hitsKONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Det er tid for...


Kategori: FunFacts // 27.09.2017 Tid.14:02 // 11 kommentarer


...Fredagskos! Ingen kims, ingen kos! ♪♫♬ Neida. Det er tid for funfacts igjen.

01 Espen er den første kjæresten jeg har sagt "jeg elsker deg" til.

02 Når folk på sosiale medier spør meg hva jeg jobber med, svarer jeg som regel "seriemorder" bare fordi jeg er så drittlei spørsmålet.

03 Jeg får mark av folk som skriver på dialekt. Jeg kan fint overleve et par stave - og orddelingsfeil, men jeg gidder ikke sitte i evigheter og forsøke å omgjøre din skrevne indre totendialekt til forståelig norsk. Da driter jeg heller i å lese det du skriver. Sorry.


04 90% av alle blogginnleggene mine blir aldri publisert.

05 Jeg har blitt mer 'normal' med årene (redd for å støte noen, si noe feil, virke rar etc) og jeg hater det. Jeg kjemper en daglig kamp med meg selv om å holde på litt av den "jeg gjør min egen greie og bryr meg ikke hva du synes"-attituden jeg hadde for noen år tilbake.


06 Jeg har blitt mye mer motivert til å blogge etter at jeg begynte å tjene noen kroner på det. Ikke så mye fordi "hey, penger!", men fordi jeg føler at jeg får noe igjen for tiden som går med til å drive bloggen. Det er fint.

07 Jeg er en av veldig få 90's kids som vokste opp uten nintendo, playstation etc hjemme, og er fryktelig glad for det. De fleste andre jeg kjente hadde det, og kunne sitte timevis foran 'the sims', som i mine øyne er det dølleste spillet som noen gang er laget. Jeg forstår VIRKELIG IKKE hypen.

08 Den aller første filmen jeg så på kino var Pocahontas, med mamma.

09 Favorittfilmene mine i barndommen var Ulvehunden Balto, Den utrolige reisen, og Hunden Charlie (som har den betydelig mer fantasifulle tittelen all dogs go to heaven på engelsk). Om noen vet hvor man finner disse på DVD / blu-ray så skrik for all del ut. Må være med norsk tale, hvis ikke forsvinner nostalgi-magien litt.

10 Jeg tok hull i ørene da jeg var 19.

11 Jeg har ikke førerkort.

12 Jeg fikk ikke lov å eie legitimasjon før jeg var 18. Kan tro det var artig.

13 Jeg ble tvunget til å gi bort Clarissa (moren til Minsten) i 2012, og sliter fremdeles med anger, skyldsfølelse og generell bekymring for hennes ve og vel. Det er ingen god følelse.

14 Jeg savner den tiden der man gikk rundt uten bukse. Vurderer å innføre det igjen. 

15 Jeg har en utstillingsdukke stående i stuen.

16 Jeg er fra sørlandet, men særlig glad i sjømat er jeg ikke. Verken reker, krabber, blåskjell eller tilsvarende går ned i dette gapet. Jeg er imidlertid veldig glad i laks, og det gjør meg litt vondt å måtte gi det opp nå som jeg planlegger å bli veggis igjen. Meen, det er for en god sak.

17 Jeg klarer ikke å se normal ut på bilder.

18 Jeg er 100% positiv til sjeldne og unormale navn, men blir flau av mye av det dagens unge mødre kaller barna sine. Jax-Theo, Chanel-Molly, Jack-Emil, Manny-Denise, Mitz-Malcolm-Anders, Mohini-Liv.. Stakkars unger, tenker jeg bare. Det samme gjelder disse voldsomt kreative stavemåtene. La nå stakkars Louise få stave det som Louise istedenfor Lewiize. Værsåsnill.

19 Jeg er ikke lettskremt, men disse 'killer clowns' som dukker opp i media med jevne mellomrom gjør meg litt utrygg.

20 Da jeg var yngre hadde jeg komplekser for øynene mine. Syntes de var for store. Ting har endret seg.

21 Jeg misliker sterkt at de har sluttet å selge "I love.."-serien med dusjsåpe og body butter her i Gol.

22 Jeg kan ikke gå en dag uten energidrikk eller brus.

23 Jeg sitter når jeg barberer leggene.

24 Jeg har hatt opptil flere stalkers på sosiale medier. Da mener jeg ikke folk som bare legger igjen en bloggkommentar i ny og ne, eller trykker "like" på bildene mine på facebook, men folk som sender meg sinte e-poster når jeg blokkerer dem på facebook, oppretter nye profiler gang på gang på gang, sender meg tekstmeldinger, ringer, sparer på gamle bilder av meg fra flere år tilbake i tid som de har funnet på nett, osv. Dette er hovedsakelig menn 40+ med kone og barn, eller jenter på min egen alder. Jeg har heldigvis ikke vært noe særlig plaget med dette det siste året, og det er jeg glad for. Kanskje de omsider har gitt seg?

25 En gang da jeg var sytten og småbrisen, gikk jeg bort til en politimann og flørtet med ham, bare for å bevise for vennene mine at "det var ikke noe å være redd for".

26 Jeg irriterer meg grønn over folk som snapper meg hvert sekund av dagen.


11 kommentar


27.09.2017 kl.14:17

Til punkt 9, det kan hende finner de dvd filmene på finn.no eller i Facebook kjøpe-grupper hvor filmer kjøpes/selges/gis bort. ☺️ eller prøv Google.

livingdoll

27.09.2017 kl.14:28

Anonym: Har søkt meg ihjel både på google, finn, ebay og diverse kjøp og salg-grupper på facebook. Finner kun i VHS-format, noe som hjelper lite, når man ikke har VHS-spiller :(

Ellis

27.09.2017 kl.14:32

Mohini-Liv!! hahahha!

Er så enig ang dumme navn. Sånn som navnene på alle barna til lykkenermange :p

Skjønner at alle med barn tror sitt barn er mega unikt og verdens navle, men å gi et barn fra bondelandet utenfor Skien et navn som i beste fall kanskje kunne passert på en karakter fra gresk mytologi i en dårlig film er det mest trashy jeg vet :p

livingdoll

27.09.2017 kl.14:44

Ellis: Nå måtte jeg ta meg en runde på google for å se hva lykkenermange har kalt barna sine, og .. uhm.. Kreativ hu der, kan man si. Skjer med at alle barna skal ha mellomnavn med samme forbokstav som fornavnet? Utrolig slitsomt! :O

Ellis

27.09.2017 kl.17:00

skikkelig slitsomt, og så utroolig tacky!! Syns faktisk det rett og slett er utrolig egoistisk, tenk de stakkars barna som skal vokse opp og faktisk heter Melion- Marchelius og Adriel-Amadeus, også med bindestrek så de MÅ bruke begge :p det som også er lol er at bloggeren har tatovert navnet på alle seks barna, og de snakker selvfølgelig om å få en til allerede, tenk hvor mange tættiser ho har om ti år haha

livingdoll

27.09.2017 kl.17:10

Ellis: Oh lord, du kødder nå? Når hun allerede har seks unger fra før av burde hun kanskje fokusere mer på å gjøre livet bra for de hun allerede har, fremfor å poppe ut enda flere. Noen burde minne frøkna på at jorden allerede er groteskt overbefolket.

Angående navna: heldigvis kan barna endre dem selv når de blir myndige. Kjipt å gå rundt å hete Melion-Marchelius frem til du er atten, dog. I alle fall dersom du ønsker å bli tatt seriøst, og ikke bli sett på som en liten femikladd. Mulig jeg bare er fordomsfull nå, men jeg oppfatter ikke Melion-Marchelius eller Adriel-Amadeus som særlig mandige navn. Føler det har et litt sånn 'lita jente gir navn til dukkene sine'-preg over seg. Nei, da er det bedre med Kim og Kanye som kalte sønnen sin Saint, ass. (Og i samme slengen kan vi prise oss lykkelig over at han ikke fikk navnet Saint-Bernard :p)

Cc

27.09.2017 kl.18:20

Haha, sitter å barberer legga selv, og hver gang tenker jeg at det sikkert bare er meg som gjør det 😂😂

livingdoll

27.09.2017 kl.18:31

Cc: haha :p nå er vi iaf 2 som gjør det ;p

Lone

28.09.2017 kl.00:26

trives du i gol?:) gikk folkehøgskolen der, og det var gøy i seg selv, men jeg kan ikke si at jeg savner plassen..

hvor mange lesere har du?

livingdoll

28.09.2017 kl.12:20

Lone: Trives egentlig overraskende godt i Gol, selv om jeg må si jeg savner det å bo i byen med alt i umiddelbar nærhet :) Angående lesere så vet jeg ikke. Ifølge blogg.no's statistikk har jeg 100-150 stk, men i følge facebook ligger jeg på rundt 600-1100, så det er ikke godt å si. Mulig det har noe å gjøre med at blogg.no's statistikk kun teller ip'er fra Norge.

TMM

14.10.2017 kl.22:28

Drit i hva alle andre mener og vær deg selv! Normalt er bare et annet ord for kjedelig uansett.

Jeg sitter også i dusjen når jeg barberer beina, hvem orker å stå oppreist å holde på med sånt? Haha.

Balto filmene, Den Utrolige Reisen og Hunden Charlie er noen av mine favoritter også! Jeg kjøpte mine med norsk tale på Platekompaniet.no, du finner de nok der enda!

Og ja, jeg lo så jeg datt ut av sofaen av den kommentaren din om at du sier du er seriemorder! Jeg gjør det samme, på en måte. Folk spør meg alltid hvordan jeg kan spise så mye, å være så tynn. (Skyhøy forbrenning) Gått så lei det spørsmålet at nå svarer jeg bare "jeg bæsjer mye". Da stopper effektivt spørsmålene opp, haha!

KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN: