hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Stakkars barn som får se kropp!


Kategori: Jul // 21.11.2017 Tid.20:03 // Ingen kommentarer


JULAFTEN, 2016.

Jeg tar på meg skoene. De høyhælte med speileffekt, som jeg har pakket med meg for anledningen. Håret er krøllet, sminken lagt, kjolen tatt på og nå er det på tide å dra. Jeg sjekker en ekstra gang at jeg har både mobil og kamera i vesken. Så går jeg opp trappen.

Det er nitten trappetrinn fra første til andre etasje. Det vet jeg, fordi jeg en gang talte dem. På toppen møter jeg pappa. Han sier ingenting. Mamma kommer ut fra kjøkkenet. Jeg kan se det i blikket hennes umiddelbart: hun er ikke fornøyd. Hun ser strengt på meg. Rynker brynene. Så sier hun, i det tonefallet som bare en mamma har; "nei, vet du hva!".

Hun liker ikke antrekket mitt. Det antrekket som jeg og kjæresten min valgte ut sammen. Det er for mye bryst, for mye legger. Hun haler og drar i den himmelblå kjolen. Røsker med makt, åpenbart i håp om at jomfruelighetens gode fe eller noe slikt skal poppe opp fra ingensteds, svinge tryllestaven og gjøre kjolen større og mer tildekket. Det virker ikke, og jeg kan høre hun er irritert når hun mumler: "det er barn tilstede!", som om det skal forklare alt sammen. 

Jeg forstår hva hun mener - på en måte. Samtidig er jeg forvirret.

Fordi..


Daglig leser vi i media hvor viktig det er at barn får et naturlig forhold til kropp. Hvor viktig det er at de lærer at kropp er naturlig, og ikke noe man skal føle skam over. At det finnes store kropper og små kropper og mellomstore kropper og kjempestore kropper og at alt er like normalt, fint og flott. Vi leser hvor viktig det er at barna dusjer nakne sammen med mamma og pappa, og at kropp ikke blir fy-fy eller tabu.

Likevel er det altså slik at man, som barnets tante, ikke kan komme på besøk ikledd en kjole med kløft. Da er det plutselig uanstendig, og noe som burde vært dekket til, av hensyn til barnet. Kall meg gjerne litt rar, men jeg er brennsikker på at det ikke er ungen på tre år som sitter der og seksualiserer folk basert på klærne deres - det er jo faktisk deg, det voksne mennesket. Ungen gir vel beng i at tante har kløft. Ungen har tross alt sett mammas bryster flagre i fri vind siden den ble født. Fått dem stappet opp i ansiktet for å drikke av dem ved utallige anledninger.

Likevel er det altså slik det er i vårt samfunn. Vi prater om å lære barn at kropp er naturlig, men samtidig skal vi sitte der på våre egne høye hester og lage ramaskrik så fort vi ser antydning til kropp hos andre mennesker. Et lår - ånei! Litt kløft - ånei! Huff av meg, så kjempefælt og grusomt! 
# TraumatisertForLivet

Det er ikke hos meg problemet ligger. For jeg kan vel gladelig ta på meg burka om det er det om å gjøre. Det er ikke engang det faktum at jeg er barnets tante som er problemet. Det tør jeg å påstå, fordi jeg har vært på internett lenge nok til å se utallige mødre få kjeft for å være 'uanstendig kledd' i nærheten av egne barn. Altså - hva i all verden? Barn dusjer nakne sammen med sin egen mor, men at den samme moren følger barnet på skolen ikledd et lårkort skjørt eller en topp med utrigning, dèt er galt? Kan noen forklare meg logikken?


Uansett; i år feirer jeg jul hjemme hos meg selv. Antagelig fryktelig uanstendig kledd.


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: