hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Kan jeg ikke bare få leve?


Kategori: Personlig // 10.10.2017 Tid.21:17 // 6 kommentarer


Jeg er stresset. Livet stresser meg. Min egen alder stresser meg. Dagene som kommer og går, timene, minuttene og sekundene stresser meg. Det er en stor ball av konstant uro i magen. I hodet, og i hjertet. "Må ikke stresse", sier folk. "Takk som sier ifra, da skal jeg jammen slutte med det!", har jeg lyst til å svare sarkastisk, for så enkelt er det faktisk ikke.

Jeg skulle selvsagt ønske at det var det. At jeg kunne knipse med fingrene og poff, så var stresset borte. At jeg kunne vifte med tryllestaven, og sim sala bim så forsvinner uroballen i magen. Men verden er sjelden så magisk og enkel som man ønsker at den skal være.

Jeg skriver ikke blogg med håp om å håve inn millioner eller bli A-listekjendis. Jeg trenger ikke spalteplass i avisen eller intervju hos Thomas og Harald. Trenger ikke invitasjoner til blog awards og fancy priser som kan pryde peishyllen hjemme (dere vet, den peishyllen jeg ikke har). Trenger ikke å bli godt likt, høyet opp i skyene og forgudet som et slags overmenneske bare fordi jeg kan trykke på et par taster på et tastatur og utløseren på kameraet.

Men jeg skulle gjerne hatt frihet. Jeg skulle gjerne kunnet pakke baggen og overraske kjæresten med tur til varmere strøk når den første snøen faller. Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å si "nei, nå kjeder jeg meg" og spontant bare booke en tur til et litt mer spennende land. Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å reise rundt i verden, og lære min egen planet å kjenne.

 Tanken på at å kanskje bli gammel uten å ha fått sett hva verden har å by på - dèt stresser meg. Veldig. 

Å leve er å utforske.

Kan jeg ikke bare få leve?


6 kommentar


Alissa

10.10.2017 kl.21:29

veldig fin blogg!

livingdoll

10.10.2017 kl.21:31

Alissa: takk for det :)

Amaria

10.10.2017 kl.21:33

Det kan du vel , koster ikke all verden ☺️ typen din har vel penger også 🙂 Du hadde fortjent en reise ❤️

frodith

10.10.2017 kl.22:02

Det virker jo som du har noen år igjen? :-) Og kanskje trenger du ikke se ALLE landene. Du rekker nok en del land og steder. En annen ting er hva du opplever her og nå, mens du venter på andre ting, DE øyeblikkene er viktig å ta vare på :-)

Oda

11.10.2017 kl.12:59

Du er nok ikke alene med de tankene der! Jeg har 100 % jobb, egen leilighet og bil - og derfor dårlig råd. Jeg er alltid den som må være kjip når venninner drar på jentetur, den som "kun" møter opp på kino, og ikke på restaurant først, jeg er hjemme hele sommeren (er lærer) for å spare penger til service på bil og andre kjedelige regninger. Kanskje det er dette som ER livet?

livingdoll

11.10.2017 kl.13:14

Oda: Uff, det høres ikke gøy ut :(

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: