hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Her finner du gratis ting


Kategori: FunFacts // 26.10.2017 Tid.16:04 // Ingen kommentarer


♪♫ Jeg har no' som ikke du har♪♫.. Jeg har nemlig en satans vond rygg! Derfor er heller ikke humøret på topp og jeg burde absolutt ikke blogge, men jeg velger å gjøre det likevel fordi disse "fun fact"-innleggene om meg selv faktisk er favorittinnleggene mine.

Nåvel, før jeg begynner å ramse opp ukens desidert mest narsissistiske innlegg, må jeg si et par ord: jeg er utrolig skuffet over responsen - eller mangelen på sådan - på forrige blogginnlegg. Her prøver man å være hyggelig og gjøre noe fint for leserne sine, og så blir man totalt ignorert. Det er slike ting som gjør at jeg mister lysten til å være grei ved senere anledning. Men for all del: vil dere ikke ha noe gratis, skal ikke jeg prakke det på dere.  

Sånn. Da er vi klare for å snakke om.. Vel, akkurat det samme, egentlig: meg, meg, meg og mine følelser.

 

01 Jeg har hår på storetåa. Barberer det bort når jeg gidder, noe som slettes ikke er hver dag.

02 Neglene på tærne mine vokser utrolig sakte, typ 1 cm i halvåret. Neglene på fingrene mine, derimot, vokser mye kjappere. Jeg får lange negler i løpet av to uker, dersom jeg klarer la være å bite dem.

03 Når jeg er skikkelig nedbrutt googler jeg "how to kill yourself quickly" og leser meg opp på selvmordsmetoder. Ikke for å ta livet av meg selv, men for å minne meg selv på at det å leve er et valg man tar. Det hjelper å vite at man alltid har et valg. Litt slik som når tannlegen sier "klyp meg i armen så skal jeg stoppe". Det føles tryggere om man blir minnet på at man har kontroll og kan stoppe når det gjør for vondt.

04 Øynene mine blir smaragdgrønne når jeg gråter.

05 Jeg kjenner meg aldri igjen i slike "ti ting alle jenter gjør"-lister.

06
Jeg takler virkelig ikke å få kjeft av voksne mennesker. Har du kjeftet på meg èn gang, unngår jeg deg som pesten for resten av livet.

07 Jeg bryr meg mer om dyr enn folk. Nå snakker jeg selvfølgelig på generell basis. Jeg bryr meg mer om kjæresten, svigermor m.m. enn et hvilket som helst dyr, men for å si det slik: jeg synes det er jævligere med pelsfarmer enn underbetalte arbeidere i u-land. Det betyr IKKE at jeg ikke bryr meg om underbetalte arbeidere, det betyr bare at må jeg prioritere det ene over det andre, prioriterer jeg pelsdyrene.

08 Jeg er en helt annen person som singel enn jeg er når jeg er i forhold.

09 Jeg har vært inne på tanken om å fjerne ribbein for å få smalere midje.

10 Jeg har også vært inne på tanken om å forlenge bena. Å være lav er noe dritt, og lange ben er jo SÅ fint!

11 90% av gangene jeg slår av en spøk, forstår ikke folk at det er en spøk. Resultat: jeg blir oppgitt.

12 Da kirurgen min spurte meg hvilken størrelse jeg kunne tenke meg på brystene, sa jeg: "så store som mulig". Det ble en strl 75C. Senere har de vokst og må nå presses ned i en strl 75E. Det er en kamp å finne bh'er som passer, men jeg angrer ikke et sekund. Big titty life <3

13 Jeg kommer aldri helt over hvor rart ordet cocktail er. Cock.. Tail..o.O

14 Jeg liker ikke honning.

15 Jeg har aldri vært på spa

16 Jeg fikk min første massasje som 26åring.

17 Jeg takler ikke å spise avokado lenger, etter at jeg spiste 2 stk på èn dag og ble så kvalm at jeg trodde jeg skulle dø.

18 Jeg synes Sogn og Fjordane er den vakreste plassen i Norge, og kunne faktisk tenkt meg å flytte dit, bare for naturens del.

19 Jeg var livredd for julenissen da jeg var liten.

20 Jeg synes fremdeles at julenissen er en småcreepy type.

21
Jeg har på et tidspunkt vurdert å sette inn implantater i tennene for å få vampyrtenner. Rett og slett fordi jeg synes det er sexy.

22 Da jeg gikk på videregående hadde jeg ei venninne som jevnlig fucket opp vennskapet, blant annet ved å ligge med gutten jeg var interessert i mens jeg befant meg i samme rom, og så videre. Så kunne hun komme etterpå og forsøke å kjøpe meg tilbake med parfymeflasker og sminkeprodukter. Sannheten var selvsagt at jeg hadde planer om å tilgi henne uansett, men det fortalte jeg henne selvsagt ikke, og lot henne tro at jeg var ei slags cheap hoe som lot meg overtale av visakortet. Dette pågikk i evigheter, og hver gang hun dreit seg ut, ja, da fikk jeg velge meg noe nytt på hennes regning. Det skal imidlertid nevnes at det kom en dag der hun tråkket så alvorlig i salaten at jeg satte foten ned for alvor og ba henne pelle seg til helvete ut av livet mitt. Så sto hun der og lovet meg allverdens dyre produkter, uten at det hjalp en dritt.

23 Mens vi snakker om videregående: jo mer jeg tenker tilbake på hvordan enkelte ansatte ved den skolen behandlet meg, jo mer tenker jeg at de burde vært anmeldt. Vaktmesteren, for eksempel, kontaktet meg gjentatte ganger over MSN og sa ting som at "i morgen etter skolen" skulle det stå folk utenfor og vente på meg for å gi meg et blått øye, og så videre. Grunnen til at han var så voldsomt pissed på meg i utgangspunktet var at jeg ikke ville ligge med ham.

24 Jeg tror på aliens.

25 Jeg har bodd på en hybel hvor det var mye åndelig aktivitet.

26 Jeg har aldri vært 'obsessed' over en kjendis. Derimot HAR jeg vært den creepy jævelen som sto i vinduet og ventet på at drømmetypen skulle passere, så jeg kunne komme gående ut akkurat da og vi på en måte 'ble tvunget' til å ta følge til skolen.


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: