hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jeg betaler godt for dårlig behandling


Kategori: Story of my life // 12.12.2017 Tid.20:34 // 2 kommentarer


God kveld i stuen! I dag er det faktisk bare tolv dager igjen til julaften, og turen nedover for å levere - og hente - mine egne julegaver begynner dermed å haste litt. Et skikkelig luksusdilemma tenker kanskje dere, men jeg kan love dere at når ryggen er så vond at jeg går krokbøyd som en gammel dame, er det utrolig hvor lite det frister med tolv timer på offentlig transport (seks timer den ene veien, og seks timer tilbake igjen). Hadde det ikke vært for at jeg har lovet å ta turen, og faktisk selv har julegaver jeg må levere, hadde jeg antagelig endt opp med å utsette turen til januar.

Det går mange tusenlapper nå i julen, og jeg må ærlig si jeg blir en anelse gretten av å måtte gi sykehuset nesten to tusen kroner for elendig kundebehandling. For ja, slik endte det faktisk. Etter å ha vært i kontakt med kreditorfirmaet, viser det seg at sykehuset ikke responderer på henvendelser, og jeg dermed ble nødt til å punge ut likevel. Grrr. For de av dere som ikke har fått med dere hva denne episoden dreier seg om, finner dere den her.

//foto: DINSIDE

 

HVA TENKER DERE:
ER DET RIKTIG AT PASIENTEN SKAL BETALE NÅR LEGEN IKKE MØTER OPP?


2 kommentar


13.12.2017 kl.01:26

Nei, overhodet ikke. Det er helt på trynet. Shame on them. Det er også helt urovekkende at de ikke tar ansvar i det hele tatt. Har du mulighet, så ville jeg ha vurdert å bytte legekontor, slike ting synes jeg er veldig alvorlig - og jeg ville ha fått helt avsmak på hele legekontoret.

Egentlig synes jeg det er helt på trynet at legekontoret/andre helsegreier kan ringe samme dagen og si at legen/helsepersonellet er syk/skal i møte/sett inn en annen grunn, og timen derfor må utgå - men nåde pasienten om de finner ut samme dagen at det ikke passer fordi man enten er for syk til å klare å komme seg ut av sengen/akutt møte/etc, da må man jaggu betale ekstra for null oppmøte.

livingdoll

13.12.2017 kl.11:47

Anonym: Har dessverre ikke mulighet til å bytte legekontor :( Er helt enig med deg i det du sier her. Er mange ganger jeg har måttet betale for at jeg har våknet med vond rygg eller intens kvalme og ikke kunnet komme meg noen vei. Dette forventer de at man liksom på magisk vis skal vite på forhånd. Helt idiotisk.

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: