele tiden. Det er jeg enig i selv, også.

Helt siden jeg opplevde et kidnappingsforsøk året i forveien, har jeg vært redd. Det var to menn i bilen den kvelden. En av dem - sjåføren - gikk ut og grep etter meg etter at han - eller kanskje det var kameraten hans - hadde forsøkt å lokke meg til seg ved å rope fra et nedrullet vindu. Bilen var sort, med en rød stripe på siden. Jeg kan gjengi detaljer av alt sammen, utenom hvordan han så ut, han som grep etter meg. Hodet mitt har blokkert det ute. Alt jeg husker er at han var voksen. Ikke gammel, ingen førtiåring, men ungdommelig voksen. Starten eller midten av tjueårene, kanskje. Slank. Jeg husker ikke alt, men likevel mye nok. Mye nok til at mamma og lærere burde forstå at det er sant, det jeg sier. Frykten min, traumene mine, er ekte. Marerittene om natten, er ekte. Gråtingen, skjelvingen - man kan ikke fake slikt. Likevel blir jeg ikke trodd. Mamma mener jeg har en livlig fantasi og har blåst ting opp, for å få oppmerksomhet. Det blir aldri gjort noe forsøk på å finne ut hvem som eier bilen det er snakk om, eller hvem som satt i den den aktuelle kvelden. Selv ikke når de to jentene blir drept i Kristiansand noen måneder senere, blir jeg trodd. Ingen ser koblingen. Ingen spør seg "kan det ha vært de samme mennene?".

Ingen. Ikke engang jeg.

Før nå.


9 kommentar


13.02.2018 kl.20:15

Er ganske sikker på at ingen av gjerningsmennene hadde hverken bil eller førerkort. De kom seg stort sett frem på sykkel. Spesielt Kristiansen var ekstremt opptatt av sykler og skrøt av at han hadde en som var verdt 14000kr. De ble også observert på sykler i Baneheia da dette skjedde.

livingdoll

13.02.2018 kl.20:33

Anonym: Takk for oppklaringen! :) Jeg vet ikke noe særlig om gutta annet enn det de har avgitt i politiavhør, som da blant annet er - som du sier - at de syklet rundt i Baneheia da de fikk øye på jentene. Dersom ingen av dem kunne kjøre bil, er det nok som du sier, ikke de samme mennene som var ute etter meg. Likevel er det jo mange som kan kjøre bil (ulovlig, riktignok) selv om de ikke har førerkort, så alt blir vel egentlig bare gjetninger, både den ene og den andre veien.

13.02.2018 kl.20:41

Man kan jo som sagt aldri vite. Kan godt hende det var Kristiansen som satt på med noen andre. Det kan ha vært flere involvert i andre angrep på barn. Han hadde jo misbrukt ei jente som han innrømmet. Og en gutt som han dessverre ble frikjent for. Jeg er sikker på at det ikke er bare i de tilfellene han har angrepet barn. Han har sikkert gjort det mot andre også som aldri har fortalt noen ting. Fikk du noe hjelp til slutt for det som skjedde deg? Eller lærte du deg bare å leve med det?

livingdoll

13.02.2018 kl.21:07

Anonym: Gikk til psykolog i noen måneders tid, men bortsett fra det var det ingen hjelp å få, nei :/

Silje

13.02.2018 kl.21:08

Så ekkelt! Så godt du ikke ble tatt. Jeg bodde seedet skjedde var på samme alder. Husker det godt. Stakkars jenter

livingdoll

13.02.2018 kl.21:30

Silje: Uff, ja. Ikke minst familien som sitter igjen :(

13.02.2018 kl.21:24

Det var trist. Selv har jeg bestemt meg for å oppsøke psykolog i en alder av 33, pga mobbing og omsorgssvikt. Men jeg kjenner jeg kvier meg. Er redd for å bli bagatellisert slik som du opplevde fra din mor. Har skrevet brev til fastlegen om hvordan jeg har det til daglig og sånn. Men har ikke turt å levere det enda. Men jeg føler jeg må gjøre noe fordi jeg sitter fast og greier ikke å komme meg videre i livet uten hjelp. Jeg håper det ordner seg for deg. Du er enda ung. Selv føler jeg at jeg har mistet halve livet pga dette:(

livingdoll

13.02.2018 kl.21:28

Anonym: Så fælt å høre :( Har selv opplevd mye mobbing i oppveksten, og vet hvor jævlig det kan være. Mitt beste råd er egentlig å bare hoppe i det. Send brevet til fastlegen din og få en henvisning til psykolog. Om du ikke blir tatt alvorlig, har du full rett til å bytte behandler. Du kan også skrive til meg på livingdoll.blogg@hotmail.com om du skulle ha lyst til å prate med meg om problemene, men det aller beste er nok en psykolog :)

Cathrine

14.02.2018 kl.07:21

Uff så fælt å ikke bli trodd.. var en jente jeg kjente her jeg bor som ble forsøkt kidnappet av noen menn som hadde prøvd seg flere ganger tidligere på andre. Var helt forferdelig i dalen her.. Ingen fikk gå alene til/fra skolen eller hjem fra venner etc. Hun klarte komme seg unna og gjemme seg, men stakkars jenta ble ødelagt :/

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: