hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jeg møtte min frykt


Kategori: Story of my life // 22.10.2017 Tid.15:28 // Ingen kommentarer


Jeg elsker dyr. Det gjør jeg virkelig. Samtidig skal jeg gladelig innrømme at noen av dem vekker en fryktreaksjon i meg. Et av de dyrene jeg virkelig synes er skumle, er vevkjerringer. Tidligere i dag krabbet denne lille luringen over gulvet.

Forskjellen på meg og veldig mange andre mennesker er vel egentlig at selv om jeg synes noen dyr er skumle eller ekle, ønsker jeg dem ikke noe vondt. Mitt første innstinkt er ikke å ty til vold.

Så hva gjorde jeg da denne skumle saken krabbet over gulvet? Jo, jeg fanget ham trygt under et glass, satt meg ned ved siden av, og bare studerte ham litt. Han sto der i noen sekunder. Gikk frem og tilbake rundt alle sider av glasset, åpenbart i et forsøk på å finne veien ut, og så stilte han seg midt i, og tok det ene benet opp og la det på hodet. Veldig likt slik en person klør seg i hodet når h*n tenker. Slik ble han stående en liten stund, før han tok det ned, krabbet nærmere meg og beveget på munnen (de to greiene foran), som om han forsøkte å snakke. Fascinerende greier.

Jeg slapp ham selvsagt ut igjen, og selv om jeg kom frem til at han egentlig var litt skummel-søt, kommer jeg antagelig fremdeles til å rygge noen skritt bakover neste gang jeg ser en representant for arten krabbe over gulvet. De ER skumle, men ikke fullt så skumle når de er i glass.


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: