hits

livingdoll

Jeg tvinges til å betale pelsfarmene

 • DATO: 30.12.2017 | KLOKKEN: 17:13 |
 • KATEGORI: Dyrevern |
 • KOMMENTARER: 6
 • ________________________________________________________________

  I begynnelsen av desember måned ble jeg trukket 50% i skatt. Ja, du leste faktisk riktig. Halvparten av inntekten min gikk rett i rumpa på staten. Dette er langt mer enn det en vanlig arbeider i en typisk ni til fire-jobb betaler. Selv de aller største og mest suksessfulle bloggerne på blogg.no's toppliste skatter kun 36-40%. At jeg da skulle bli trukket hele femti prosent syntes jeg, mildt sagt, var ugreit.

  Det handler ikke om at jeg er uvitende eller dum. Tro meg, jeg vet godt  hvordan det norske velferdssystemet fungerer. For at Norge skal fortsette å være et trygt og godt land med gratis skolegang, sykehusopphold, psykisk helsevern, uførestønader, mamma/pappapermisjon og tilsvarende, er det avgjørende at vi alle er med å dra det økonomiske lasset.

  I teorien skal våre skattepenger gagne oss på best mulig måte. I praksis, derimot, ser vi at pengene våre ofte blir brukt på tull. De eldre stues bort på gamlehjem hvor de nærmest sitter og råtner bort, uten å få den pleien eller omsorgen de trenger. Alvorlig syke mennesker blir etterlatt for å dø fordi medisinen som redder eller forlenger livene deres er 'for dyr'. Saker som omhandler overgrep, trusler eller dyremishandling blir lagt til side fordi politiet ikke har nok ressurser til å prioritere dem. 

  Samtidig går over femti millioner kroner av våre skattepenger til å bevare pelsdyrnæringen. To millioner av skattepengene våre ble brukt til å lage en gigantisk elg av stål i Østerdalen så bilister har noe fint å se på når de kjører forbi. Uante mengder av våre skattepenger går til å opprettholde hotellstandard i Norske fengsler, så de kriminelle kan bo på flislagte bad og trene på treningsrom med toppmoderne utstyr. Ti millioner går til kongehuset, hvor Mette-Marit flotter seg i svindyre kjoler og klokker som koster mer enn en splitter ny mercedes.

  Så nei, jeg betaler overhodet ikke skatten min med glede.

 • DATO: 30.12.2017,KLOKKEN: 17:13
 • KATEGORI: Dyrevern
 • 6 kommentarer
 • 6 kommentarer

  Ellis

  30.12.2017 kl.19:36

  Hvorfor ble du trukket så skrekkelig mye?! :O har du blingsa på noe innmelding ellernoe så du har krav på å få tilbake til neste år? Er jo galskap med 50%!!

  livingdoll

  31.12.2017 kl.07:34

  jeg hadde frikort i fjor, men måtte søke om ordinært skattekort for 2018. var litt for sent ute, og dermed ble jeg trukket 50%. kjempegøy. har ikke krav på å få tilbake noe heller :(

  30.12.2017 kl.23:48

  Mette-Marit jobber faktisk mye for de pengene hu tjener.

  livingdoll

  31.12.2017 kl.07:31

  Aldri sagt noe annet, men hun kunne med fordel gått foran som et bedre eksempel stilmessig. Svenskeprinsessene fks, kler seg ofte i billiggreier fra Bikbok og H&M, selv om de har råd til langt dyrere klær. Så har vi vår egen kronprinsesse, som må ha skreddersydd designerkjole så fort hun skal vises offentlig i et par sekunder, og som bruker pelsjakke når hun skal ferdes i skog og mark. Sikkert ei flott dame på alle andre områder, men denne fronte dyremishandling og alltid kjøpe det aller dyreste-mentaliteten, den liker jeg ikke.

  Ellis

  31.12.2017 kl.13:06

  vil ikke akkurat kalle det Mette-Marit gjør for "jobbing" - hun er en tidligere stripper som har gifta seg til rikdom, reiser rundt i kjoler til 100.000 med døde dyr på hodet og spiser middag med andre rikinger og blir tatt bilder av med fattige barn her og der :p

  livingdoll

  31.12.2017 kl.13:28

  Ellis: Jepp!

  Skriv en ny kommentar