hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Jeg blir aldri eldre enn 17 år


Kategori: Tanker & meninger // 04.10.2017 Tid.00:40 // Ingen kommentarer


Her om dagen leste jeg en interessant artikkel om traumer og emosjonell smerte. I følge artikkelen låser utviklingen vår seg på det stadiet hvor vi opplevde vårt verste traume. Kroppen fortsetter selvsagt å eldes, men det mentale sier rett og slett stopp. Si for eksempel at du opplevde noe skikkelig fælt som fjortenåring. Årene går, kroppen din blir eldre, men rent emosjonelt og forstandsmessig, er du fremdeles fjorten år gammel.

Jeg vet ikke hvor mye sannhet det ligger i artikkelen, men det er en veldig interessant tanke som jeg helt ærlig føler at forklarer veldig mye om hvorfor mange mennesker oppfører seg betydelig mer barnslig enn alderen skulle tilsi. Ta for eksempel alle de 40-60 gamle menneskene som går i verste syvendeklasseoppførsel i diverse kommentarfelt hos VG & Nettavisen.

Selv har jeg alltid vært veldig moden for alderen. Alltid følt meg malplassert blant jevnaldrende. Alltid ventet på at de skulle 'modne'. Som syttenåring opplevde jeg å miste en av mine aller beste venninner i selvmord, og verden falt på en måte sammen. Jeg tror aldri jeg har hatt så vanskelig for å se lyset i enden av tunnelen som jeg hadde da.

Etter fylte 20 var jeg imidlertid ikke den modne lenger. Mange av de jeg en gang ventet på at skulle 'bli voksne' ble nettopp dèt. Plutselig var jeg bare helt gjennomsnittlig. En stund senere nådde jeg punktet hvor jeg igjen følte meg malplassert. Denne gangen fordi livet hadde gått meg forbi og alle var blitt så voksne. Hus, bil, jobb, ektefelle og barn - og der satt jeg og følte at jeg så på dem gjennom en slags usynlig glassvegg.


♪♫ Du ser dem har hus,
du ser dem har bil,
du ser dem bare glir forbi.
Du kan se de har jobb
og at de aldri har fri,
du ser dem bare glir forbi
♪♫

- Jaa9 & OnklP: Glir forbi (åpnes i spotify)


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: