hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Slik finner du din perfekte foundation


Kategori: Skjønnhet // 05.02.2018 Tid.23:42 // 3 kommentarer


Det er lett å gå seg vill i foundationjungelen. De aller fleste av oss kjenner alt for godt til hvordan pengene bare flyr i jakten på en god foundation som faktisk gjør jobben sin, og hvordan foundation etter foundation fyller opp sminkeskuffen. Hvordan de blir liggende og støve ned, nesten ubrukt, fordi de fungerte fint på håndbaken, men ikke i ansiktet. Kanskje fikk den deg til å se svett ut, kanskje fikk den huden din til å se tørr og flassete ut.. Uansett årsak, så var den ikke brukbar likevel. Denne fellen har jeg selv gått i mange ganger, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan dere kan unngå den i fremtiden.

Løsningen på problemet er egentlig veldig enkel, og slettes ikke så komplisert som utallige sminkeguider skal ha deg til å tro. Det eneste du faktisk trenger å gjøre, er nemlig å spørre deg selv følgende: "hva er problemet?". Er problemet at du ofte opplever at foundations får ansiktet ditt til å se svett ut, har du en oljete (også kalt fet) hudtype, og bør satse på tynne, oljefrie foundations. Har du derimot det motsatte problemet - nemlig at foundations får huden din til å se flassete og nesten pudret ut har du tørr hudtype, og trenger en foundation som er noe tykkere, og som gir godt med fukt. Mange har en kombinert hud, som gjør at foundation ser flassete og pudret / falsk ut i store deler av ansiktet, men blir 'svett' i T-sonen (fra øyenbryn til øyenbryn, nedover nesen og helt ned til haken). Dette kan løses ved å bruke to forskjellige typer foundation, eller ved hjelp av et godt pudder.

 Gode foundations for oljete hud:

Loreals true match mineral foundation (her) er en foundation i pudderform som faktisk ikke kjennes på huden i det hele tatt, men likevel gjør at huden din ser matt og fin ut hele dagen. Den holder til og med gjennom trening, og var min store favoritt som attenåring. Maybelline Dream Matte Mousse (her) er en luftig mousse som, i likhet med mineralpudderet fra Loreal, også gir en deilig følelse av å ikke ha noe på huden i det hele tatt. Begge disse har vært mine favoritter tidligere, og passer perfekt på somerstid. På vinteren velger mange flytende foundations, og her er NYX total control (her) min store favoritt. Det er også denne jeg bruker i skrivende stund. Clinique's stay matte (her) og Revlon's colorstay (her) er perfekt til fest.

 Gode foundations for tørr hud:

Diorskin Sculpt foundation var en stor favoritt da jeg led av tørr hud på grunn av underernæring som nittenåring. Den gir massevis av fukt til huden, er lett å påføre og sitter godt selv etter en lang natt med fest og fyll. Den eneste grunnen til at jeg kuttet den ut, var faktisk prisen, som er en anelse stiv (men absolutt verd hver eneste krone). En annen favoritt jeg har blitt introdusert for i de senere år, og som minner mye om Sculpt'en, er Mary-Kay's timewise foundation (her). Loreals infallible foundation (her) er ikke like fuktighetsgivende som de andre, men absolutt et godt kjøp. Den er litt i grenseland, og kan derfor brukes både på tørr hud og på fet / oljete hud. Derfor er den perfekt om du har kombinasjonshud, og gjør seg veldig bra i T-sonen. Maybelline Dream Velvet (her) var min store favoritt da jeg var 13-15 år gammel. Pakningen hadde den gang et annet utseende, og jeg trodde derfor den var gått ut av produksjon da jeg ikke lenger fant den i butikkhyllene. En utrolig god foundation!

 Visste du at..?
Hudtypen din kan endre seg flere ganger i løpet av livet. Alder, vekt, miljø, kosthold og vær kan ha mye å si for huden din og hvilken type foundation (og hudpleie) du har beholv for.

//affiliate
 


3 kommentar


Christina Elena

06.02.2018 kl.16:52

Jeg er veldig fan av Nyx Total Control! Jeg har veldig oljete hud, men denne sitter som et skudd, og er i tillegg lys nok.

livingdoll

06.02.2018 kl.17:23

Den er min favoritt også! :D liker spesielt godt at den er så drøy i bruk :)

Christina Elena

06.02.2018 kl.22:11

Nettopp! :) Var skeptisk da jeg kjøpte den siden den er så liten, men har hatt den ganske lenge uten å ha gått tom :)

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: