hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Så enkelt blir du kvitt flass i hodebunnen


Kategori: Hår // 08.02.2018 Tid.11:08 // 2 kommentarer


God morgen! Jeg vil starte dette blogginnlegget med å gi en liten oppmerksomhet til bloggeren Bunny Trash, som har listet meg opp som en av sine favorittblogger! Tusen takk, Roger Endrè! Du er awesome!

Ellers hopper jeg egentlig bare innom for å tipse dere om hvordan man blir kvitt flass i hodebunnen. Dette er nemlig noe mange sliter med. Deriblant meg selv, fra tid til annen.

Flass kan komme av to årsaker: enten har du en soppinfeksjon i hodebunnen, eller så har du tørr hodebunn. Har du soppinfeksjon kan flassesjampoer som Head and Shoulders hjelpe. Har du derimot tørr hodebunn, vil denne sjampoen bare gjøre vondt verre.

De aller fleste som opplever at huden i hodebunnen flasser av, har for tørr hodebunn. Dette kan komme av sjampoen du bruker, stylingprodukter, tørrsjampo, solbrenthet, for varmt dusjvann eller at du rett og slett ikke er flink nok til å vaske bort såpe etter å ha dusjet. Har du tørr hodebunn vil du også oppleve at du fort får fett hår, fordi huden forsøker å bekjempe tørrheten selv ved å overprodusere talg, som da gjør håret fett. Talg er den hvite / lett gulaktige guggen man finner i hudormer (whiteheads, ofte i kombinasjon med kviser).

Et godt tips som kanskje høres helt rart ut, men som fungerer kjempebra, er faktisk å ha litt av doktor Greves body lotion i hodebunnen. Så fort du merker at håret har blitt fett igjen, påfør noen kladder med body lotion i midtskillen. Lag et nytt skille med en kam, gre håret over, og påfør noen kladder i den nye skillen også. Fortsett slik på de områdene du flasser mest, eller hvor det klør. La kladdene med body lotion ligge i en god halvtimes tid før du masserer hodet. Da kan du også ta på litt mer lotion, ettersom håret suger til seg en del. Sov med dette over natten, og vask håret neste morgen med sjampo og kaldt vann. Avslutt gjerne med balsam så ikke hodebunnen blir like tørr igjen som den var. Balsam fukter, men det er viktig å skylle den ut, så den ikke legger seg som et slags fettlag i hodebunnen. Da kan nemlig soppinfeksjon oppstå, og da er du like langt igjen.

Dr. Greves body lotion får du kjøpt på europris og dagligvarebutikker til ca 40 kr.


2 kommentar


Hilmar

08.02.2018 kl.14:35

Hvis dette funker, kommer jeg til å tilbe deg! :O

livingdoll

08.02.2018 kl.14:51

Hilmar: Haha :D

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: