KONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Dyretesting i Kina


Kategori: Skjønnhet // 10.08.2017 Tid.13:42 // Ingen kommentarer


"Jeg mener ikke å være frekk men jeg trodde du var imot dyretesting? Så hvorfor kjøper du og reklamerer for produkter fra asia når Kinesiske lover krever at alle sminkeprodukter blir testet på dyr?"

Dette spørsmålet fikk jeg på facebook i dag morges, og jeg er ganske sikker på at hun ikke er den eneste som ønsker et svar på akkurat dèt spørsmålet. Derfor tenkte jeg det var like greit å skrive et blogginnlegg om det.Først og fremst vil jeg starte med å si at de aller fleste av mine asiatiske skjønnhetsprodukter kommer fra steder som Japan og Sør-Korea, hvor de ikke har noen klare lover for dette med dyretesting. Loven krever ikke dyretesting, men den forbyr det heller ikke. I alle fall ikke ennå. Sør-Korea har avgitt et løfte om å stoppe all dyretesting innen 2018.

Av alle de asiatiske landene, er Kina det eneste landet hvor loven faktisk krever at alle kosmetiske produkter produsert utenfor kina testes på dyr før de selges på det kinesiske markedet. Dette inkluderer:

 • Sminke
 • Parfyme
 • Hudpleie
 • Neglelakk / neglelakkfjerner
 • Hårprodukter
 • Hårfarge
 • Deodorant
 • Solkrem
 • Hvitningsprodukter (tannbleking, hudpleking osv)
   

Den 30.Juni 2014 fjernet Kina kravet om dyretesting for alle produkter produsert innenfor landegrensen. Enkelt forklart betyr det at hvis du eier en fabrikk i Kina og lager produktene der, kan du selge dem på det kinesiske markedet uten å teste dem på dyr først. Mange av de kinesiske merkene som finnes på markedet i dag, slik som Laikou (jeg planlegger å skrive et blogginnlegg om en foundation de har senere) er såkalt 'cruelty free', altså ikke testet på dyr. Dette kravet gjelder imidlertid ikke for solkrem og hårfarge, som fremdeles må testes på dyr før de får selges på det kinesiske markedet. 

Hvis du, i likhet med meg, også er glad i L'oreals produkter, er det kanskje interessant for deg å vite at L'oreal sluttet med dyretesting i 1989, og at de også eier en fabrikk i Kina slik at de kan selge produktene sine på det kinesiske markedet uten å teste på dyr først.

 

Kilder: Her, her, her, her.


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN:

hits