hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Til deg som har små pupper


Kategori: Skjønnhet // 12.01.2018 Tid.20:24 // 4 kommentarer


Det snakkes mye om store pupper i dagens samfunn, så i dag vil jeg snakke om små. Akkurat som at vi med veldig store bryster sliter med å finne bh'er som er store nok, er det nemlig mange med små bryster som sliter med å finne bh'er som er små nok. Noen er fornøyd med sin størrelse, andre ønsker å fylle ut litt under genseren, men vil ikke gå så drastisk til verks som å legge seg under kniven. I dette innlegget er noe for enhver.

 For deg som er fornøyd med størrelsen


| BH NUMMER 1 HER 2 OG 3 HER 4 HER |

Det fine med å ha veldig små pupper er at du ikke har det samme behovet for 'hold' i en bh som det jenter med et mye tyngre frontparti har. Du trenger, for eksempel, ikke spiler i bh'en som hindrer dem i å henge, eller veldig faste cup'er som gjør at de ikke 'renner utover'. Ulempen er derimot at det ofte kan være vanskelig å finne undertøy som ser kvinnelig ut, og som ikke er laget for barneskolejenter. Spesielt dersom du har kjæreste vil du kanskje ha noe som får deg til å føle deg sexy. Dersom brystene dine ikke passer i en typisk A-cup kan du isteden satse på såkalte 'bralettes' som er overdeler uten spiler eller cuper.

 For deg som vil fylle ut litt


|BH NUMMER 1 HER 2 HER 3 HER |

Ønsker du at 'noe' (eventuelt 'noe mer') skal stå litt ut under genseren, er det topper med padding du bør satse på. Disse har runde, myke puter inni toppen som får den til å stå ut, akkurat som bryster. Du kan også kjøpe dine egne pads - eller til og med pads laget av silikon (ofte kalt kyllingfilèter) - til å ha i bh'en.

 

 

 For deg som vil ha stooore bryster


|BH NUMMER 1 HER 2 HER | 3 HER|

For å få den der 'se så store pupper jeg har'-looken som er så populær når man går på ungdomsskolen (tydelig utrigning, også kalt puppene under haka), må man ha litt pupp fra før av, så man har noe å jobbe med. Men, du trenger slettes ikke ha meloner. En A / B-cup holder. Trikset her er å skvise det man har opp, slik at det ser større ut enn det egentlig er. Her kan man bruke kyllingfilètene nevnt i forrige punkt og legge dem under selve brystene, en såkalt push up-bh (rett og slett en bh med padding nederst i bh'en som da løfter puppene oppover), en bh som skviser puppene mer sammen - eller, for en skikkelig silikonpuppeffekt - en kombinasjon av alle tre. Her bør du imidlertid ha en bh med spiler i, og kopper med hold i. Det er ingenting som er kleinere enn en løs bh hvor kyllingfilèten sklir ned eller faller ut.

 

//affiliatelenker


4 kommentar


sunnivaccskaug

12.01.2018 kl.21:06

Taaakkk for tips <3

livingdoll

12.01.2018 kl.21:08

sunnivaccskaug: Bare hyggelig! Håper de kommer til nytte <3

13.01.2018 kl.09:53

Den ene kyllingfileten min falt ned på dansegulvet en gang 🙈

Heldigvis var jeg så full at jeg syns det bare var morsomt 😅

livingdoll

13.01.2018 kl.19:54

Anonym: HAHAHAH, godt du var full ellers hadde det nok blitt litt kleint xD

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: