hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Gravid uten å merke det?


Kategori: Story of my life // 06.02.2018 Tid.22:37 // 4 kommentarer


Jeg er periodevis plaget av mareritt. Det betyr at jeg som regel har et normalt søvnmønster, men at jeg i enkelte perioder opplever å ha mareritt hver eneste natt. Dette gjør at kroppen ikke får hvile ordentlig, og jeg isteden går rundt og er lettere irritabel, sløv, lat og ufokusert store deler av dagen. Den siste uken har vært slik. Hver eneste gang jeg har sovnet, har jeg drømt noe fælt. Drømmene blir mer og mer bisarre for hver natt, og gir overhodet ingen mening i våken tilstand. Dette går også ut over den fysiske formen min. Jeg tuller ikke med dere når jeg sier at jeg lever på kvalmenedsettende om dagen. Å ta en kvalmenedsettende pille har blitt like normalt som å spise frokost.

Her forleden, da jeg satt på baderomsgulvet klokken to om natten og fingret en bitteliten kvalmenedsettende pille ut av esken, slo det meg at hadde jeg blitt gravid nå, ville jeg ikke engang ha merket det. Jeg ville antagelig tatt morgenkvalmen for å være bare enda en generell kvalmerunde. Dèt er en passelig skummel tanke.

Heldigvis er det et moderne samfunn vi lever i, med (overprisede) graviditetstester på hvert et butikkhjørne. Så graviditet er vel den ene tingen jeg absolutt ikke trenger bekymre meg for i disse dager. Takk og pris.


4 kommentar


Joachim Hovland Vik

07.02.2018 kl.07:13

Veldig bra og spennende innlegg
mange fine bilder
du skriver utrolig bra. fortsett med den gode jobben
Kan du vær så snill ta en tur innom bloggen min :)? Legge igjen en kommentar?

07.02.2018 kl.08:54

Haha «mange fine bilder» ☝🏻😂 lurer på om personen i det hele tatt leser innlegget før han poster samme kommentar til alle.

livingdoll

07.02.2018 kl.17:44

Hahahaha xD

Tonje

07.02.2018 kl.20:43

Anbefaler ingefærte mot kvalme

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: