hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Du velger selv å være slutty


Kategori: Tanker & meninger // 30.09.2017 Tid.14:13 // 9 kommentarer


Tøsete. Billig. Lett på tråden. Villig. Enkel. Slutty. Hva er det med disse ordene som får kvinner flest til å hoppe i taket av raseri?

Det er helt ok å kalle ei jente som fester jevnlig for ei partyjente. Det er også helt greit å kalle ei jente som er overstadig beruset for full. Ingen reagerer om du kaller ei jente med lyst hår for blondine, eller ei mørkhåret jente for brunette. Ei gift jente kaller vi gjerne ei kone (eller i bloggverden: *mannens yrke*-frue). Helt ok. Helt akseptabelt. Høygaflene får stå fint i fred innerst i vedskjulet, dersom man har et slikt et.

Man har jo tross alt tatt disse valgene selv, så det skulle da bare mangle at man synes betegnelsen er passende. Ønsker man ikke å bli omtalt som ei partyjente, ei blondine, eller ei kone, er det jo faktisk så enkelt som å trappe ned på festingen, farge håret, eller unngå å gifte seg. Man har altså et valg.

Hvorfor er det da slik at når ei jente av eget valg velger å gå til sengs med en ny og ukjent fyr så fort sjansen byr seg, og kanskje til og med sørger for at alle får det med seg ved å legge ut i det vide og brede om sine erobringer, anses det som krenkende å kalle henne villig, lett på tråden eller slutty?

'Seksuelt frigjort' - dèt er ordet man skal bruke om slike. Det er tittelen de krever å bli omtalt med. Du er ikke billig om du ligger med alt som kan krype og gå; du er seksuelt frigjort.

Dette synes jeg egentlig er voldsomt festlig. Å være 'seksuelt frigjort' vil si at man erkjenner sine seksuelle behov og nyter sex uten å føle skam eller anger over det. Det er altså ingenting som tilsier at ei jente som hopper til sengs med et stort antall fremmede mennesker allerede i løpet av de første timene etter hun har møtt dem, er mer seksuelt frigjort enn ei jente som tar seg tid til å bli kjent med en mann, kanskje til og med bli sammen med mennesket, før hun slipper ham til.

Faktisk føler jeg veldig mye tyder på at disse jentene som har mye tilfeldig sex slettes ikke er særlig seksuelt frigjort i det hele tatt. Hadde de virkelig ikke følt skam eller anger over sin livsstil, ville de da vel kunne stått rake i ryggen og erkjent at "nei, jeg er ikke så vanskelig å få i seng; jeg er kåt, jeg er villig og jeg tar det jeg kan få tak i. So what?". Tross alt er det å være 'villig' eller 'lett på tråden' kun negativt dersom du selv synes det er en veldig negativ ting. 

Om du er så skamfull over din egen livsstil at du må nekte deg blå på den, eller forsøke å bortforklare den med lange, sinte taler om kvinners rett til seksuell nytelse, sutre og spiller offerkortet fordi "gutter kan ligge med hvem de vil og ingen bryr seg", er du da virkelig frigjort? Er du ikke da bare ei jente som tar valg du ikke klarer å stå for?

Det er ingen som sier at du er mindre verd eller et dårligere menneske dersom du er lett på tråden. Det er bare du som tolker det slik. Slutt med det.

 


9 kommentar


Frodith

30.09.2017 kl.14:51

Herlig innlegg synes jeg. Akkurat sånn er det :-)

livingdoll

30.09.2017 kl.17:07

Frodith: Hyggelig at du likte det:)

30.09.2017 kl.15:01

Tror disse jentene som ikke vil omtales som slutty heller ikke føler de ligger med alt og alle, men at de ligger med de som de er tiltrukket av. Hvis man som jente ligger med absolutt alle som prøver seg på deg, er du jo slutty. Men hvis du finner en mann du er ekstremt tiltrukket av og velger å ligge med han første dagen, synes hvertfall ikke jeg det er slutty. Skjønner ikke helt hvorfor man ikke bare kan ha sex med de man ønsker

livingdoll

30.09.2017 kl.17:13

Anonym: Nåja.. Jeg har selv hatt opptil flere venninner som har ligget med - bokstavelig talt - alt og alle. På videregående hadde to av dem konkurranse om hvem som kunne ligge med flest i løpet av en to måneders periode, og jeg husker hun ene var veldig stolt da hun kom opp i hele 16 stk. De pleide begge to å fortelle om sine erobringer til alle som ville høre. Spesielt dersom de hadde ligget med "han stygge" - dèt var veldig viktig å fortelle. Men jammen ble det ramaskrik om noen hintet frempå om at de var lette på tråden / slutty, for nei, det kunne de ALDRI vært! ;)

Man KAN ha sex med hvem man vil. Det er da ingen som har sagt noe annet?

Amaria

01.10.2017 kl.04:43

Er det sant ?? 16 på to måneder ?? Hvordan gikk det med disse jentene i ettertid egentlig ? Det høres helt forferdelig ut, og rett og slett trist.

livingdoll

01.10.2017 kl.06:31

Amaria: jeg droppet kontakten med dem året etter da de bestemte seg for å begynne å dope seg, så jeg vet ikke så mye om hvordan det gikk, egentlig, annet enn at begge er alenemødre nå.

Trond

02.10.2017 kl.06:38

Egenteori! Er så fint at det finnes sånne som deg, som vet så mye om forskjellige ting... eller...

livingdoll

02.10.2017 kl.09:46

Trond: og ellers har du det bra? XD

Trond

02.10.2017 kl.15:17

Jeg har det fantastisk!

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: