hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Å blogge på hobbybasis


Kategori: Tanker & meninger // 13.11.2017 Tid.09:20 // 18 kommentarer
"Jeg heter Jessica", sier jeg. Det er ny lærer i klassen, og alle har vi samlet oss i ring for å leke en lek. En introdusjonslek, hvor hver elev skal si sitt navn og litt om sine interesser. En bli kjent-greie. Så har vi altså omsider kommet til meg, og jeg står der, utilpass, og vet ikke helt hva jeg skal si. "Hva er det du liker å gjøre på fritiden da, Jessica?", spør hun; den nye læreren vår. Jeg tenker så det knaker. "Jeg.. Hm.. Skriver blogg", sier jeg, mens jeg ser ned i gulvet, litt småflau. Blogg, herregud, noe så nerdete. Jeg er så flau over meg selv, for å i det hele tatt si det høyt. "Blogg?", sier hun forvirret, "hva er det?". Jeg har bare lyst til å synke gjennom gulvet når jeg forklarer at: "det er en slags.. Dagbok, på en måte.. På internett".

Femten år senere vet hele verden hva en blogg er. Blogg er ikke lenger forbundet med å 'ikke ha et liv'. Det er ikke lenger en greie som 'bare nerder driver med'. Ikke er det en dagbokgreie på nett lenger, heller. Blogg har plutselig blitt et yrke. En potensiell millionbedrift, hvor konkurransenivået er skyhøyt, og hvor du knapt kan si ordet "blogg" uten å få spørsmål om hvor mange lesere du har, eller hvor mye du tjener - eller om du henger med Sophie Elise på fritiden. Det er ikke lenger slik at folk møter deg med en nøytral holdning, og du er nødt til å forklare for dem hva en blogg er for noe. Nei, alle har en mening om bloggere i disse dager.

I går fikk jeg en kommentar fra Dennis, kjæresten til bloggeren Kristin Gjelsvik. Han forsøkte da altså å trykke meg ned i eget kommentarfelt, ved å hånliggjøre det faktum at bloggen min er en hobby, ikke en bedrift. At den ikke renner over av kommentarer. Man kan si litt av hvert om denne typen oppførsel fra en fyr i hans alder, men den fikk meg i alle fall til å tenke. Er det virkelig slik verden har blitt - at alt handler om penger og oppmerksomhet? Det er i så fall ganske..Trist.

Jeg skriver blogg fordi jeg liker det. Det har jeg gjort lenge før det å tjene penger på blogg i det hele tatt var mulig, og det kommer jeg til å gjøre til jeg blir drittlei. Når sant skal sies trives jeg i grunn best med et fåtall lesere og en hundrelapp hist og her. Dette med å trone på toppen med tusenvis av lesere har jeg gjort før (riktignok bare i en kort periode), men det var virkelig ikke noen drømmetilværelse. Nei, takke meg til for en mer anonym tilværelse hvor man slipper å lese gjennom tretti-førti-femti daglige kommentarer som tar for seg kroppen og ansiktet ditt i detalj, eller tillegger deg psykiske sykdommer du ikke har. Takke meg til for at jeg slipper å finne ørtogførti falske profiler av meg selv, som har gått rundt på nett og vært dritstygg i kjeften mot folk. Penger er fint det, altså, men min mentale helse er ikke til salgs.


18 kommentar


Kristine

13.11.2017 kl.11:13

Sa han virkelig det? Herregud... Utrolig hva penger og TV-tid gjør med folk. Jeg liker bloggen din jeg - og synes for øvrig hobby bloggere ofte er langt mer interessante enn alle millionbedriftene som er stappfulle av reklame...

livingdoll

13.11.2017 kl.12:22

Kristine: takk for det:)

13.11.2017 kl.11:46

klar over att det er dumt å lyve? nekter å tro att Dennis gidder å gjøre noe sånt..

livingdoll

13.11.2017 kl.12:21

Anonym: veldig klar over at lyving er en uting, ja :) at du nekter å tro noe, er ikke det samme som at det ikke er sant.

siljepia

13.11.2017 kl.12:30

Litt spesielt å slettet innlegget der du selv skriver usanne og lite fornuftig innlegg om andre. I tilleg du selv skriver at du ikke ønsker drittsnakk og usanne ting blir kastet mot deg selv.

livingdoll

13.11.2017 kl.15:01

siljepia: Ok, først og fremst: jeg skrev overhodet ingenting usant i innlegget. Betviler du noe av det jeg har skrevet, er du hjertelig velkommen til å sende meg en epost på livingdoll.blogg@hotmail.com, så skal jeg personlig vedlegge bevis for hver eneste påstand. Om jeg skal gidde å ta meg det bryet, forventer jeg imidlertid en unnskyldning fra deg, her du sitter og beskylder meg for å lyve.

Angående innlegget så er det ikke slettet, men midlertidig avpublisert. Du (og Dennis) laget et helsikkes leven av dette innlegget, og nå skal du altså lage et helsikkes leven for at jeg fjerner det (igjen; midlertidig)? Nøyaktig hva er det egentlig du vil?

Og nei, jeg er ingen fan av drittsnakk og usanne ting, verken når det er rettet mot meg, eller når det er rettet mot andre.

siljepia

13.11.2017 kl.15:39

Er nok ingen mulighet for å komme til en enighet angående det ..

Hvis du synes lite om drittsnakk og usaklige ting , hvorfor skriver du det da ?

Du skal slippe å sende noe som, helst , jeg vet hva som er sant og ikke ..

Kjenner Kristin såppas mye til at jeg våger å si det.. :)

Jeg bryr meg ikke om du sletter det innlegget eller ikke, men tenker bare da at du ikke egentlig takler å få noe kritikk mot deg ..

livingdoll

13.11.2017 kl.16:12

siljepia: jeg vet ikke hva du mener med at du kjenner Kristin såpass, for bloggen har du tydeligvis aldri vært inne på. Jeg tilbyr meg å gi deg bevis for det jeg sier, men du avslår, fordi du mye heller vil sitte i din egen boble og kauke "du lyver! Vedkommende har aldri sagt / gjort det!" til fremmede folk på nett, som er uenig med noe idolet ditt har sagt, gjort, eller i dette tilfellet; skrevet åpent på nett. Tror igrunn det sier mer om deg enn meg. Det handler altså ikke om at du tror jeg lyver, men at du ØNSKER å tro at jeg lyver.

Saklig kritikk tar jeg gjerne, men når det du kaller kritikk kun går i "du lyver, og jeg gidder ikke se deg motbevise det!!!" Fra din side og "lol dama mi sin blogg er mer kjent enn din så ædda bædda buse"-mentalitet fra Dennis, blir det litt i overkant fjortis / hjernedødt fra min side.

Ellis

13.11.2017 kl.15:44

syns alltid det er like morsomt når folk som har vært med på paradise hotel innbiller seg at de har noe som helst grunnlag for å dømme andre 🙄 og ikke minst at folk idoliserer folk som ikke kan noe som helst annet en å knulle på TV og tenner på alle plugger hvis man kritiserer dem for noe som helst :p jævla søplesamfunn.

Du er tusen ganger bedre, både som blogger men spesielt som person :-)

livingdoll

13.11.2017 kl.16:13

Ellis: takk <3 :) og angående søplesamfunn; helt enig!

siljepia

13.11.2017 kl.16:50

Haha, leser bloggen daglig jeg, og det har jeg gjort i 6 år ;) Jeg har også møtt Kristin personlig mange ganger.

Jeg kjenner kristin på den måten at jeg vet hva hun vil med dette kroppspresset og alt annet.

Trur vi avslutter saken nå jeg.

Christopher

13.11.2017 kl.19:54

Det er ikke ofte jeg gidder blande meg eller uttale meg om slike greier som dette.

Kjære Siljepia du fremstår som en sikkelig B....! Hun tilbyr deg bevis men du gneller videre på ditt, noen ganger er det bedre å holde kjæft! Xoxo

livingdoll

14.11.2017 kl.20:46

Christopher: Kunne ikke vært mer enig! Takk for kommentar :)

Anna

14.11.2017 kl.17:23

Siljepia: stfu , du ble eid 😂

siljepia

14.11.2017 kl.20:36

Christopher det får være din mening.

siljepia

14.11.2017 kl.20:39

Anna :

Haha. Bryr meg ikke om hva han cristopher skriver her..

Ikke det du skriver heller.

15.11.2017 kl.16:58

Også så sinna the livingdoll er😂😂😂😂😂😂😂

livingdoll

15.11.2017 kl.19:04

Anonym: man er ikke sinna bare fordi man faktisk svarer på kommentarer. Sukk..

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: