hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Skal jeg betale for at sykehuset fucket opp?


Kategori: Story of my life // 04.12.2017 Tid.17:41 // 4 kommentarerI sommer hadde jeg time på Vestre Viken. Jeg så allerede flere dager i forveien at datoen ikke passet, og fikk den endret. Ny time tikket inn på SMS, og saken var ute av verden - trodde jeg.

Jeg dro til ny time. Damen i skranken møtte meg med forvirring. Hun fortalte at det ikke var blitt registrert at den originale timen min var endret, og at legen jeg hadde time hos, ikke var på jobb. Jeg spurte om jeg kunne få ny time satt opp, men det kunne jeg ikke. Skulle jeg ha ny time måtte jeg kontakte fastlegen min og få henne til å sende en henvsning. Jeg hadde med andre ord intet annet valg enn å dra hjem.


Dagene gikk. Omtrentlig ei ukes tid senere dukket det opp en regning i postkassen: et gebyr, fordi jeg ikke hadde møtt til timen. "Dette må være en feil", tenkte jeg og ignorte den. Jeg skulle vel ikke betale for at vestre viken hadde glemt å endre timen i sine registre, og at legen ikke var tilgjengelig?

Kort tid senere dukket det opp et enda et gebyr, denne gangen for regningen jeg ikke hadde betalt. Jeg var passe gretten denne dagen, og tenkte at fuck it, jeg bare betaler dritten, og får den ut av verden. Som sagt, så gjort.

Måneden etter dukket det opp et gebyr til. Jeg ringte inn, og forklarte situasjonen. Jeg fikk da beskjed om at dette skulle ordnes opp i, og at jeg selvsagt ikke skulle betale.

Kan dere gjette hva som lå i postkassen min i dag morges? Ja, ganske riktig; enda et gebyr. Denne gangen med beskjed om at de vurderer å gå videre med rettslig pågang om jeg ikke har betalt innen 12.Desember. Jeg er mildt sagt drittlei hele kredinor og vestre viken, og har i dag sendt en e-post for å nok en gang forklare situasjonen. Jeg nekter å betale mer for noe som i utgangspunktet ikke var min feil, og så greit er det bare med den saken!


4 kommentar


Alexandra

04.12.2017 kl.23:14

Helt utrolig, ikke gi deg på det 😳

06.12.2017 kl.10:12

1. Ikke klag, selv om ting ikke alltid funke perfekt, så e vi sykt heldig med sykehusordninga i Norge

2. Du skulle aldri ignorert i første omgang, å heller aldri betalt i andre omgang.

livingdoll

06.12.2017 kl.11:33

Anonym:

1) Ikke klag? Du mener altså jeg skal betale godt over tusen kroner for at JEG møtte til legetimen, men LEGEN MIN ikke gjorde det?

2) Jeg ignorerte ikke - jeg fikk timen utsatt. Det er en forskjell.

T

06.12.2017 kl.12:55

Hmm dette va kjipt, om du har fått melding på sms om ny time rekner jeg med du har allt rettslig på ditt, anbefaler deg å dra på sykehuset og vise dem sms og forklare situasjonen og at du betalte den andre regningen som kom med gebyr for å få det ut av verden, selvom det i utgangspunktet ikke var din feil siden du møtte opp til den timen di hadde fått beskjed om da du måtte flytte den første siden det ikke passet 😊 Det er sykehuset(mest sannsynlig de i skranken) som hadde gjort noe feil. Rett skal vere rett😊

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: