hits

livingdoll

5 Sminkeprodukter du bare MÅ ha

 • DATO: 11.01.2018 | KLOKKEN: 15:01 |
 • KATEGORI: Skjønnhet |
 • KOMMENTARER: 2
 • ________________________________________________________________

  Jeg vet ikke hvor mye penger dere har brukt i jakten på en foundation som faktisk dekker det den skal, en highlighter som gir huden den magiske instagram-gløden, eller en eyeliner som holder til den vaskes av, men er dere som meg, snakker vi fort en liten formue. Jeg har lett og lett, og omsider, etter flere år, har jeg funnet. Derfor tenkte jeg å dele funnene med dere.

   En foundation som faktisk dekker

   - KJØP DEN HER -

  Mørke ringer under øynene? Kvisearr? Tatoveringer? No problemo! Dermacol's foundation dekker alt, er vannfast og sitter til du vasker den av om kvelden. Den dekker til og med vitiligo - dere vet, den hudsykdommen Michael Jackson hadde, hvor hudfargen blir flekkete? Jepp. Det skal imidlertid nevnes at den er ganske tjukk i konsistensen, så jeg anbefaler å kun bruke den på problemområdet. "Men, blir det ikke veldig fargeforskjell da, fra der jeg har på foundation og der jeg ikke har det?", tenker du sikkert. Nope. På toppen av alt tilpasser den seg faktisk din egen hudfarge. På disse bildene, for eksempel, har jeg dermacol under øynene, mens resten av ansiktet er foundationfritt.
   

   

   En solkrem du kan bruke med sminke

  - KJØP DEN HER -

  Du har helt sikkert hørt at, spesielt om sommeren, skal man aldri gå ut uten solkrem i ansiktet. Samtidig vil du jo gjerne ha litt foundation på. Så du kjøper deg favorittsolkremen din fra Nivea eller Garnier, kliner på et tynt lag, legger foundation oppå... Og ender med å se ut som en svett gris. Ikke sant? Vel, ikke med denne! Biorè er nemlig vannbasert, og etterlater ikke det ekle, glinsende laget på huden som våre typiske norske solkremer gjør. Den føles som vann på huden, ser ut som vann på huden, kan med fordel mikses med foundation, men er samtidig vannfast, har solfaktor 50 og hindrer til og med såkalt whitecast (det typiske 'solkremtrynet' man ofte får på bilder).

   

   

   En highlighter som gir deg instagram-gløden

  - KJØP DEN HER -

  O.Two.O's highlighter er det nærmeste du kommer Edward Cullen i flytende form. Med det mener jeg å si: den glinser noe helt utrolig! På en veldig, veldig positiv måte.


   Et pudder som varer hele dagen


  - KJØPES I BUTIKK -

  Jeg elsket dette pudderet da det kom på markedet, og selv den dag i dag, etter å ha forsøkt utallige andre varianter, er det fremdeles L'òreal's true match mineral powder foundation jeg foretrekker. Reklamen sier at du kan bruke det istedenfor foundation, men det stemmer ikke helt. Man trenger nemlig flytende foundation på huden for at pudderet skal feste seg og bli liggende. Det blir, til gjengjeld, liggende hele dagen uten å flekke seg eller gjøre huden shiny og ekkel.

   

   En eyeliner som sitter hele dagen


  - KJØPES I BUTIKK -

  Isadoras flytende, vannfaste glossy eyeliner i fargen 40 chrome black har vært min favoritt helt siden jeg var tenåring, og til dags dato har jeg enda ikke funnet noe som i det hele tatt kan måle seg med denne. Den sitter hele dagen, fra morgen til kveld, gnis ikke utover i løpet av dagen, og smuldrer ikke. Du kan til og med gråte med den, uten at du ser ut som en druknet panda etterpå. Det er også veldig lett å merke når det er på tide å kaste den. Når den begynner å bli gammel begynner den nemlig å klisse noe helt voldsomt - noe som egentlig er veldig positivt, for hvem vil vel ha gammel, bakteriebefengt sminke som har gått ut på dato, så nær øynene? Ikke jeg.

   

  //affiliatelenker

 • DATO: 11.01.2018,KLOKKEN: 15:01
 • KATEGORI: Skjønnhet
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Kristine Larsen

  11.01.2018 kl.16:26

  Mange gode tips! Vet du om solkremen er testet på dyr? :/

  livingdoll

  11.01.2018 kl.16:28

  Kristine Larsen: Den er ikke testet på dyr nei :)

  Skriv en ny kommentar