hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Med gaffateip over puppene


Kategori: Jul // 01.01.2018 Tid.16:12 // 1 kommentar


I min familie feirer vi ikke nyttår. Det har vi aldri gjort. Det var aldri noen som handlet inn til, eller la planer for, nyttårskvelden i min familie da jeg vokste opp. Derfor har 31.Desember alltid bare vært en helt vanlig dag for meg. En helt vanlig dag, frem til klokken slo tolv, og vi gikk ut med stjerneskudd og så på rakettene. 

Dette med å planlegge nyttårsaften som en begivenget, samle familie, pynte seg og spise god mat sammen er derfor veldig nytt for meg. Selv om jeg ikke har noe forhold til noe av dette fra oppveksten av, deltar jeg gjerne. Det er så hyggelig å kunne være en del av noe nytt, og adoptere en (for meg) helt ny tradisjon.Slik så jeg ut på nyttårskvelden. Halv-pyntet. Pyntet topp, med joggebukse. Hadde det ikke vært for at alle klærne mine for lengst er nedpakket, ville jeg kanskje virkelig slått på stortromma - men det får bli neste år. Toppen min på bildet er forresten en slik halvgjennomsiktig en, som man ikke skal ha BH under. Da Espen kommenterte at han kunne se niplene mine, var det bare å finne frem gaffateipen, med andre ord. (Nei, jeg tuller ikke. Jeg hadde faktisk gaffateip over niplene).

Hos svigermor ventet dekket bord og god mat, før det etterpå ble en tur ut for å fyre opp rakettene Espen hadde kjøpt med fra jobben.
Beklager den dårlige bildekvaliteten, forresten. Vi hadde det litt travelt med å reise hjemmefra, og jeg glemte derfor kameraet. Godt nytt 2018!


1 kommentar


Ellis

01.01.2018 kl.16:46

Så hyggelig å feire med svigers! du må jo være drømmedama for svigermor, absolutt ikke alle som gidder det 😍 Fikk dere noe deilig til middag da? Folk har jo gjerne sine egne mattradisjoner på nyttårsaften så kan jo slå begge veier avhengig av hva man liker og ikke :) så ut som et veldig lunt og koselig bord ❤️

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: