hits

livingdoll

Sextreff for 7000 kr?

 • DATO: 04.02.2018 | KLOKKEN: 14:24 |
 • KATEGORI: Tanker & meninger |
 • KOMMENTARER: 2
 • ________________________________________________________________

   

  I dag vil jeg ta opp et litt interessant tema med dere. Nemlig gutter / menn som kontakter kvinner på facebook og kanskje - men slettes ikke nødvendigvis - spanderer på seg et "hi" før de slenger ut bilder av .. dere vet hva. Snabelen, anakondaen, manndommen - eller i de fleste tilfeller; makaronien, blyanthviskelæret, marken.. Den tingen menn har mellom bena. Det feilplasserte enhjørningshornet, som jeg liker å kalle det.

  Dette er et blogginnlegg om uønskede penisbilder. Dickpics, som det kalles. Istedenfor å legge ut i det vide og brede om hvor irriterende disse bildene er, hvor mye jeg hater det, hvor respektløst det er, og så videre, vil jeg heller forsøke å forstå hvordan disse menneskene tenker.

  La meg starte med å fortelle at de aller, aller fleste av disse sjarmørene er utenlandske, hovedsakelig fra india, med dårlige engelskkunnskaper. De av dere som faktisk er fra Norge, Sverige, Amerika eller et annet land som forstår hva "in a relationship" betyr når dere leser det på profilen min; skam dere. Man går ikke etter folk som allerede er i forhold med noen andre. Det er dårlig stil, og vitner om at du er den typen menneske som kun tenker på deg selv. Vinner du en dame med den oppførselen der, er hun antagelig den type dame som ville ligget med sin avdøde oldefar i bytte mot en cheeseburger. Derfor anbefaler jeg å shippe henne avgårde til gynekologen snarest. De som peller borti råtne ting, har antagelig likorm.

  Nåvel; de aller fleste av disse dickpic-mennene er, som tidligere nevnt, utlendinger - som regel fra india - med dårlige engelskkunnskaper. Ergo, de forstår ikke hva "in a relationship" betyr, og er dermed nesten unnskyldt. Det er også verd å merke seg at i et land hvor ingen leer på øyelokket om du høvler over kusina di og skryter til gutta av det etterpå, er kanskje hele denne "vi peller oss ikke borti folk som er i forhold"-regelen litt.. Ikke-eksisterende. Her i Norge er vi litt finere på det, og holder oss unna slektninger. Både fordi det er icky, og fordi ingen av oss har lyst på en unge med fem bein, ti fingre på hver hånd, og ett øye istedenfor to. I india, derimot, virker de å ha en veldig laidback holdning til hele greia. Kall kidden en 'octohuman' og get over it, liksom. Nå høres det nok ut som jeg er voldsomt rasistisk av meg, men det er ikke tilfellet. Det finnes mange oppegående mennesker i / fra india, men så har vi - slik vi har ellers i verden også - idiotene som ødelegger for alle andre.

  Tilbake til disse dickpic-mennene. Hva, nøyaktig, er det de håper på når de sender disse bildene? Jeg forstår selvsagt at de vil ha sex og håper at bildene skal gire meg opp noe helt voldsomt, men forventer de på ramme alvor at jeg skal booke meg en billett tur retur til india for et kjapt one night stand? Hvor mye koster egentlig en billett til india i disse dager? 6-7000 kroner?

  Hva i alle dager er det som får en mann til å tro at ei jente vil punge ut 7000 kroner for et sextreff? Jeg har kommet frem til tre mulige forklaringer:

  1) fyren tror han er så digg at en natt med ham er noe hvemsomhelst vil betale godt for.

  2) fyren synes jeg er så stygg at han tror jeg ikke kan få noe annet, og derfor er såpass desperat at jeg gjerne betaler.

  3) fyren er rett og slett bare stokk dum i hodet og tror jeg kan teleportere meg gjennom skjermen og tilbake igjen.


  Hva tror dere?
   

 • DATO: 04.02.2018,KLOKKEN: 14:24
 • KATEGORI: Tanker & meninger
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Sjobang

  04.02.2018 kl.16:47

  Jeg leste noe om dette for en stund tilbake. Og i India er en fetish veldig stor. Den går nemlig på å vise sin snabel til vilt fremmende jenter.

  Også som vi ser på chatroulette og Omegle så har vi menn som sitter med den ute og viser den til folk. Så det var ikke desperasjon eller IQ på de aller fleste iallfall, men en fetish.

  livingdoll

  04.02.2018 kl.17:08

  Sjobang: Aah.. Men da skjønner jeg mer :) Takk for oppklaringen. Hvor leste du dette forresten?:)

  Skriv en ny kommentar