hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jævla fittekjerring


Kategori: Tanker & meninger // 12.02.2018 Tid.19:16 // 5 kommentarerBeklager rotet. Det bor nemlig folk her.   # IkkeEtInteriørMagasin.

Jeg ser ikke på meg selv som en særlig fordomsfull person, men i likhet med folk flest, har jeg mine øyeblikk hvor jeg tenker tanker som mildt sagt ikke er så veldig hyggelige. Det skumle med sosiale medier er at disse tankene, som man aldri ville sagt ansikt til ansikt til noen, fort kan bli til ord på et tastatur. Setninger i et kommentarfelt. Jeg er på ingen måte en versting på dette området, og slår knallhardt ned på alle former for mobbing, men ja - det har skjedd et par ganger fra min side, også.

Da Anna Rasmussen fikk sitt andre barn, var jeg en av dem som mente at nå var det på tide å introdusere henne for kondomet, og at kanskje burde hun "tenke litt lenger enn bare leserantall på bloggen" der hun satt uten utdannelse, uten kjæreste, og med to små barn før hun i det hele tatt var fylt atten år. Da Nettavisen slo stort opp om at Anne Brith nektet barna å spise halloweengodteriet de hadde samlet inn og dessuten ville at barna skulle betale for sydenferie av egne ukepenger, kalte jeg henne en "nazimamma". Ved uttalige anledninger var jeg også den jenta som satt i grupper på facebook og kalte Sophie Elise dobbeltmoralsk og pr-kåt, ene og alene fordi hun, før bloggen hennes tok ordentlig av, stjal et par innlegg fra min daværende blogg uten å linke tilbake. 

Jeg var rett og slett - beklager språkbruken - ei jævla fittekjerring.

Det er flere år siden nå, men enda kjenner jeg at jeg har dårlig samvittighet. Derfor har jeg kontaktet både Anna og Sophie tidligere for å beklage oppførselen min. I går kontaktet jeg også Anne Brith. Hun tok det pent, og det er jeg veldig glad for.

Man kan aldri endre ting man har sagt eller gjort mot andre mennesker. Alt man kan gjøre er å beklage, og ta lærdom av det. Bli et bedre menneske, slik at en dag har man ikke lenger noe å be om unnskyldning for.

Det er mitt mål, i alle fall.


5 kommentar


May-Celin Nybak

12.02.2018 kl.20:38

Jeg har aldri selv skrevet noe negativt til noen andre, men det står respekt av deg som innrømmer at du har gjort det, og enda større respekt av at du har kontaktet de det gjelder og bedt om unnskylding. Flott gjort! du får to tomler opp av meg :D <3

Alle gjør feil, men når man faktisk tar tak og gjør opp for den feilen er det kjempe bra. :) <3

livingdoll

12.02.2018 kl.21:45

May: <33

Alexandra

13.02.2018 kl.10:11

SL burde jo beklaget til deg også da, om hun faktisk har kopiert deg .

livingdoll

13.02.2018 kl.12:26

Det burde hun absolutt, men isteden la hun bare navnet og blogglinken min i spamfilteret (sånn at kommentarer som inneholder mitt navn og bloggadr automatisk blir slettet) og utestengte meg fra fb-siden sin. Da ble jeg sur :p

Alexandra

13.02.2018 kl.10:12

Mente S.E. 🤣

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: