hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jeg har tenkt litt..


Kategori: Skjønnhet // 14.11.2017 Tid.15:49 // 4 kommentarer
Folkens - jeg har tenkt litt. Motene kommer og går. Slengbukse er in, så er det ut igjen, så er det in igjen. Det samme gjelder sko med platform. Voldsomt populært på 90-tallet, helt håpløst upopulært i 2012-13-14, for så å gjøre et voldsomt comeback igjen i 2015. Bobfrisyre er in, så er det ut igjen, så er det in igjen. Man kan bli fullstendig spinnvill om man er moteslave, så jammen er jeg glad jeg er en slik håpløs person som aldri helt har forstått trendene.

Her om dagen (kvelden) hadde jeg en drøm. Jeg husker ikke detaljer, men jeg var tilbake i 2006. Dere vet, det året jeg rocket Christina Aguileras sorte fletter i blondt hår-look. Da jeg våknet, kjente jeg at jeg hadde voldsomt lyst til å.. Ja, nettopp: drite i linser og rosa hår, og gå tilbake til min kjære spraytan, lyserosalepper, hvitblonde hår og sorte fletter. De gode, gamle dager, rett og slett.

Det var da det slo meg; slengbuksene som kommer og går. Platformskoene og bobfrisyren. Holografiske jakker, og metallic leggings.. Samtlige ting fra 80-90-og tidlig på 2000-tallet som går inn og ut av motebildet nærmest fortere enn man klarer å dra rumpa si inn i butikkene og kjøpe dem.. Alt dette, men enda har ikke blondt hår og sorte fletter-looken gjort sitt comeback. Rart, igrunn, for den var jo.. Vel, ti ganger bedre enn de horrible slengbuksene, i alle fall.

Så jeg vurderer å innføre det igjen. Klinke til med sorte fletter, og hår så hvitt at selv Gandalf i Ringenes Herre ville blitt litt misunnelig.

Hva tenker vi om dèt? Yay or nay?


4 kommentar


Anna

14.11.2017 kl.17:20

Jaaaa :D er så gøy med folk som tør og totalforandre på hår og stil :D og du hadde nok kledd det også ser jeg for meg :)

livingdoll

14.11.2017 kl.17:21

Anna: så hyggelig å høre at du synes det :D

Cc

14.11.2017 kl.20:34

Jeg var så fan av Christina på den tia! 😅 Syns stilen var kjempe kul, og holdt på den lenge etter at den var gått ut på dato^^ Syns fortsatt den er stilig jeg 😁

livingdoll

14.11.2017 kl.20:35

Cc: Samme her! :O

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: