hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jeg har ikke lenger garanti på brystene mine


Kategori: Story of my life // 01.11.2017 Tid.11:08 // 6 kommentarer


"NEI!", tenker jeg idet jeg slår opp øynene, "ikke nå IGJEN!". Men jo; nok en gang har 'de fem minuttene i senga' blitt til et par timer. Lynraskt griper jeg etter mobilen. Klokken er 10:30, og jeg har bare lyst til å skrike - så oppgitt er jeg. Isteden hiver jeg på meg bukse og genser, tar på meg skoene og går ut døren. Døren som nok en gang står på vidt gap.

Ned til postkassen bærer det. Håret i en hestehale, ballerinasko på bena, joggebukse og en tynn genser. Jeg trekker inn den friske luften og kjenner meg litt bedre til sinns. Herregud som jeg elsker det her! Lukten av friskhet. Fraværende tenker jeg at det begynner å nærme seg jakkevær, men jeg tror og håper at jeg fremdeles har et par 'i den tynne genseren'-dager igjen av året.

I forbindelse med et blogginnlegg jeg skrev om brystene mine i går - som ikke ble publisert - var jeg inne på klinikkens nettsider. En av årsakene til at jeg opererte meg hos dem var deres livstidsgaranti om at brystimplantatene skiftes kostnadsfritt dersom det påvises skader som gjør at de må byttes. Da jeg ikke lenger fant denne garantien på nettsiden deres, sendte jeg dem en e-post for å høre om jeg fremdeles har denne garantien. Svaret jeg fikk er at nei, det har jeg ikke. Jeg har nå en femårsgaranti, altså vil implantatene bli skiftet kostnadsfritt hvis det innen fem år fra jeg opererte meg påvises skader på dem. Jeg opererte meg i mai 2011, så min garanti går altså ut i år. Jeg kjenner at jeg synes akkurat det er litt skummelt..
 


6 kommentar


Herman

01.11.2017 kl.11:29

Det hørtes ekstremt tvilsomt ut og det ville jeg skjekket opp med noen som kan salgslov bedre enn meg, men temmelig sikker at man ikke har lov til å endre på en tidligere avtale slik eller at en slik endring har tilbakevirkende kraft.

livingdoll

01.11.2017 kl.11:41

Herman: Ganske sikker på det også, og jeg kommer garantert til å gå inn med nebb og klør den dagen det eventuelt skulle bli nødvendig å bytte dem, men frem til den tid gidder jeg ikke lage noe voldsomt drama av saken :)

Anna

01.11.2017 kl.17:30

Du har sikkert skrevet under på noe , og der vil det da stå at du har livslang garanti. Sånt kan man ikke bare endre på , herregud 😂

livingdoll

01.11.2017 kl.17:50

Anna: Morsomt at du nevner det! Kjæresten sa akkurat det samme for bare en times tid siden! :p Men så vidt jeg husker, har jeg ikke skrevet under på noe som helst, dessverre :/ Håper selvfølgelig at jeg tar feil, og skal lete som en gal for å se om jeg finner papirer på det, men jeg har ikke noe minne om å ha skrevet under..

01.11.2017 kl.18:07

Fjern de heller. Er jo bare en ekstra bekymring å ryggplager. Hvorfor valgte du å ta silikon å så mye som du gjorde?

livingdoll

01.11.2017 kl.18:13

Anonym: Å fjerne de er ikke et alternativ :) Har alltid likt store pupper, og ville da ha det selv :)

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: