hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Her finner du BH'er i stor størrelse!


Kategori: Klær og tilbehør // 03.02.2018 Tid.13:01 // 4 kommentarer


Etter innlegget mitt om å leve med pupper som veier to kilo, fikk jeg spørsmål om jeg hadde noen gode tips til hvor man får tak i BH'er fra F-cup og oppover. Å finne BH i store størrelser er i seg selv ikke særlig utfordrende - å finne fine bh'er, derimot, som ikke ser ut som ammebh'er, og som heller ikke koster flere hundre kroner, kan være litt av et prosjekt. Derfor starter jeg lørdagen med å tipse om nettopp det; fine, billige BH'er i F-cup. Senere kommer et eget innlegg for deg med G-cup og oppover, uten at jeg vil love noe om når det blir.

 Bh med spiler


| BH NUMMER 1 HER 2 HER |

Jo større bryster du har, jo tyngre er de, og jo mer hold trenger du i BH'en. Du trenger en BH med faste cuper som hindrer brystene i å 'flyte utover', og metall nederst som hindrer dem i å synke nedover. Disse koster gjerne litt, men her er noen rimeligere alternativ som attpåtil er pene å se på.

 Bikinitopper


| BIKINI NUMMER 1 HER 2 HER |

Å finne bikinitopper kan være spesielt utfordrende. De aller fleste bikiniprodusenter synes å ta for gitt at dersom du har store pupper, har du også stor mage, og vil aller helst gå i en heldekkende badedrakt. Her har jeg likevel lyktes i å finne noen. Klikk på lenkene så får du flere fargevalg. Om underdelen blir litt stor, er det ingenting i veien for å kjøpe en annen, mer passende, underdel til.

 

 

 Til å sove / trene i


| BH NUMMER 1 HER |  2 HER |

Har du silikonpupper anbefaler faktisk kirurgen at du bruker BH så ofte som mulig for å bevare brystets form og hindre heng. Har du ikke silikonpupper, kan det likevel være lurt å sove med BH. Selv sover jeg med treningsbh. Noen av disse kommer med padding, men den er bare å røske ut. Man kan også bruke treningsbh til å trene i, selvfølgelig, men da anbefaler jeg faktisk å ha en vanlig spilebh under. Ingen treningsbh i verden kan hindre store pupper i å sprette litt.


 

 Les også:

- Å leve med 2kg pupper
-
BH for deg med små pupper
- Jeg tester: treningsBH til 33kr!

 

//affiliatelenker


4 kommentar


Ariana

03.02.2018 kl.18:17

Har selv H cup, og det er serisøt umulig å finne fine bher, Bruker du envanlig bh under sportsbh når du trener?

livingdoll

03.02.2018 kl.19:35

trener relativt sjelden (les: aldri), så har ikke hatt det problemet. men trente for noen år tilbake, og da gjorde jeg det ja:)

Ariana

03.02.2018 kl.21:00

Jeg skal hvertfall teste det, og se om det er bedre:)

livingdoll

04.02.2018 kl.12:05

Ariana: :D

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: