hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hun burde anmeldes til barnevernet!


Kategori: Tanker & meninger // 07.02.2018 Tid.17:12 // 8 kommentarer
Jeg har lite til overs for barnevernet. Jeg har enda mindre til overs for omsorgssvikt. Sistnevnte tenkte jeg vi kunne prate litt om i dag. Ordet 'omsorgssvikt' er ofte et ord vi forbinder med 'worst case scenario', altså barn som blir slått eller på andre måter mishandlet i sitt eget hjem. Vi forbinder det med alkoholiserte / narkomane foreldre, vold, kanskje fattigdom - mangel på mat, klær osv, men omsorgssvikt kan også ta andre former.

Et barn kan bo i en fireetasjers villa, ha de feteste merkeklærne, spise femretters hver dag og ha foreldre som bærer dem på gullstol, og likevel være utsatt for omsorgssvikt.  En sviktende / manglende omsorg handler nemlig ikke bare om det materielle. Det handler om manglende evne til å gi barnet trygghet. En utsultet femåring i skitten bleie, med en alkoholpåvirket mor og en voldelig far? Det er omsorgssvikt. Men en femten år gammel jente i dyre merkeklær, med foreldre som aldri ville lagt en hånd på henne, kan være like mye utsatt for omsorgssvikt dersom mamma og pappa velger å se den andre veien når hun sniffer kokain, røyker seg høy som et hus, skulker skolen, og drikker seg overstadig beruset flere ganger i uken. Å gi barnet for mye frihet er ofte like skadelig som å gi dem for lite.

Da jeg i går fikk vite om en mor som lar sin seksten år gamle datter ha et seksuelt forhold til en trettito år gammel mann, steilet jeg fullstendig. Da moren attpåtil forsøkte å forsvare dette med at jentungen er moden for alderen, kjente jeg at jeg var på nippet til å bli ufin. Uansett hvor moden ei seksten år gammel jente eventuelt er i hodet, er ikke hennes mentale nivå på nivå med et menneske med trettito års livserfaring. Alle har vi vært seksten år gamle og betatt av noen som er litt eldre og 'forbudt område' - men når en voksen mann som aldersmessig kunne vært hennes egen far gjengjelder interessen, er det kanskje på tide å sette på nødbremsen, eller? Å da, som mor til barnet, sette døren på vidt gap og ikke bare la den kåte mannsgrisen få komme inn og leke litt voksenlek med jenta som sto konfirmant i fjor, men attpåtil forsvare det hele, synes jeg faktisk kan betegnes som omsorgssvikt. Når barn ikke klarer å tenke rasjonelt - noe de færreste gjør i den alderen - er det omsorgssvikt av mor å ikke gripe inn i situasjonen.

 I ly av denne saken kom også lignende saker frem; Flere hadde døtre på tretten-fjorten år som var sammen med gutter på atten-tjue, og så ingenting galt i det. Igjen ble "jenta er moden for alderen" brukt som et argument, i god kombinasjon med "alder er bare et tall". Det gjør meg trist å se hvor naive og godtroende mødre i dagens samfunn faktisk er. Ei jente på tretten år har knapt kommet i puberteten. Om en mann på 18+ tiltrekkes av et menneske i tidlig pubertetsalder og som lever et barns liv (bor hjemme på jenterommet, går på skolen, har 'leggetid' og 'innetid', ikke har noe ansvar og aldri har betalt en eneste husleie / strømregning i hele sitt liv), er det helt tydelig at han har en barnefetish. Kanskje tenner han på å være dominant eller 'daddy'. Kanskje er det tanken på at jenta er ung og uskyldig / uerfaren som gjør ham litt vill i mannetrusa, men uansett så er det faktisk ikke greit.  Et voksent menneske som er seksuelt tiltrukket av ei jente på tretten-fjorten år, er ikke tiltrukket av kvinner, og vil antagelig heller aldri bli det.

Det han er tiltrukket av, er barn


Vi må slutte å sy puter under armene på pedofile. Vi må slutte å si at det er "bare fem år" mellom jentungen på tretten og mannen på atten, for i den alderen er fire-fem år veldig mye. Vi må slutte å si at jentunger er 'modne for alderen', for sannsynligvis er de faktisk ikke det. I alle fall ikke modne nok til å forstå at voksne menn ikke bør være seksuelt interessert i noen som fikk sin første menstruasjon for ett år siden. Vi må slutte å sammenligne deres aldersforskjell med vår egen. Du, som mamma, er et voksent, myndig menneske. Om du er trettitre og mannen din førtiåtte, er dere mye nærmere hverandre mentalt enn det trettenåringen er attenåringen, selv om aldersforskjellen er større. Dere er begge voksne mennesker, mens jentungen på tretten faktisk fremdeles er et barn som ikke er ferdig utviklet, verken kroppslig eller mentalt. At noen over myndighetsalder er tiltrukket av et barn i utvikling er så riv ruskende galt som det kan få blitt. Vi må slutte å si "alder er bare et tall", for det er det ikke.

Det gjør meg kvalm at pedofili har blitt såpass sosialt akseptert i samfunnet vårt at jeg i det hele tatt er nødt til å skrive dette innlegget. Det gjør meg kvalm at dersom jeg kontaktet barnevernet og meldte fra om omsorgssvikt på bakgrunn av at en mor lar trettenåringen ha et seksuelt forhold til en attenåring, eller en sekstenåring ha et seksuelt forhold til en mann på trettito, ville antagelig ikke barnevernet leet så mye som et øyenbryn.

Vi er fryktelig flinke til å skrike "PEDOFIL!" om en lærer eller politiker blir tatt med barneporno på pc'en eller sender meldinger av seksuell karakter til mindreårig, så hvorfor er det da så mange som stiller opp med smil rundt munnen, kaffe og småkaker når en trettenåringen kommer hjem med en voksen mann? Er du så naiv at du tror han ikke sender meldinger av seksuell karakter eller tilfredstiller seg selv til bilder av DIN mindreårige datter, kanskje?

//illustrasjonsfoto: trueliferevealed


8 kommentar


Alexandra

07.02.2018 kl.19:45

Hvem er denne dama som synes det er ok ?

livingdoll

07.02.2018 kl.19:56

Alexandra: Vet ikke om det er innafor å publisere navnet hennes her på bloggen, men kan sende deg en mld privat.

frkfrontend

07.02.2018 kl.20:59

Det KAN jo hende at de har et veldig turbulent forhold og at moren har valgt å "godta" det, for å ikke skyve datteren vekk fra seg? Når man er 16 kan man jo finne på å flytte hjemmefra og aldri ta kontakt igjen. Det kan jo hende at datteren har truet med noe sånt dersom moren ikke godtar det.

Vi vet jo ikke hva som skjer bak husets fire vegger..

livingdoll

07.02.2018 kl.21:10

frkfrontend: Dette var i en diskusjon på en lukket gruppe. Hadde mor syntes forholdet var feil, ville det antagelig kommet til utrykk. Regner ikke med datteren er medlem i gruppen og ser hva moren skriver.

Uansett; hadde min seksten år gamle datter vært sammen med en kåtis på 32, hadde jeg bedt han dra seg til helvete vekk fra ungen min, uansett hvor sur og tverr jentungen hadde blitt. En mammas jobb er ikke å være bestevenn med datteren sin, men å sikre at hun er trygg. Det innebærer at man innimellom må sette noen regler som kanskje ikke er så populære der og da. Heller en dritsur tenåringsjente enn ei tenåringsjente som føler seg tvunget til å gjøre ting hun ikke er komfortabel med fordi kjæresten manipulerer via setninger som "nå er du barnslig", "jeg trodde du var mer moden enn det her" osv.

frkfrontend

07.02.2018 kl.21:21

Da så! :)

Ja, jeg skjønner hva du mener og er enig i det! Men enkelte ganger må man gjøre det man kan for å holde barna sine trygge ved å ta upopulære valg.. Altså kan det å godta denne kåtisen være bedre enn alternativene.

Men det virket jo ikke som var tilfellet her, da! Så er enig!

09.02.2018 kl.02:27

Jeg er så glad for at mamma satte ned foten når det gjaldt aldersforskjell da jeg var tidlig i tenårene. Min søster mente at 2 års aldersforskjell måtte jeg gå for (ikke mer altså.), men der var mamma veldig streng! Da jeg var 14, og holdt på med en på 16 truet mamma meg med å anmelde han om jeg lå med han. Litt drøyt for noen ja, men det viste at hun virkelig brydde seg. Også var hun veldig hønemor når det gjaldt akkurat det. Hadde hun bare visst at jeg som 14, faktisk hadde en greie med en som var 6 år eldre. Når man står midt oppe i det selv, sårbar og prøver å finne ut av seg selv, så tenker man jo ikke rasjonelt. Den dag i dag synes jeg det er ekkelt når folk på 20 holder på med 16 åringer. Får de ikke noen på sin egen alder? Er det noe galt med dem? Altså.. Man er på to forskjellige stadier i livet. Det er til og med stor forskjell på en på 18 og en på 21-22.

Stine

16.02.2018 kl.16:35

Når jeg var 15 år ble jeg sammen med en 21 år gammel mann. Mamma og pappa hatet Det og prøvde å få meg vekk fra han, men det førte bare til at jeg ville være med han enda mer.

Skulle virkelig ønske jeg hadde hørt på foreldrene mine.

Jeg slet psykisk fra før etter en voldtekt, og var både deprimert, hadde angst og spiseforstyrrelser. Dette var ting som han "dyrket" hos meg. Oppmuntret meg til å slutte spise, kaste opp der jeg allerede hadde spist, la opp til at jeg skulle skade meg selv osv.

Når jeg var midt oppi det så jeg det ikke selv, men i ettertid skjønner jeg hvor jæla fucket det var at en 21-åring vil være sammen med en 15-åring.

Vi var sammen i 4 år før jeg endelig klarte å komme meg ut av det, og det er jeg så uendelig glad for.

livingdoll

16.02.2018 kl.18:52

Stine: Så fælt å høre! :( Jeg håper virkelig du anmeldte ham i ettertid? Klem til deg <3

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: