hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


#meToo


Kategori: Personlig // 18.11.2017 Tid.23:17 // 3 kommentarer


OBS: Dette innlegget inneholder skildringer om overgrep, som kan være triggende / støtende for noen. Leses på eget ansvar."Hvor gammel var du da du mistet jomfrudommen?", er et spørsmål man ofte får, både av blogglesere, av venninner og i grupper på sosiale medier. Som oftest forteller jeg dem at jeg var sytten, nesten atten år gammel. At fyren het Kim, var litt eldre enn meg, var fra Vennesla, og at jeg var oppover ørene forelsket i ham. Og det er sant: det var en fyr som het Kim. Han var eldre enn meg. Han var fra Vennesla. Og jeg var forelsket i ham.

Men.. Det var ikke han som tok jomfrudommen min. Den mistet jeg et år tidligere, til en mann fra Grimstad, som het Jørgensen. "Ikke store forskjellen det vel?", tenker du kanskje. Og kanskje er det ikke det - i alle fall ikke for deg.

Men hva om jeg fortalte deg at den dagen jeg dro for å treffe Jørgensen, var det for å se film og bli kjent? At jeg ikke hadde noen intensjoner verken om kyss eller kos - og hvertfall ikke sex?

At han fortsatte å klå, enda jeg sa nei og dyttet ham bort flere ganger? At da jeg reiste meg opp for å gå, ble jeg dyttet ned igjen med makt, mens han gikk bort, låste døren og puttet nøkkelen i sin egen bukselomme - ga meg beskjed om at ikke faen om jeg dro herfra før han hadde fått det han ville ha? Hva om jeg fortalte deg at han la sin vekt på meg, og jeg ikke var sterk nok til å dytte ham av? At han var sint og truende? At hadde han ikke vært alene hjemme, ville jeg skreket på hjelp?

Hva om jeg fortalte deg at hadde jeg hatt et valg.. Så hadde vi ikke hatt sex?

Hadde jeg hatt et valg, ville jeg ikke stått der halvnaken midt i veien og kledd på meg i regnet, fordi jeg ikke kunne komme meg bort fra ham fort nok. Hadde jeg hatt et valg, ville jeg ikke sittet i fosterstilling i dusjen senere samme kveld, og forsøkt å vaske bort følelsen av å være ekkel og skitten. Hadde jeg hatt et valg, hadde jeg ikke ligget våken den natten.Hadde jeg hatt et valg, ville jeg ikke brukt de neste tre årene av livet mitt på å være livredd for å treffe på ham på gaten, på butikken, i byggefeltet der borte på Fjære..

Hadde jeg hatt et valg, ville jeg ikke falt inn under voldtektsstatistikken.

Dessverre har man aldri et valg i slike situasjoner. Nettopp derfor er vi så avhengig av et samfunn som forstår, og et rettssystem som fungerer. Dessverre har vi ikke det, heller. I alle fall ikke ennå...
 


3 kommentar


20.11.2017 kl.22:44

Jeg er en mann som har opplevd nesten akkurat det samme! No shit!

Marthe

05.12.2017 kl.10:18

Anmeldte du dette?

livingdoll

05.12.2017 kl.10:25

Marthe: Jeg anmeldte ikke denne episoden, nei. Anmeldte imidlertid en lignende episode noen år senere, som da ikke ble tatt seriøst på grunn av manglende bevis (ingen vitner).

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: