hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Mitt beste kjøp fra eBay


Kategori: Jul // 08.11.2017 Tid.12:36 // 4 kommentarer


Beep beep. Det vibrerer i telefonen. "Sikkert bare reklame", tenker jeg der jeg tar den opp for å se hvilken butikk som skal overøse meg med medlemstilbud i dag. De alle fleste bruker jo facebook eller snapchat nå for tiden, så de gangene det tikker inn en tekstmelding er det som regel fra Nelly, BliVakker, Nille eller Kremmartunet det kommer fra. Denne gangen viser det seg å være fra storesøster.

"Hva slags gavebudsjett tenkte du til jul?", spør hun. Jeg hever et øyenbryn skeptisk. Gavebudsjett? Hva i alle..? Vi har da aldri hatt budsjett og slikt tull tidligere. Ikke har jeg planer om å ha det i år heller. "Har ikke tenkt noe", tekster jeg tilbake. Jeg gidder ikke forplikte meg til å bruke så-så mye eller så-så lite penger på noen. Ikke gidder jeg gi dem noen idè om hvor mye gaven deres kostet, heller. Spiller det noen rolle om gaven koster tretti, tre hundre eller tre tusen kroner? Er det prislappen som skal avgjøre hvorvidt man er takknemlig for en gave? Æsj, nei, sånt dritt blir man gal av å tenke på, så det gidder jeg ikke. 

"Blir det ikke jul i år?", tekster hun tilbake. Jeg svarer ikke. Legger bare fra meg telefonen og blir sittende og tenke. Budsjett, hva faen? Vurderer et kort øyeblikk å skrive "budsjett på tredve kroner", bare på pur faen. Jeg bryr meg ikke om jeg får noe til tretti eller tre tusen kroner, hvorfor skal da hun? Men, jeg lar være. Tekster ikke tilbake. Jo lengre tid som går, jo mer drittsekk føler jeg meg, men slik får det bli. Jeg gidder ikke forplikte meg til å bruke en viss sum på noen.

I dag kom forresten den nye iphoneladeren min i posten. Det er jo en kjent sak for alle som har iphone at laderne både er korte og knekker nærmest så fort man snur ryggen til dem, så etter å ha ødelagt lader nummer tre, fikk jeg rett og slett nok og bestilte meg en tre meter lang, rosa (ok, nettsiden sier purple, men den er rosa) lader fra eBay.

- IPHONE LADER HERFRA -

Vet dere hva den kostet meg? 17 kroner. Skulle jeg kjøpt den her i Norge ville den nok kostet over hundrelappen, men på eBay får man den altså til 17 kroner. Lang nok til at man kan lade telefonen fra sengen, og solid nok til at den ikke knekker før du kapper den i to med øks - akkurat slik det bør være!

//affiliate


4 kommentar


julietalivstil

08.11.2017 kl.13:17

fin☺

livingdoll

08.11.2017 kl.13:18

julietalivstil: takk:)

Alexandra

08.11.2017 kl.15:48

Budsjettspørsmålet var litt teit 😊 den er definitivt rosa ❤️

Cc

08.11.2017 kl.21:49

Budsjett pris, da tenker jeg hun mener max pris? Ganske vanlig mellom voksne å avtale for eks. ikke mer enn en 100 lapp etc, så alt under er ok.. Spesielt når slekta utvider seg og man får fler små på flere sider å handle til ser jeg det er en normal ting å gjøre akkurat for at man ikke skal føle seg pressa til å bruke mer enn man har.. :)

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: