hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Å leve med 2 kg pupper


Kategori: Story of my life // 01.02.2018 Tid.11:15 // 10 kommentarer
Er det noe jeg ofte får spørsmål om, så er det brystene mine. Kanskje ikke så rart, da de utgjør to kilo av kroppsvekten min, og er, mildt sagt, ganske fremtredende. Som biseksuell var jeg i lang tid, spesielt i tenårene, tiltrukket av typiske 'bimbojenter' med store, falske silikonpupper, langt hår og det typiske 'playboy playmate'-utseende, og derfor er det kanskje ikke så rart at jeg på den tiden søkte etter å ligne dette idealet selv. Derfor begynte jeg allerede som fjortenåring å fylle ut BH'en min, og gikk nok litt drøyere til verks enn det mange andre gjorde, da jeg kjøpte meg en bh i C-cup og fylte den ut med èn stk sammenbrettet t-skjorte i hver cup. Mine originale pupper var akkurat såpass store at en 75A ble litt for trangt, mens 75B ga meg glipe mellom bh'en og brystene, og for meg var det rett og slett ikke stort nok. Med de falske puppene følte jeg meg derimot som den jeg var ment til å være. Jeg følte meg pen og litt sånn 'uanstrengt sexy'.

Det første jeg la merke til da jeg begynte å fylle ut bh'en min som fjortenåring, var at folk behandlet meg helt annerledes. Jeg kunne høre jenter hviske og tiske om puppene mine i friminuttet, og det likte jeg. Guttene som var slemme med meg på skolen, begynte å kontakte meg privat på kveldstid for å beklage oppførselen sin og spørre om vi ikke kunne være 'venner i skjul'. Det var en mulighet jeg grep, enda jeg syntes vi var for gamle for dette 'hemmelige venner'-opplegget. Det var fint å ha noen å tilbringe litt av fritiden sin med, selv om det betød at jeg ofte måtte krype ut soveromsvinduet fordi min leggetid var såpass mye tidligere enn alle andres.

Andre året på videregående følte jeg meg selvsikker nok til å starte skoleåret uten falske pupper. På forhånd hadde jeg bestemt at om noen spurte hvor puppene var blitt av, skulle jeg svare at jeg hadde hatt en brystreduksjon. At noen skulle vite at puppene bare hadde vært fyll i bh'en var uaktuelt. Jeg merket at mange begynte å behandle meg dårlig nå som brystene var mindre. Den venninnegjengen jeg hadde hatt året før, for eksempel, begynte å behandle meg passelig bedritent, og jeg ble fort hun som ikke hadde noen venner igjen.

Da jeg var nitten år gammel spurte jeg pappa om å få silikonpupper i gave til 20årsdagen. Likevel var det først året etter, da min daværende kjæreste var blitt forelsket i ei venninne av meg, som selv hadde booket seg konsultasjonstime på fornebuklinikken, at jeg bestemte meg for at var det på tide. Jeg ringte fornebuklinikken det sekundet jeg fikk høre at hun skulle ta silikon, og skaffet meg en konsultasjonstime. På konsultasjonstimen ble jeg spurt hvor store bryster jeg så for meg, og jeg svarte "så store som mulig". Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke tenkte klart, da alt som sto i hodet på meg var at jeg måtte ha større bryster enn venninnen min, slik at min kjærestes oppmerksomhet ble rettet mer mot meg enn mot henne. Dette fortalte jeg selvsagt ikke til noen, verken ham, henne eller kirurgen. Sammen ble kirurgen og jeg enige om at 500g silikon i moderat profil i begge brystene ville passe meg. Det ville gi meg en C-cup, og jeg tenkte at det var fint; det var jo C-cup jeg hadde 'kledd meg ut med' gjennom hele ungdomsskolen, også. Jeg kjente på en følelse av at endelig skulle jeg få bli den personen jeg alltid hadde følt meg som, den jeg alltid hadde ønsket å være, og det føltes fint.Da jeg våknet etter operasjonen følte jeg meg som en oppblåsbar Barbara. Jeg vandret litt smålig forvirret rundt i korridoren, men fikk straks beskjed om å legge meg nedpå. Jeg var nyoperert, og jeg trengte hvile. De neste dagene ventet jeg på smertene jeg var blitt advart mot at jeg kom til å kjenne, men jeg kjente dem ikke. Det var spreng i brystene, og ryggen kjentes hard, men jeg hadde ikke vondt. Gjentatte ganger gjennom uken fortalte daværende kjæreste meg at "nå må du huske at du nettopp har blitt operert", fordi jeg rett og slett ikke ville ligge i ro. Jeg husker også jeg var blitt advart mot at brystene ville kjennes litt store i begynnelsen på grunn av hevelsen, men at dette kom til å jevne seg ut etterhvert. Alt jeg klarte å tenke var: "jeg håper ikke de blir veldig mye mindre". Jeg likte hevelsen og hvordan den fikk brystene mine til å se ut. Hvor store de var.

Omtrentlig to år etter operasjonen, da jeg var blitt tjuetre år gammel, merket jeg at bh'en min var blitt for liten. Daværende kjæreste kommenterte det, han også: "Har puppene dine blitt større?". Det hadde de, og jeg gikk fra en 75C til en 75D.

Jeg var et av de barna som begynte å få bryster ganske tidlig. Allerede som niåring begynte de å vokse, men den gang var det så flaut å være først ute at jeg forsøkte å presse dem inn mot kroppen ved å gå med alt for trange topper under en noe løsere topp. Da de sluttet å vokse et års tid senere, konkluderte jeg rett og slett med at de aldri ville bli noe større. Men så skulle det vise seg, da, at de begynte å vokse igjen da jeg var tjuetre.

Som tjuefemåring måtte jeg bytte BH igjen. Jeg var vokst ut av D-cupen min, og nå var E-cup neste. Jeg elsket det. Da jeg fylte 26 begynte brystene å lage dobbelpupp i E-cupen, også. Brystvortene tittet over bh-kanten, og jeg måtte stappe dem nedi igjen flere ganger om dagen.Den dag i dag er jeg tjuesyv år gammel, og går for det meste kun i treningsbh'er. F-cup er vanskelig å finne uten at det koster skjorta. Til nød kan jeg fremdeles presse dem nedi en 80E (som er bittelitt større enn 75E), men det er ikke særlig behagelig. Jeg vet ikke når brystene vil slutte å vokse, og selv om det uroer meg litt, er det egentlig ganske fint, også. Jeg kan i alle fall si at jeg fikk nøyaktig det jeg ville ha, og mer til.

Ofte får jeg spørsmål om det ikke er vondt i ryggen å være så fremtung, og jo, det er det. Ryggsmertene er ikke der konstant, men det går sjelden en hel uke uten smerte, for å si det på den måten. Samtidig liker jeg å tenke at magen også har noe av skylden der, og at dersom jeg blir kvitt litt magefett, vil det ikke lenger være en like stor belastning på ryggen. Det er også mulig å trene opp ryggen slik at den faktisk tåler belastningen. En vakker dag skal jeg gidde å gjøre akkurat det..

//foto nr 1: januar 2018.
//foto nr 2: desember 2017.
//foto nr 3: juni 2015.


10 kommentar


Janne

01.02.2018 kl.17:15

Nei, nå skjønte jeg ikke (kanskje bare jeg som surrer). La du inn 500g to ganger siden du sa du hadde 2kg pupper?

livingdoll

01.02.2018 kl.17:23

Janne: Nei. Jeg la inn 500g i hver pupp = 1kg til sammen. Deretter har brystene vokst og er nå (litt over, men jeg gidder ikke være pinlig nøyaktig) dobbelt så store. Det dobbelte av 1 er som kjent 2 ;)

Tonje

01.02.2018 kl.19:54

Jeg visste ikke at du var biseksuell!

livingdoll

01.02.2018 kl.20:31

Tonje: Har nok ikke nevnt det så mye på bloggen, nei :)

Sara

01.02.2018 kl.22:40

Veldig fint innlegg, kjenner meg litt igjen. Har ikke silikon men har ca G cup naturlig. Bruker og mye sportsbher, føler det gir bedre støtte liksom. Jeg blir ofte mest sliten i nakken jeg. Gjør du og?

livingdoll

01.02.2018 kl.23:52

Hei!:) nei, merker veldig lite i nakken. Er mer korsryggen som får lide her :p

Alexandra

02.02.2018 kl.18:25

Det eneste jeg lurer på er i hvilken anledning det siste bildet ble tatt ? 😂

livingdoll

02.02.2018 kl.18:29

Alexandra: Hahaha, nei du.. ;) Jeg er faktisk såpass klein at når jeg kjeder meg, tar jeg sånne bilder av meg selv. Sender de ikke til en levende sjel (andre en gubben på jobb, om de ser brukbare ut), så de ligger nå bare og støver ned på telefonen igrunn :p

Emilie

02.02.2018 kl.19:52

Har du noen gode tips på hvor man finner bher i F cup og opp?

Alexandra

02.02.2018 kl.20:48

Du er gæren 🦄 hehehe

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: