KONTAKT

bilde

Jessica Baliciel. Alien chick. 27 år. Mother of cats (4 stk). Forlovet med Espen siden 01/01/17.

Vennligst benytt DENNE adressen for kontakt vedr samarbeid.Andre spørsmål eller tilbakemeldinger kan sendes HIT.

SØK

HVEM LESER?

SYMBOLER

☂ ☔ ✈ ☼ ☁ ⚡ ❅★ ☆ ☽ ☏ ✉ ☑ ☒✔ ✘ ☕ ♿ ✌ ☯⚠♀ ♂ ⚲ ⚢ ⚣ ⚤ ⚥♛ ♕ ♚ ♔♡ ♥ ♫

Kommer snart

kommer snart


Hvorfor livingdoll?


Kategori: Personlig // 19.06.2017 Tid.20:31 // Ingen kommentarer


Jeg har alltid hatt et litt spesielt utseende. Derfor opplevde jeg også fra svært ung alder at utseendet mitt ble mye snakket om, kommentert og kritisert. Spesielt klassekamerater og andre jevnaldrende var fæle til å være ekle og kalle meg forskjellige ting. "De jævla øynene dine, du ser ut som en alien, for faen", hørte jeg en gang ei jente i klassen min si. Etterhvert som jeg begynte med sminke ble ordet 'alien' byttet ut med 'dukke'; jeg ble jevnlig fortalt at jeg brukte alt for mye sminke, at jeg ikke så naturlig ut, og at jeg bare burde holde munn, for dukker kan ikke snakke.

 Rundt år 2008 fikk jeg Paris Hiltons selvbiografi i julegave. Man kan mene hva man vil om Paris Hilton, men èn ting lærte hun meg: "no one can make fun of you if you've already made fun of yourself first". Så istedenfor å la de stygge bemerkningene og kallenavnene definere meg, valgte jeg, litt sånn sarkastisk, å gjøre dem om til brukernavn på sosiale medier. Jeg opprettet profiler og blogger under brukernavn som Barbie, Bimbo, Alien .. Mer eller mindre det meste de klarte å lire av seg som en fornærmelse.

I 2013 så 'de russiske levende dukkene' dagens lys. De opptok stadig mer plass i mediene. En etter en dukket de opp med sine unaturlige kropper og ansikter. Sitt lange hår, sine syltynne neser, store øyne og timeglassformede kropper. Plutselig var det ikke lenger negativt å se ut som en 'alien' eller en 'dukke'; det var den nye trenden. Alle ville være slik nå. Som Valeria Lukyanova, Anastasiya Shpagina eller Anzhelika Kenova. Èn etter èn begynte de normale jentene å skyggelegge nesene sine for å gjøre dem smalere og mindre. Legge lipliner rundt leppene for å gjøre dem fyldigere. Tegne opp øynene, bruke linser og lime på store løsvipper for å gjøre dem større. Kjøpe seg waist trainer for å gjøre midjen smalere. Plutselig var det jeg hadde blitt hånet for i så lang tid - det å se unaturlig og 'falsk' ut - en slags bisarr trend.

Det tok ikke lang tid før jeg ble beskyldt for å kopiere Valeria Lukyanova. Ofte opplever jeg at jeg må 'bevise' via snapchat at jeg er et virkelig menneske og ikke har stjålet Valerias bilder. Folk sliter, av en eller annen grunn, med å se forskjell på oss.

På den tiden var det en annen blogger som brukte brukernavnet livingdoll.blogg.no. Jeg måtte dermed vente til hun slettet bloggen sin. Dette gjorde hun i 2014, men ut av respekt, og fordi jeg ikke ønsket å bli beskyldt for å prøve å ta hennes plass, ventet jeg noen år til før jeg tok det i bruk.
 


 


0 kommentarer


KOMMER


Kommer

Translate

AFFILIATE


DESIGN:

hits