hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Tvunget til å strippe klokken 2 om natten


Kategori: Story of my life // 05.02.2018 Tid.18:27 // 3 kommentarer
I dag er jeg i et av de der typiske "burde ikke blogge"-humørene vi bloggere er i innimellom. Dere vet, når hjernen ikke er i stand til å formulere en eneste fornuftig setning og du føler deg mer robot enn menneske. Mye av årsaken til det mistenker jeg kan ha noe å gjøre med at jeg ikke sov i natt. Eldstekatten vår hadde nemlig pisset ned hele sengen, noe som gjorde at istedenfor å legge oss, va Espen og jeg tvunget til å stå der klokken to om morgenen og strippe hele sengen. Overmadrass, dobbeldyne, laken - alt var dynket i hannkattpiss.

Dermed var det bare å smelle i gang vaskemaskinen, sette på en film, og holde seg våken. Vi kom oss gjennom Pitch Perfect 1 og 2 før Espen måtte gi tapt for søvnen. Selv ble jeg sittende våken til klokken halv ni. Jeg tenkte det var like greit, ettersom klokken allerede nærmet seg fem da han sovnet, og jeg hadde ansvaret for å vekke ham og lage niste klokken halv åtte. Jeg vet at jeg kan bli et skikkelig drittmenneske dersom jeg må stå opp før jeg er klar, derfor var det best å bare holde seg våken.

Klokken halv ni var han oppe og ute av døren, og jeg sank inn i en velfortjent søvn. Klokken elleve følte kroppen min at det var på tide å stå opp og gripe dagen. Først nå har jeg hatt tid til å sette meg ned foran pc'en og oppdatere dere. Så beklager for en sen oppdatering, folkens, men som dere forstår hadde det altså sin årsak. Beklager for tidenes clickbait, også - jeg kunne bare ikke dy meg.


3 kommentar


05.02.2018 kl.23:08

Du har jo "solgt din sjel til djevelen", kan du forklare hvordan? :-)

livingdoll

05.02.2018 kl.23:23

Anonym: Hei. Jeg svarte på dette spørsmålet forrige uke, men mulig du misset det :) For å ta en kjapp gjennomgang igjen, så nei, jeg har ikke solgt sjelen min til djevelen. Jeg havnet på 'den delen av internett' som attenåring og tenkte det var verd å prøve, men det fungerte ikke :)

Alexandra

05.02.2018 kl.23:19

Haha du har de beste clickbaitene ❤️

Og "niste" er ett av de søteste ordene jeg vet om .

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: