hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Det er det jævligste jeg har sett!


Kategori: Dyrevern // 09.01.2018 Tid.12:09 // Ingen kommentarer


God morgen fra et iskaldt vinterland! Når jeg, som har gått i tynne gensere uten jakke helt frem til midten av desember, plutselig trenger TO jakker for å løpe ned og hente posten, DA vet man at det er kaldt. Gradestokken viser riktignok "bare" seksten minus, men jeg mistenker at den lyver. Jeg er brennsikker på at det er minst femti.

Aller helst skulle jeg bare hoppet på første og beste fly til syden. Eller, i alle fall første og beste fly som ikke har noe med reiseselskapet Ving å gjøre. Jeg liker ikke Ving, skjønner dere.

Det er rart, for jeg hadde absolutt ingenting imot dem da jeg sto opp i dag morges, men etter å ha lest Andrea's hjerteskjærende innlegg, har jeg endret mening, og oppfordrer til full boikott av faenskapen. Bildene i A's innlegg er virkelig noe av det jævligste jeg har sett, og jeg kan ikke tro at et norsk, 'ordentlig' reiseselskap er med på å støtte dette. Jeg blir rett og slett sint! 

Samtidig er det selvfølgelig kjempebra at Andrea velger å dele dette! Tommel opp til Andrea. Ving får en helt annen finger, for å si det slik...

 

//foto: pexels


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: