hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hemmeligheten bak huden min


Kategori: Skjønnhet // 03.11.2017 Tid.11:58 // Ingen kommentarer


| deep foaming cleanser herbalancing cream hersolfaktor 50+ her | freshner her |

STEG 1
Jeg starter hudpleierutinen min med Wonder Pore's deep foaming cleanser. Her tar jeg en liten dært i hånden, tilsvarende størrelsen på en ert, tilsetter litt vann, gnir hendene sammen for å få det til å skumme, og masserer inn i ansiktet, før jeg deretter skyller av. Dette er for å fjerne smuss og dritt fra huden og gjøre porene mindre synlig. Wonder Pore-produktene er laget for å jevne ut ph-balansen i huden, og den gjør derfor ikke huden stram eller rød, slik de typisk nordiske produktene har en tendens til å gjøre.

STEG 2
Etter å ha renset huden med skum, påfører jeg freshner'en. Denne skal egentlig påføres med en bomullspad, men fordi bomullspads suger til seg fuktighet og dermed stjeler mye av produktet, velger jeg heller å dabbe det forsiktig på huden med et par rene fingre. 

STEG 3
Nå er det tid for å skru lokket av balancing cream'en. Dette er en krem som, i likhet med både skummet og toneren (freshner'en) hjelper til med å balansere hudens ph-verdier og gjøre synligheten av porene mindre, samtidig som den strammer opp huden og gir fuktighet. Denne kremen er også perfekt for mennesker med oljete / fet hud, da den trekker fort inn i huden og fukter uten å etterlate et oljete / klissent lag på huden.

STEG 4
Helt til slutt, når kremen har trukket inn i huden, er det tid for solkremen. Dette er det eneste produktet på hudpleielisten min som ikke er fra Wonder Pore-serien. Solkrem er en av våre aller viktigste produkter i kampen mot tidlig aldring, fordi hele 95% av synlige aldringstegn kommer fra solen. Det er derfor anbefalt å bruke solfaktor 50 året rundt. Forskjellen fra denne og solkremene du finner i butikken hjemme, er at denne er vannbasert og lett. Den er derfor perfekt å bruke under / sammen med sminke, fordi den ikke legger seg som et klissent eller oljete lag på huden, men føles mer som en primer. Den er dessuten vannfast.


Denne hudpleierutinen anbefales til deg som har normal, fet eller kombinert hudtype og som sliter med store porer eller mye urenheter i huden. Den passer også mennesker med sensitiv hud.

//affiliate

 


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: